MONTIGNAC (122 )... In suflet cu Emma
Raspunsuri - Pagina 20
andanii spune:
neata
eu fara raport , sunt cu rusii pe cap si nu am indraznit sa ma cantaresc ... nu de alta dar ma deprimam si era aiurea nu???? deci eu pass la raport azi 

restul va pupez 

ANDANII 

"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet
cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta" 
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba" 
GETY spune:

Dau si eu raportul, ca am cu ce!![]()
Si eu sunt cu rusii, de azi dimineata, nu stiu cand ar trebui sa-ti deregleze cantarul rusii astia, ca azi dimineata au tinut cu mine.
Raportez: 71,9 kg, adica -1,8 kg.
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,71.9,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
andanii spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui GETY![]() Dau si eu raportul, ca am cu ce! Si eu sunt cu rusii, de azi dimineata, nu stiu cand ar trebui sa-ti deregleze cantarul rusii astia, ca azi dimineata au tinut cu mine. Raportez: 71,9 kg, adica -1,8 kg. ![]() Asa creste Maria Diana www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,71.9,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc! |
felicitari

cu tine au tinut rusii, cu mine n-au tinut nicioadata ....

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet
cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta" 
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba" 
niko_26 spune:
Eu am 65 de kg .
Sa-mi fie rusine am mancat dimineatza cartofi prajiti
cu o rosie;sa puneti multi porci in dreptul meu sa tin minte si sa nu mananc anul asta
.
Miha cum a fost la botez?
GETY spune:
Andanii, cred ca am mai scazut si ieri, ca n-am putut manca mare lucru, am facut o faringita si m-a durut... Am mancat supa fierbinte si lapte cald, sa-mi linistesc durerea de gat.
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,71.9,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
latrishia spune:
Neata
Un pont pentru mancatoarele de cartofi prajiti: mancati o salata de varza inainte, astfel IG ul total al mesei sa fie mai scazut.Eu am stagnat cel mult dupa o pofta din asta, uneori chiar nu mi a afectat slabirea.
Si eu astept rusii si cred ca din aceasta cauza am aceeasi greutate ca joi, pt ca am avut un weekend foarte conform...ma minunez cat sunt de cuminte
Lunea viitoare s ar putea sa mi arate si mie un plus cantarul, de obicei am 1kil in plus.
Pana una alta, raportez o scadere de juma de kil .
Imi fac cu okiul oualele umplute cu ton.
Sapt asta voi gati naut si ardei umpluti cu soia si ciuperci.
Iar se vb intr una numai de abateri, nasol moment 
Pup fetele cuminti care slabesc
oana1705 spune:
andanii si eu sunt cu rusii pe cap,dar raportez 64kg.
va pupacesc si fug la treaba!!!
JulyMorning spune:
Hello, fetele!
Dupa un studiu intens de vreo saptamana, cred ma bag si eu la "stilul asta de viata", ca nu se mai poate asa. Am de dat jos vreo 26 de kg, cel putin. Nu zic mai mult, pentru ca mi s-ar facea rau si n-as mai face nimic. De vreo 4 zile am inceput sa tin regim, sper eu ca il tin corect. O sa va rog sa ma mai ajutati cu sfaturi, ca io si bucataria nu suntem foarte bune prietene.
Azi am mancat de dim. iaurt degresat cu fulgi de ovaz (sunt ok astia de mancat?) si pt pranz vreau sa pregatesc niste pulpa de vita cu legume (ceapa, dovlece, telina, vanata, ardei gras) si sos de rosii (fara zahar sosul) in tigaie wok.
Ma duc sa prestez, pana nu se trezeste pitica.
_
Our future determines our past
bobocica Maia
Poze
marami spune:
July, dam stratul amandoua de azi?![]()
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Ramane in suflet Povestea unui Licurici!
mandrele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)
pozne-npoze
Nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii!