Burtici fericite de septembrie-octombrie (77)
Raspunsuri - Pagina 19
claucia spune:
Trebuie sa fug si eu acasa, si probabil ca direct cu Piti in "pac" asa ca nu stiu daca mai citesc astazi.
Cu indemnizatia nu sunt eu aia care a luat-o la timp - eu am spus acum 2 pagini, am omis un act, un buletin si atunci nu mi-au transferat-o cand trebuia, insa intr-adevar nu prea poti depune inainte sa se termine post natalul si indemnizatia vine cu cateva luni (cam 2-3) intarziere si din pacate o sa cam prindem luna decembrie...lasa, noi sa fim sanatosi.
Lutoniana 
Cu parcurile mici e adevarat, sunt micute si intre blocuri, insa cu nisip si pomi si sunt multe, in plus eu stau aproape de Herastrau si mergem acolo si in Bordei si in Kisseleff foarte des, de aceea ma bucur asa
nu inseamna ca nu stiu ce inseamna trafic, praf, inghesuiala, proasta crestere etc.
am spus mai devreme ca a prestat sotul 4 borcane de gem, acum sa nu credeti ac face tot timpul gem
, dar aveam multe capsuni si cu maicasa la telefon a facut 4 borcane delicioase.
Sotul meu face asa: da cu aspiratorul (asta inseamna muta mobilele etc), bate cuie, repara tot prin casa, mi-a facut un cuier in hol, e f priceput, face si mancare daca nu este (baga repede un gratar ceva cu o salata), face cumparaturi si in general tot ce cer.
Nu spala vase si nu calca. si nici nu percepe aluziile neaparat, daca vreau ceva cer si niciodata nu refuza, nu da ochii peste cap etc, asta e treaba mea
face. Dar nu merge nici cu subtilitati. Si eu la fel, cand face ceva, il pup, il laud, povestesc ce sot minunat am...si merge de minune. ![]()
Va pup si fug acasa la topil si la pac.
Clau
27+ cu
si Alessia Maria
13 iulie 2007
varsta bb2
moni_iulia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anco da moni, si eu tre sa iau no-spa, la indicatia medicului 3 pe zi, dar dupa capul meu, iau doar 1.stiu ca nu e bine sa faci de capul tau nimic, dar, deh...ma simt bine si asa si m-am gandit eu ca n-are rost sa bag atatea medicamente in mine si daca va fi necesar voi lua mai multe pastilute. ![]() 27+ cu ![]() ![]() |
Sincer, nici eu nu iau mereu 3. Iau doua forte sau 2 forte si una normala la pranz
Iulia
23+ cu
bebe
anco spune:
sincer, nu prea stiu, asa mi-a recomandat medicul care ma urmareste, dar stiu doar ca sunt 2 bebei si riscurile sunt mai mari. dar sa stii ca mi-a facut bine cate un nospa pe zi , ca pana acum cu toate ca-s 2 nu am avut probleme.
27+ cu 

Iulika29 spune:
Dar unde ati fugit toate?? Oki am inteles fetele care au muncit azi cu drag si spor 
dar colegele mele de ''muncå'' unde sunt

Iulika, cea mai fericitå
29+cu
Bruce Nicholas
Dana15 spune:
Iulika eu sunt aici!!
tot dau refresh! intre timp mai lucrez ceva la calculator pentru serviciu.
Eu am observat in mod constant aceasta pauza, intre 17-19,pana se intorc "albinutele" de la lucru..le asteptam cu drag, nu?![]()
Dana 24s
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
Iulika29 spune:
| citat din mesajul lui Dana15 Iulika eu sunt aici!! Eu am observat in mod constant aceasta pauza, intre 17-19,pana se intorc "albinutele" de la lucru..le asteptam cu drag, nu? Dana 24s www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi |
Da..ce sa facem daca am luat liber prea repede de la munca
Iulika, cea mai fericitå
29+cu
Bruce Nicholas
monica_dicut spune:
Io am lipsit motivat ca am facut si felu' doi pana la urma ![]()
Acum doar astept soatza de la munca sa vie...
SI tre sa ajung si la ai mei ca au plecat la tara si au lasat pisicutza singurica , ma duc sa-i dau de papa si sa-i schimb toaleta
plus sa ud si florile... da momentan sa vina omu' cu masina ca la cat am muncit azi nu ma mai deplasez si pe jos...
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
27+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
Dana15 spune:
Mai Monica dar sta mult soatza asta la munca! sau poate ca intarzie in trafic..cred ca este normal chestia asta in Bucuresti.
Deci si felul 2, ai? un adevarat festin...conopida pana la urma? (mie imi place tare mult, dar am mancat acum 2 zile, asa ca nu imi faci pofta
)
Dana 24s
Dana15 spune:
Eu tot trag de mine sa ies putin sa ma plimb prin cartier..asa in pas lent si cu castile in urechi; deocamdata am reusit sa imi trag pantalonii de sport pe mine..poate reusesc pana la urma sa ma imi iau si tricoul
..
Dana 24s
Iulika29 spune:
| citat din mesajul lui Dana15 Eu tot trag de mine sa ies putin sa ma plimb prin cartier..asa in pas lent si cu castile in urechi; deocamdata am reusit sa imi trag pantalonii de sport pe mine..poate reusesc pana la urma sa ma imi iau si tricoul Dana 24s www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi |
You can do it..
Iulika, cea mai fericitå
29+cu
Bruce Nicholas