MONTIGNAC (122 )... In suflet cu Emma

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

Am apelat si la terapia prin scris mesaje pe forum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Hai mai Andanitzo ,cum nu pui capac la ardei?

O sa le fac poza la ai mei cu prima ocazie

Eu scot cotorul usor ,ai umplu dupa care tai cerculete din rosii si astup gura ardeiului.Ies tare buni si in acelasi timp frumusei.

Dupa ce-mi trec rusii ma apuc si eu de tae boo.Vad ca trageti tare fetelor

Voi cat cantariti mai mult in perioada asta?Eu am un plus de cel putin 1,5 kg

Azi am papat:

md:putin mezel si branzica + rosii
p:fripturica de oui cu salata de castraveti
c:2 chiftelute conforme

Va pup

MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI

KG MELE

INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

neata fetelor

si io cantaresc mai mult sanse , mult mai mult ... io nu ma mai prea cantaresc sa nu ma deprim

meniul de ieri

grisine lillo palilo (nu 100%monti da nu mai am cartoane)
ciorba fasole verde cu carne de pui
inghe capsuni cu fructoza
pere

va pup ....

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Neata!
Dat fiind faptul ca am abuzat de fructe si legume crude perioada asta,ulcerul meu mi-a dat de vesteam o durere de azi de dimineata de ma seaca!Am mancat 2 felii de paine prajita,sper sa ma mai lase.
Meniul de ieri:
un covrig
un piept de pui la rotisor cu salata de varza
un pumn de seminte
2 felii de pepene rosu

"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

Neata fetelor

Andani las ca azi o sa fim mai harnice
Pana la urma cum ramane cu ardeii mei, sunt acceptabili sau nu?Ca zac in frigider, yo nu m am mai atins de ei

Eu am 2 sapt de fitness si deja m am plictisit de aceleasi exercitii...cred ca dupa ce termin abonamentul o sa fac electrostimulare.Sunt curioasa dc e chir asa cum se lauda, ca dispare sunca aia de pe abdomen de care scapi cel mai greu dupa sarcina, eu una am ramas cu un colac pe care nu l am avut niciodata, chiar de cantaream mai mult ca acum.O sa incerc si asta...

Meniu ieri

MD Cereale cu ceai
P 2 oua 2 rosii 2 castraveti si un deget de telemea
G un mar
C somon cu usturoi si 2 rosii

pup

www.TickerFactory.com/weight-loss/wkZ54eB/" target="_blank">kg mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

puisorul, distractie multa, soare, apa calda liniste si sa va bucurati de Stefi si de vacanta

valentinag, te rog sa tratezi cu mai multa seriozitate ulcerul tau...chiar daca asta ar insemna renuntarea la monti pentru o perioada; eu stiu ca nu e de glumit cu ulcerul si am vazut la mine in casa ca daca nu se respecta totul intocmai: medicamente + reguli alimentare e mult mai rau dupa aceea. iti doresc multa, multa sanatate si sa ai grija de tine...am vazut de curand la Medlife un poster care mi-a placut foarte mult si spunea "Un om sanatos are multe vise...un om bolnav are unul singur!"...te pup si grija mare la ulcer.

alinam, distractie placuta in continuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellenii spune:

Neata fetele!

Eu am renuntat la electrostimulare pana saptamana viitoare. Am inteles ca nu e indicata in sarcina si nu as vrea sa risc! Asa ca m-am limitat la un masaj de relaxare si tare bine a fost!
Cat despre mancat, am bifat urmatoarele: Mazare, salata de vinete, pasta de somon, peste marinat, salata cu peste, icre cu ardei, rosii, cirese, visine nectarine.
Si am gresit cu o felie de pepene rosu! Zau ca nu m-am putut abtine! Macar nu am mancat cioco sau alte minuni.

www.fertilityfriend.com/ticker/23c059/ttc.png" target="_blank">maybe Baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Salut,
n-am putut nici cum sa ajung in preajma unui pc ca sa va mai scriu. Am citit din urma,dar scuze daca nu va scriu la fiecare ca e o varza in capul meu.

Multumesc cui mi-a atras atentia ca am imbulinat-o la un mic dejun.

Si ardeii mei umpluti au fost dintotdeauna fara capac. Astia montignac au fost tare buni si s-au terminat.

Ellenii nici decum electrostimulare in sarcina. Si cu regimul las-o mai moale. Nu zic sa renunti la monti doar sa ai grija sa nu te infometezi si sa mai ai grija si la pofte ca de multe ori ele iti spun de ce are nevoie organismul tau, asa ca nu ezita sa le satisfaci.

si eu ieri am cam sarit calul la cina cu fructe si inghetata mancate asa haotic si muuulte si pranzul l-am luat tarziu si mult prea aproape de cina. Da na m-am abtinut de la gogosi calzi si frumos mirositori. Asta in conditiile in care eu le puneam la prunci gem in ei.

Azi n-am facut tae-bo ca am dormit ca valiza in gara.

Meniul de ieri:

D: vinete cu rosii si paine "slabesti mancand"
G: fructe
P: ardei umpluti si vinete marinate
C: fructe si inghetata

Astazi la micul dejun am repetat ziua de ieri, dar cu paine facuta de mine, in rest habar n-am ce sa mananc ca n-am apucat ieri sa fac nimic.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

ceau!
poftiti la cafelutza!
Cum preparati voi icrele sa fie Monti, ca gris stiu ca nu avem voie?Puneti doar ulei?
Meniu de azi;D branza cu rosii si castraveti si cafea
P salata de legume,
c fructe
Asta intentionez, sa vad daca reusesc; mai putin decat de obicei sa-mi spal pacatele de ieri cu fasolea mea boabe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

niko fasolea uscata este ok dpdv monti. Eu stagnez de la ea pt ca mananc multa, dar nu e abatere.

www.TickerFactory.com/weight-loss/wkZ54eB/" target="_blank">kg mele

Mergi la inceput