MONTIGNAC (122 )... In suflet cu Emma

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Citat:
citat din mesajul lui Somleac

Am intrat sa raportez o abatere criminala. 3 bucati de ciocolata cu crema de ananas, si daca nu ma leaga cineva de maini o comit si pe a 4-a.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

cred ca e prea tarziu sa te tin de maini nu ????

acuma am facut oua umplute cu peste ton : ouale se taie in jumatati , binenteles fierte , apoi galbenusul pasat si combinat cu tonul dintr-o conserva(fara apa care o scurgem), putina telemea rasa si frunze de patrunjel tocate .... se umplu ouale si se papa cu ardei si rosii ..... noua ne plac mult mult

fetele ploua nu aveti motive sa lipsiti de la raport ... nu e cald sa fiti la plaja ... hai sa vedem ce faceti ????

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Salut,

Mi-am voi face si eu oua din acelea umplute. Suna chiar bine.

Asa, e, muuult prea tarziu ca sa ma mai tii de maini. Nu stiu cum ma voi prezenta luni la raport. Ar fi groaznic sa achizitionez un porc din a 2 a saptamana de regim. Adevarul e ca CM asta e de vina pentru toate relele.

De dimineata am avut drumuri pe la coafor si alea, alea. Am dus pruncii ( partial ) la taica-meu unde vor sta peste noapte. Apoi pruncul cel mic la femeie. Noi vom merge la nunta. Alta ispita pe capul meu. Nu stiu cum voi rezista, dar spun din start ca tort voi manca.

Azi am mancat
- fasole verde cu carne de piu
- 3 piersici

Pupici, sper sa-mi vina CM pana luni sa se duca cantarul in jos ca daca nu....

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Eu am avut vreo 3 zile "pline" la servici si n-am mai reusit sa intru si pe forum. Sunt buna prietena cu cantarul meu, ca-mi arata o greutate faina... sper sa o arate si luni dimineata, cand e zi de raport, poate si mai putin...

Azi am mancat omleta cu sunca si kaizer la micul dejun.
La pranz supa crema cu carne de pui, conopida, broccoli, dovlecel, telina si ceapa, la care am adaugat smantana 12%.

La cina 2 pahare cu lapte.

Tentanta reteta cu oua umplute...

Ariel, pana la urma sunt 2 liniute sau una, sau au venit si rusii... ca m-ai "pierdut".

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,73.7,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

gety, "pierduta" am fost si eu. testele au fost si cu II si cu I, in proportie de 2:3...dar au venit rusii pana la urma.

eu am mancat ieri numai cirese si visine si azi noapte am suferit . m-a durut burta de nu mai puteam. insa acum la ce credeti ca ma gandesc??? la cirese!!!! sunt irecuperabila! ador fructele, pe mine ma ajuta foarte mult acum, ca daca am fructe nu mai simt nevoia de dulciuri.

stie cineva daca avem voie curmale? smochine si caise uscate stiu ca da, dar de curmale nu gasesc scris.

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

de la

Am intrat sa va salut ca puisorii mei dorm si am un pic de timp. Ce sa va zic totul e superb, mai ales mancarea . Oricum de la inceput am zis ca voi uita de monti saptamana asta . In prima zi am mancat mult de tot, acum din ce in ce mai putin. Dar bem , cola si mancam gozleme( un fel de clatite cu branza sarata) la greu. Dupa concediu cred ca voi lipsi de la raport doua luni ca sa ajung la greutatea din tabel dar asta e, o singura saptamana de concediu pe an avem.

Sa fiti cuminti si fidele lui Monti, va pup

Ani de Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Sebi are nevoie de voi!!!
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana1705 spune:

buna fetelor!!cu rusine anunt abatere am papat 2 saratele si am baut un picut de bere,mirecuri cantarul arata 63,5 kg ieri 64kg cred ca si rusii astia sunt de vina,sa vedem ce o sa mai arate maine dimi,dar daca o sa mai mananc neconform sigur o sa urce iar cantarul.va pupik!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eva@maria spune:

Buna seara fetelor!
Intru cu rusine amarnica in suflet ca am pacatuit cu intentie (adica o inghetata la cornet mincata de sete ) si fara intentie (2 patratele de ciocolata cu iaurt infipte rapid in gura de barbati-miu nici nu m-am prins ce imi da...)
Abia mi-au trecut rusii si de maine ma apuc sa recuperez miscarea acasica si poate si la bazin.
In rest, am mincat conform, poate cam putin si am si sarit mese, de aceea poate cantarul arata plus 500 gr

Ca atare, Andanii....stiu ce ma asteapta...

Nu stiu unde mi-a plecat vointa de la inceput, ca eram mult mai tare.

Va pup si sa avem o saptamana buna si cumintica cu toatele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miiutachan spune:

in ce consta aceasta dieta...pls help me...vreau sa slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Citat:
citat din mesajul lui miiutachan

in ce consta aceasta dieta...pls help me...vreau sa slabesc

citeste chestiile de pe prima pagina ... gasesti tot ce vrei sa te lamuresti
te mai asteptam pe la noi .... aici gasesti sprijin daca te hotarasti

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

Buna fete!
Am foat la tara in weekend ca de obicei.Am pacatuit cu un porumb fiert, si m-am gandit la rusinea cu care as fi ''dat ochii'' cu voi daca m-as fi infipt in jumatatea de farfurie de cartofi prajiti pe care n-a mancat-o sotul.La ora asta indecenta am mancat 2 patratele de ciocolata amaruie cu 80% cacao, dar e mai bine decat cartofi prajiti ma gandesc eu.Acum mi-a trecut pofta de cartofi prajiti.
Va pupacesc pe toate.
Somn usor!

Mergi la inceput