Burtici fericite de septembrie-octombrie (77)
Raspunsuri - Pagina 20
biaz29 spune:
Fetelor, va multumesc mult pentru incurajari si ganduri bune.
Tare m-am simtit singura zilele trecute si nu va spun ce bine imi fac toate cuvinetele frumoase pe care mi le-ati transmis.
Monica, multumesc in mod special pentru telefon!
Eu am avut o criza mai rea de contractii fata de cele "obisnuite" si am ajuns la spital unde am stat cu perfuzii de Gynipral si mi-am revenit cat de cat desi sufar de efectele secundare ale tratamentului (tahicardie, mici tremuraturi etc.) Oricum, ma adaptez pe cat se poate. Aseara m-am externat la cerere, cu permisiunea medicului, ca imi venea sa ma urc pe pereti acolo desi m-am tot incurajat singura ca trebuie sa fiu cuminte si sa nu fac mofturi pentru beblus. Astazi dimineata, in perioada cand v-am scris am mai avut doua contractii cam urate si dureroase, dar de atunci am tras un somn bun, am luat cuminte medicamentele prescrise de medic si am petrecut cateva ore numai cu Busici ca sa recuperam ce a facut la gradinita, ce progrese a mai inregistrat la mersul pe bicicleta etc. Asta e cel mai bun medicament pentru mine. Mi-a zis ca nu ma mai lasa niciodata sa plec la spital asa ca trebuie sa ma pregatesc sa nasc acasa. (glumesc!)
Dupa aia am facut un lucru care ar fi trebuit sa ma bucure, dar din cauza ca l-am facut prea devreme, m-am intristat putin. Am cautat in toate hainutele pe care le aveam de la nazdravanul meu si ce mai primisem si am ales cateva mai mici pentru un bagaj de spital in caz ca va trebui sa ajung prematur si urgent. Am incercat sa aranjez din timp lucruri si pentru mine si pentru bebe fiindca saptamana asta am ajuns la spital si am descoperit ca imi lipsesc lucruri esentiale iar sotului meu ii ia cel putin 1,5h sa ajunga la mine.
Sper din tot sufletul sa nu am nevoie de ele decat la termen.
Lucia, trebuie sa-ti spun ca m-a amuzat teribil faza cu sotul care iti citeste de pe forum. A fost atat de buna, incat mi-o pastrez ca imagine mentala pentru travaliu. Cred ca voi fi singura mamica din sala de nasteri care o sa izbucneasca in ras intre contractii. 
Acum ies la o mica plimbare cu Busici si voi incerca sa mai revin diseara. Iar am scris o gramada, dar cred ca v-ati obisnuit deja.
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si
27+
Dana15 spune:
Bine ai revenit [b]Biaz[/b]! 

Dana 24s
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
biaz29 spune:
Fiul meu s-a razgandit si a iesit cu prietena lui cea mai buna de la gradinita. Are doar patru ani si deja ma tradeaza. 
![]()
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si
27+
kiki_cri spune:
Biaz
bine ai revenit!Ai grija de tine in continuare sa nu mai auzim de contractii si internari
.
Manga, ne putam lua de manuta...nici eu habar nu am de lungimea bebeilor sau de greutatea lor...deci cum ai zis tu...nu am nici un motiv de ingrijorare
...imi ajunge cand il aud ca zice ca totul e bine ...
Apropo am sosit de la control si bebeii mei sunt bineeee
...unul e cu capul in jos si unul cu capul in sus
dar mi-a zis medicul ca se va mai intoarce...unul dintre ei ne-a facut chiar cu manuta
Doamne ce priveliste...imi venea sa plang...mi-a zis ca gemenii nu se dezvolta la fel (in general) si la ai mei unul mai mancacios are 26 sapt iar celalat 25![]()
Va
si sunt happy!!!
KIKI
25+
si 
danangie spune:
MONI eu normal vreau sa-ti arat dovlecei de astia.Dar vezi la ora eram
de nu am trimis de care...
DANA si
ALESSIO , 07.06.2008 si un alt samburel in burticaS-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE!
.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....
Iulika29 spune:
Biaz 
te admir pt ceea ce esti..O mamå pe care toti copii si-ar dori-o

Kiki
ma bucur tare mult ca sunt bine bebeii...Ce frumos..
Iulika, cea mai fericitå
29+cu
Bruce Nicholas
techila spune:
buna seara si de la noi madamelor
,
eu sunt in concediu deja si am musafiri asa ca o sa va scriu destul de rar....dar sper sa va citesc. pana acum m-am actualizat cu ziua de azi...ati avut mult spor. pana marti cand vor pleca....o sa trag chiulul. vine maine si soacra-mea
despre soti, vroiam sa im sotzul .....laud si eu grasul: grasul meu vine la pranz acasa in pauza de masa si face de mancare pentru amandoi, iar seara cand vine mai face o data mancare pt ca soata are nevoie de mancarica proaspata. eu de dimineata pana seara shed in pat la etaj si mi-e lene si greu sa cobor,imi zice "printesa din turn". eu fac doar patul....
felicitari fetelor cu vesti bune despre bebei, am fugit la lene...
va doresc pa!!!
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (27+) de 2 putze
si 
kiki_cri spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Iulika29 Biaz ![]() te admir pt ceea ce esti..O mamå pe care toti copii si-ar dori-o![]() ![]() Kiki ![]() ma bucur tare mult ca sunt bine bebeii...Ce frumos..![]() Iulika, cea mai fericitå 29+cu Bruce Nicholas |
Multumesc Iulika

. Ma uit si vad ca tu in curand schimbi prefoxul la saptamaniKIKI
25+
si