MONTIGNAC (122 )... In suflet cu Emma

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Ziceti repede si la mine cum sa fac gem de caise cu fructoza?

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Citat:
citat din mesajul lui Somleac

Ziceti repede si la mine cum sa fac gem de caise cu fructoza?

io zic ca poti sa pui la 1 kg de caise fara samburi 300 gr de fructoza , gusti si tu sa fie dulci precum iti place si depinde de cat sunt de dulci caisele

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Andanii ce s-a intamplat cu Doris? Multumesc de reteta

Valentinag ai grija de sanatatea ta.

Ymca, toate cele bune. Fiecare am avut si probabil vom mai avea perioade din astea. Le-am trecut si cu ajutorul prietenilor virtuali, asa ca nu ezita sa intri si sa te descarci si aici. Si nu uita in afara de moarte nimic nu este insurmontabil si definitiv, asa ca fruntea sus..

Ariel cum esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

seara buna!
Andanii nu va fac in ciuda, noooo da intru si eu macar la doua zile sa va citesc , de acum puteti sa imi puneti5 porci pentru luni, nici nu vreau sa ma gandesc cum o sa arate cantarul .

toate fetele montignace!

Mergi la inceput

am inteles

ANDANII

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

am inteles

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

somleac, sunt bine...am ameteali mari, dar am luat un calciu si parca incep sa-mi revin.
am vb cu dr. sa o intreb daca imi poate face un control si a zis ca da, dupa ce se termina cm-ul.

ma tin de monti in continuare, cu toate ca azi am avut o pofta criminala de dulce , dar am mancat cateva caise uscate si mi-a trecut. vad ca greutatea mea a luat-o in sus de cand cu "to be, or not to be"...probabil de la hormonei, sper sa-si revina unde era dupa ce trece furtuna.

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana1705 spune:

seara buna!!

vad ca voi sunteti foarte active,eu doar v-am citit dar nu am avut timp sa va scriu,am fost foarte ocupata.
azi am comis-o cu doi cartofiori,nu cred ca o sa se vada la cantar.
va pupacesc pe toate!!!

Mergi la inceput

ariel trece si va fi bine
somleac, oana .... si celelalte va pupi

ANDANII

Mergi la inceput

Am intrat sa raportez o abatere criminala. 3 bucati de ciocolata cu crema de ananas, si daca nu ma leaga cineva de maini o comit si pe a 4-a.

Mergi la inceput