Burtici fericite de septembrie-octombrie (77)
Raspunsuri - Pagina 18
moni_iulia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monica_dicut Fusei in piata, luai cele trebuincioase pt ce va spusei mai devreme si in plus morcovi, telina si albitura pt o supa ca am descoperit un piept prin frigider Acum sa vad cine s-o apuca sa le faca Mama din pacate a plecat azi la tara ![]() ![]() ACESTIA SUNTEM NOI ... SI EL E BEBE Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Monica 27+ cu Mamica de INGERAS in ceruri ![]() Si minunea bebe 2 din burtica ![]() Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi ![]() O noua viata |
Si eu ma gandeam s-o pun pe mama sa faca prajitura aia cu visine de care ziceai
Iulia
23+ cu
bebe
Iulika29 spune:
| citat din mesajul lui monikus Iulika si tu vb de manacare . O sa mor aici la munca de pofta. Dar ajung eu si acasa si atunci sa vezi....ca oricum nu e nik in frigider![]() Monica 21+ cu ![]() |
Scuzeeee..Nu am vrut..Må ierti da??

Iulika, cea mai fericitå
29+cu
Bruce Nicholas
Danuta1979 spune:
Gata fetelor....am terminat ciulamaua de pui cu ciuperci.
Aaaa..pui de casa de la tara de la ai mei...din ala cu carne rosie si gustoasa...
A iesit f buna (e doar a doua sau a treia oara cand fac...am folosit si eu o reteta de pe net...).
Acum imi astept sotul sa vina acasa...facem rapid o mamaliguta...si papam.
Buna ideea cu pepenele rosu...poate il triit si eu pe al meu sa-i cumpere.
Dana
26+ cu
Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1
monikus spune:
| citat din mesajul lui uve_got_mail Monikus, cum ai rezolvat cu TT-ul? Sper ca esti bine si linistita! ![]() 24+ , mami de Sarah Maria |
Am repetat testul la medlife si de data asta a iesit ok. trisomia21 - 1:2325. Intre timp am fost si la morfo-fetala si dr m-a asigurat ca nu e nimic in neregula cu bebelusul meu ca totul e in grafic si ca nu am de ce sa imi fac griji. Ne-a dat si vestea ca bebelina e de fapt bebeloi. Iti multumesc frumos pt grija purtata.
Monica
21+ cu
andraiulia spune:
| citat din mesajul lui selen80 Andraiulia felicitari pt bebitza! dar iti recomand si tie, cum am mai spus unor fete, sa nu-ti schimbi dpn-ul dupa fiecare eco, noi cam toate l-am pastrat pe cel initial, calculat dupa ultimul CM, pt ca la fiecare control ne zice altul, si altul...ca altfel ne zapacim, si-asa prea breze nu suntem perioada asta Lutoniana, am gasit inghetata in congelator! ![]() 28+ cu Ebru PRIMA POZA!nunta 9 luni |
Tu cam ai dreptate asa...numai ca la mine nu prea s-a calculat niciodata de fapt dupa ultima menstruatie, pt ca ultima a fost peste sarcina. Mereu am avut in plus fata de UM, doar ca se adauga.
Andrutza 26 +
bebelusa mea iubitahttp://bd.lilypie.com/Wx4wm7.png
moni_iulia spune:
| citat din mesajul lui Danuta1979 Aaaaa...am uitat sa-mi laud sotul. Al meu face curat mai bine decat mine, e mai chitibusar. Si e tare harnic. Mai nou, saracul, vine de la munca si prepara daca e nevoie si de papa pt. seara (ce stie si el...cartofi...gratarel...)si ma lasa sa ma odihnesc. Gata, l-am laudat...ca merita din plin:) Dana 26+ cu Alexandrahttp://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1 |
Si al meu e la fel de harnicut
! Nu se baga sa faca supe, ciorbe ,dar sta pe langa mine si-mi toaca toate cele trebuincioaseCred ca face asta si ca mie mi-e deja greu ca la inaltimea si kg mele si cu burtica de 6 luni(poate apuc s-o pozez si eu) sunt aproape rotunda

.Iulia
23+ cu
bebe
anco spune:
| citat din mesajul lui moni_iulia Asa........ Si sa va spun si de ce butonam eu telecomanda la ora asta... Am fost la control. Se pare ca problema cu lichidul in cantitate redusa s-a rezolvat si-s foarte fericita. Bebe e cu o zi mai mic, dar ma bucur ca a crescut de la 380g la 630g in 16 zile,grasanu mamii . M-a cam certat ca aveam picioarele "butuc"(eu asa le-am avut mereu![]() . Si cand te gandesti ca am luat decat vreo 3 kg in 23 de sapt(da' aveam dinainte suficeinte:72 la 1.5m![]() ![]() )!Imi propusesem sa intreb de nastere ca dr de dinainte imi spusese ca mai mult ca sigur cezariana ca-s micuta iar cu el n-am apucat inca sa vb de modalitate mi-a zis doar c-o sa fie acolo .Am uitat sa intreb si daca mai iau no-spa ca eu iau 3 forte pe zi din motive de uter mulat pe bebe. Mai ai cineva asa mult no-spa? Monica, inca o date scuze pt disconfortul creat! Iulia 23+ cu bebe |
da moni, si eu tre sa iau no-spa, la indicatia medicului 3 pe zi, dar dupa capul meu, iau doar 1.stiu ca nu e bine sa faci de capul tau nimic, dar, deh...ma simt bine si asa si m-am gandit eu ca n-are rost sa bag atatea medicamente in mine si daca va fi necesar voi lua mai multe pastilute.

27+ cu 
monikus spune:
Iulika
.
Cred ca o sa plec si eu acasa si va mai citesc maine ca sigur tre sa fac mancare
si nu mai apuc sa intru pe la voi.
O dupa-amiaza/seara placuta.
Monica
21+ cu 
moni_iulia spune:
| citat din mesajul lui x_ggg Eu sunt deja in concediu...si ma plictisesc de moarte!!!! ![]() Mai merg in vizita la mama, la bunici ca sunt tot in oras.... dar tot ma plicitsesc...cata curatenie sa fac sau mancare...in 2 ore e gata...azi am calcat o gasca..si e abia ora 2!!! De fapt, probabil tb sa trec printr-o perioada de adaptare de la activitate zilnica la...nimic...dupa care ne vom adapta la a nu mai avea timp liber pt ca vine bebe!! Eu probabil voi incheia odiseea, pt ca bebele meu e micut, e in urma cu cateva zile, are doar 500 de gr si a mers in ritmul asta toata sarcina.... Imi iubesc copilul ... abia astept sa te tin in brate, BEBE!!!!! 21+ cu - Rares Alexandru |
Pai al meu avea 370g la 21s si era chiar la jumatatea graficului asa ca nu cred ca-i mic deloc al tau
.Iulia
23+ cu
bebe
MangaGirl spune:
mai fetelor...eu am intrebat pe doamna de la scan cat masoara puradelul meu la 21 de sp si cate grame si mi-a zis ca el sta aDUNAT, NU MAI ARE CUM SA-L masoare si nici cate grame are nu stie...asa ca ce nu stiu, nici nu ma doare
MangaGirl :-)
25+ cu Sasha Laurian 
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR
www.mariaciubotaru.blogspot.com

ca am descoperit un piept prin frigider
Mama din pacate a plecat azi la tara 

O noua viata