MONTIGNAC (122 )... In suflet cu Emma
Raspunsuri - Pagina 17
marami spune:

TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Ramane in suflet Povestea unui Licurici!
mandrele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)
pozne-npoze
Nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii!
eva@maria spune:
Buna fetelor dragi! 
Am citit ce ati mai scris si observ ca sunteti tare harnicute la tae-bo. M-am uitat si eu de curiozitate pe youtube la nenea ala care are sesiunile de taebo (ce chestie, il cheama Blanks si el e negru - dar ce negru 
)
si mi-am salvat niste exercitii. Astept sa treaca odata rusii astia (la mine tine cam 7 zile bucuria) si ma apuc din nou de miscare.
Sanse sa stii ca nu esti singura. Si eu in perioada de ciclu am cca 1,5-2 kg in plus si simt asta pe haine, la degete, parca sunt umflata si la fata...nici nu mai ma cantaresc in perioada asta ca ma deprim totalmente.
Ariel mi-a placut povestea ta cu incertitudinile testelor...acum ce sa zic, daca totusi te "trage ata" mai ai timp sa lucrezi ca sa iasa tot pe 10 aprilie
(apropos, de curiozitate, chiar ai vrut sa iasa in aceeasi zi/ perioada? sau s-a nimerit?).
Cat despre pofte si greturi eu am aceste senzatii si cand sunt la ciclu asa ca...numai insarcinata nu pot fi.
Sa va intreb pe voi: am niste carcei noaptea, ma scol cu gambele dureroase dimineata de abia calc, iar ieri si alaltaieri am avut niste frumuseti de palpitatii care m-au apucat din senin mergand pe strada, fara nici un efort. Ce o fi asta? Ca mi s-a mai intamplat si tot asa, in perioada premergatoare sau chiar fix in timpul ciclului.
Cat despre Montignacul nostru cel de toate zilele, eu am mai calcat in strachini zilele astea, nu fatal, doar asa, o mina de cirese, 2 biscuiti mici si o lipie din aia arabeasca subtiiiire. Stiu ca n ue Monti ca e faina, si am mincat-o cu carnitza de pui, dar chiar nu aveam ce sa papa si eram in mers, asa ca am ales varianta asta sau sa imi fac gaura in stomac.
Va pup si revin mai des! 
ariel_7000 spune:
am mai facut un test barza pe la ora 20 si a iesit pozitiv
....pe la ora 21 m-a apucat o hemoragie urataaaaa si stare de greata si lesin. mai aveam un test, l-am repetat (de teama unui avort menstrual...) si asta a iesit negativ!!
eu nu mai cred in teste!!!!
am vb cu un amic medic si mi-a zis ca multe teste ies fals pozitive in preajma cm-ului din cauza modificarilor hormonale si a nu stiu ce proteine...
oricum, as fi vrut sa fie...acum nu stiu daca am curaj sa o fac intentionat ... curand. mai astept sa vad daca imi vine curajul sau cine stie...poate data viitoare evadeaza vreun "campion" pe bune ![]()
eva, copiii mei au ales ei sa se nasca in aceeasi zi. alex a venit cu o intarziere zdravana...la 42 de sapt mi-a provocat dr nasterea ca nu se mai putea...iesea fum din cuptor
, iar teo trebuia sa se nasca pe 9.04, numai ca imbecilii de la spital m-au tinut 1 zi intreaga pe litice ca sa stopeze nasterea, caci venea primarul sa inaugureze noua sectie de neonato si sala de nasteri si eu "dadeam" rau acolo in peisaj...ma rog, povestea e lunga si dureroasa, am sa trec eu peste ea la un moment dat si poate am sa-i iert pe nemernicii aia....
cat despre carcei si palpitatii si eu am avut. e carenta de magneziu. eu iau acum cate 3 pastilute de magneziu forte + d3, cu 1 sapt inainte de data cm-ului si apoi, pe perioada cm-ului iau calciu. nu se combina cele doua.
acum sa revenim la monti. ieri nu am mancat decat 2 piersici si 2 kg de visine, in rest nu suportam sa vad mancare...
dimineata am mancat cirese, 1 felie de pepene galben, la pranz un sufleu de legume cu branza si iaurt. seara nu am mai mancat nimic ca a inceput "showul"...
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga
andanii spune:
ariel cum dumnezeu sa iasa aiurea testele astea ... da o fi reala explicatia doctorului 
fetele pupici 
ANDANII 

"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet
cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta" 
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba" 
latrishia spune:
Pana la urma am papat ieri ardeii si azi aveam cu 500gr mai putin ca ieri
sunt happy de nu mai pot.
Meniu ieri
Md 4 felii finn crisp cu gem si o cana de ceai
P 2 ardei si un iaurt mic
G 2 piersici 2 nectarine
C salata de rosii castraveti ardei si feta si peste 2 ore iar 2 nectarine ca ma luase foamea
Pup
www.TickerFactory.com/weight-loss/wkZ54eB/" target="_blank">kg mele
Somleac spune:
salut,
Ariel vezi ca multe teste se pozitiveaza dupa cateva ore. Si prietena mea a patit asa , a aruncat testul la gunoi ( negativ) si a doua zi s-a aplecat si l-a vazut cu 2 liniute zdravene. Acum are o fetita la fel de zdravana.
Aseara n-am mai mancat decat cirese.
Meniul de azi:
D: platou cu branza, rosii, ciupercuta, somon afumat si muult patrunjel.
P: fasole verde cu carne de pui
C: supa de legume si dovlecel la gratar.
Am facut azi tot tae-bo ala de incepatori. Sper sa ma mai pot misca maine.
O zi conforma.
PS : si eu ma apropii de ciclu si mi-a aratat cantarul cu 1 kg mai mult decat ieri.
Daria- 29.01.1999
;Alex - 07.02.2003
;Matia - 31.10.2006
;Victor -28.03.2008
ymca spune:
andanii, merg pe mana lui monti in continuare...am scapat in porumb fiert intr-o seara, dar atat notez la neconforme. cred ca am slabit. nu mai am baterii la cantarul meu. la sala nu am mai ajuns sa ma cantaresc, dar ultima oara era cu minus.
sunt cu amandoua fetele bolnave, nedormita, suparata, amarata si intr-o criza conjugala de toata frumusetea. nu am planuri de vacanta ci doar de despartiri...sper sa nu ma vedeti pe la sectiunea cu pricina.
asa ca incerc sa-mi tratez emotiile negative de una singura, mananc putin cred ca de suparare...si voi reveni pe aici, cu scris monden si plin de aplomb dupa ce ma linistesc, ca altfel stric tot topicul.
va pup, weekend placut si raportare buna luni!
andanii spune:
ymca mama ce-i cu tine??? avem umeri de ascultat si noi , nu strici nici un topic , fi serioasa .... te pup sa treaca .... o viata avem , nu merita sa ne-o irosim certandu-ne .... of ce rau imi pare cand aud chestii de genul asta ... pup sa treaca norii negrii si supararile de orice gen ar fi ele 
si sanatate la piticute 

somleac eu de la o zi la alta am tot febra musculara peste tot , toti muschii ma dor , muschi care nici nu stiam ca sunt 

era anunt ca mergem la ema la cimitir .... ma gandeam ca l-ai citit , nu m-am gandit sa te trag de maneca .... iertare 

latrishia bravooooo
.... ma bucur pentru tine
io nu ma cantaresc ca-mi vin rusii maine si sigur am mult si nu vreau sa ma depresez sincer 

ariel da la un control ai fost >?????? ca cine stie cu testele astea ![]()
![]()
ANDANII 

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba" 
andanii spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sanse Andanii cand ai timp baga si tu o reteta de painica monty.Am chef sa fac si am de toate in casa inclusiv gluten. Ce pofta de bebey am si eu.... ![]() Da nu am cu cine.....MIRELA mami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA![]() POZICI KG MELE INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC |
faina plus tarate ... in total 500 gr in ce proportii doresti ., un cub drojdie , o cana si ceva de apa calduta, sare

... atat .... e tare faina cu seminte de in si susan in ea da nu prea e monti 100%ANDANII

valentinag spune:
Buna fetele!
Ieri am bagat doar de regim,vad ca tot ma mai doare,cu tot tratamentul luat,da asa o sa fie mereu cred..din pacate!
Asa ca o sa stau pe tusa cateva zile,trebuie sa tin un pic de regim iarasi!
Spor la slabit,eu ma car la mosie,ma intorc duminica seara!
"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

mami de doua zuze
si