MONTIGNAC (122 )... In suflet cu Emma

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellenii spune:

Nu stiu daca sunt insarcinata. Oricum a trecut perioada fertila si sunt in asteptari!
Tare mult as vrea! Daca nu e acum, poate luna viitoare, sau cealalta sau.... Eu astept!

www.fertilityfriend.com/ticker/23c059/ttc.png" target="_blank">maybe Baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

neata la pranz...

deeeeciiiii, eu tot fara CM, de 3 zile ameteli nasoale si stare de bleah bleah...am pus pe seama nedormitului si a regimului. am slabit 5 kg in 2 sapt...dar m-a speriat pofta obsedanta de visine!!! eu nu mancam visine nici daca ma plateai!!!
si imi trece mie prin freza sa-mi iau un test. il fac...iese negativ imediat, rasuflu usurata si ma duc la mama sa-i arat si ei cum arata un test negativ si cand i-l arat, AVEA II !!!!! m-a apucat disperarea instantaneu...imi venea sa plang numai la ideea ca trebuie sa nasc iar, sa trec iar prin cosmar!
m-am mai zgait eu 2 ore la test, il bagam in buzunar, il scoteam...
l-am sunat pe al meu, i-am zis ce si cum si el shocat, ca sincer, nu prea avea cum sa se produca, dar...amandoi am decis ca se mai intampla sa "evadeze" un hotzoman mic.
ne-am impacat cu ideea, chiar a inceput sa ne placa, sa facem planuri cum nastem noi prin cezariana , toata noaptea m-am gandit la nume...
acum juma de ora am fost si am mai luat 2 teste, marci diferite (femina si barza gold), am zis ca nu or da gres toate....si...amandoua negative. dar negative clar! fara nici macar o dunga vaga, chioara, stearsa. m-am bosumflat...m-am simtit de parca am pierdut ceva...ce?? ceva ce nici nu am avut probabil...uffff.
mai astept cateva zile sa vad ce si cum. ma enerveaza ce simt!!! ca pana acum ziceam un NU hotarat si acum parca totul in mine zice DA.
tare dusa mai sunt si eu

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

latrishia io zic sa-ti mananci ardeii acuma , doar n-o fi baiu chiar asa mare , daca zice ca-i soia degresata

io am mancat acuma la pranz
chiftele cu soia si ton , rosie, ardei, mazare fiarta cu marar si patrunjel si putin ulei
mai incolo cred ca rosii ardei , castraveti si branza ... urda sau telemea ... inca nu stiu ce-oi pofti
si fructe ... am cirese, piersici , zmeura ...

am luat azi din piata o gramada de fructe si legume .... doamne cat imi place piata acuma
of am luat si porumb la baietii mei , probabil ca voi manca si eu o jumatate , nu cred ca ma voi putea abtine , cu siguranta , ma cunosc
mi-am luat iar fasole verde , o sa fac mancarica din ea azi

niko nu pot sa te ajut pentru ca nu stiu sa fac icre de nici un fel , intotdeauna le-am considerat fff calorice

somleac las ca facem azi tae bo , nici eu ieri nu am facut pentru ca am fost la emma la cimitir sa-i duc floricele de ziua ei

ariel tare faza , daca acuma -ti doresti treci la treaba .... io nu stiu daca as fi in stare cu doi , cu trei deja m=ar apuca disperarea

ellenii iti tin pumnii sa iasa cu ochi

vali ai grija cu ulcetul ala , si doctorii ce spun ????

ymca de tine nu mai zici nimic ????

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

l-am sunat si pe al meu si speriat ma intreaba: "azi ce vesti imi mai dai?? sunt gemeni?" ....i-am zis si lui de cele 2 teste negative si i-am zis ca sunt trista, ca nu-mi explic de ce, dar ca imi vine sa bazai si mi-a zis ca si el incepuse deja sa se gandeasca la nume si sa ma vada pe mine ca pe "capra cu 3 iezi", dar ca asta nu e problema, ca imediat se rezolva . i-am zis mai in gluma, mai serios,daca nu e acum nimic, ca poate ne mai "jucam luna viitoare de-a mama si de-a tata", poate iese tot pe 10 aprilie .

iote, ce sa ma inteleg?
http://community.webshots.com/album/573221921RJNGXn

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna_s spune:

Am o saptamana nebuna. Bine ca e pe sfarsite. Azi nici n-am reusit sa pun ceva in gura. Meniul va fi supa de varza si mancarica de fasole verde (din congelator ca din aia mai am).
Ieri am inceput cu exercitii Pilates. Vreau sa imi obisnuiesc organismul cu miscare si apoi trec la tae bo.
fetele cu planuri de bebei. Eu n-am curaj nici de primul.
tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

Am inteles.Fasole boabe ii voie .Multzumesc
Nu mi-e pofta de icre acuma , ca sunt atatea verdeturi in piata, doar ma gandeam la posibilitati pentru la iarna cand n-or mai fi atatea verdeturi si legume proaspete .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Anadanii, azi cand sa mai fac tae-bo ca stau la lucru pana la 20.

Am luat pranzul acum ( sa nu radeti..... asa de tare) pulpa de pui la gratar, cu salata de varza si zacusca si la desert o bucata de carnat iuteeee cu rosie . Macar m-am saturat.

Niko , am gasit in drum un fast-food si de acolo m-am cadorisit cu pulpa.

Andanii de ce nu m-ai tras si pe mine de maneca? Veneam si eu cu copii sa-i ducem Emei. Uff daca n-am intrat ieri?

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Andanii cand ai timp baga si tu o reteta de painica monty.Am chef sa fac si am de toate in casa inclusiv gluten.

Ce pofta de bebey am si eu....Da nu am cu cine.....

MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI

KG MELE

INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Ce mortale sunteti fetele doritoare de bebici. Va tin pumnii sa vi se indeplineasca dorinta.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

De la tine ni se trage....

MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI

KG MELE

INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC

Mergi la inceput