Burtici fericite de septembrie-octombrie (77)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut
Fusei in piata, luai cele trebuincioase pt ce va spusei mai devreme si in plus morcovi, telina si albitura pt o supa ca am descoperit un piept prin frigider
Acum sa vad cine s-o apuca sa le faca Mama din pacate a plecat azi la tara

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 27+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Si eu ma gandeam s-o pun pe mama sa faca prajitura aia cu visine de care ziceai

Iulia 23+ cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monikus

Iulika si tu vb de manacare. O sa mor aici la munca de pofta. Dar ajung eu si acasa si atunci sa vezi....ca oricum nu e nik in frigider. Dar ne descurcam noi cumva.

Monica 21+ cu

Scuzeeee..Nu am vrut..Må ierti da??

Iulika, cea mai fericitå 29+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Gata fetelor....am terminat ciulamaua de pui cu ciuperci.
Aaaa..pui de casa de la tara de la ai mei...din ala cu carne rosie si gustoasa...

A iesit f buna (e doar a doua sau a treia oara cand fac...am folosit si eu o reteta de pe net...).
Acum imi astept sotul sa vina acasa...facem rapid o mamaliguta...si papam.

Buna ideea cu pepenele rosu...poate il triit si eu pe al meu sa-i cumpere.

Dana 26+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui uve_got_mail

Monikus, cum ai rezolvat cu TT-ul? Sper ca esti bine si linistita!

24+ , mami de Sarah Maria

Am repetat testul la medlife si de data asta a iesit ok. trisomia21 - 1:2325. Intre timp am fost si la morfo-fetala si dr m-a asigurat ca nu e nimic in neregula cu bebelusul meu ca totul e in grafic si ca nu am de ce sa imi fac griji. Ne-a dat si vestea ca bebelina e de fapt bebeloi. Iti multumesc frumos pt grija purtata.

Monica 21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andraiulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui selen80

Andraiulia felicitari pt bebitza!
dar iti recomand si tie, cum am mai spus unor fete, sa nu-ti schimbi dpn-ul dupa fiecare eco, noi cam toate l-am pastrat pe cel initial, calculat dupa ultimul CM, pt ca la fiecare control ne zice altul, si altul...ca altfel ne zapacim, si-asa prea breze nu suntem perioada asta

Lutoniana, am gasit inghetata in congelator! multumim si felicitari pt reusita, stoarce-i de bani fara regrete

28+ cu Ebru PRIMA POZA!

nunta
9 luni

Tu cam ai dreptate asa...numai ca la mine nu prea s-a calculat niciodata de fapt dupa ultima menstruatie, pt ca ultima a fost peste sarcina. Mereu am avut in plus fata de UM, doar ca se adauga.

Andrutza 26 + bebelusa mea iubita

http://bd.lilypie.com/Wx4wm7.png

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Danuta1979

Aaaaa...am uitat sa-mi laud sotul.
Al meu face curat mai bine decat mine, e mai chitibusar. Si e tare harnic. Mai nou, saracul, vine de la munca si prepara daca e nevoie si de papa pt. seara (ce stie si el...cartofi...gratarel...)si ma lasa sa ma odihnesc.

Gata, l-am laudat...ca merita din plin:)

Dana 26+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1

Si al meu e la fel de harnicut! Nu se baga sa faca supe, ciorbe ,dar sta pe langa mine si-mi toaca toate cele trebuincioase.
Cred ca face asta si ca mie mi-e deja greu ca la inaltimea si kg mele si cu burtica de 6 luni(poate apuc s-o pozez si eu) sunt aproape rotunda.

Iulia 23+ cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

Citat:
citat din mesajul lui moni_iulia

Asa........
Si sa va spun si de ce butonam eu telecomanda la ora asta...
Am fost la control. Se pare ca problema cu lichidul in cantitate redusa s-a rezolvat si-s foarte fericita. Bebe e cu o zi mai mic, dar ma bucur ca a crescut de la 380g la 630g in 16 zile,grasanu mamii. M-a cam certat ca aveam picioarele "butuc"(eu asa le-am avut mereu) si a zis sa nu mai mananc nimic. Cred ca s-a speriat de fata mea si a revenit zicand ca fructe si din cand in cand gratar. Si cand te gandesti ca am luat decat vreo 3 kg in 23 de sapt(da' aveam dinainte suficeinte:72 la 1.5m)!
Imi propusesem sa intreb de nastere ca dr de dinainte imi spusese ca mai mult ca sigur cezariana ca-s micuta iar cu el n-am apucat inca sa vb de modalitate mi-a zis doar c-o sa fie acolo.
Am uitat sa intreb si daca mai iau no-spa ca eu iau 3 forte pe zi din motive de uter mulat pe bebe. Mai ai cineva asa mult no-spa?

Monica, inca o date scuze pt disconfortul creat!

Iulia 23+ cu bebe

da moni, si eu tre sa iau no-spa, la indicatia medicului 3 pe zi, dar dupa capul meu, iau doar 1.stiu ca nu e bine sa faci de capul tau nimic, dar, deh...ma simt bine si asa si m-am gandit eu ca n-are rost sa bag atatea medicamente in mine si daca va fi necesar voi lua mai multe pastilute.

27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Iulika .

Cred ca o sa plec si eu acasa si va mai citesc maine ca sigur tre sa fac mancare si nu mai apuc sa intru pe la voi.

O dupa-amiaza/seara placuta.

Monica 21+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui x_ggg

Eu sunt deja in concediu...si ma plictisesc de moarte!!!!
Mai merg in vizita la mama, la bunici ca sunt tot in oras.... dar tot ma plicitsesc...cata curatenie sa fac sau mancare...in 2 ore e gata...azi am calcat o gasca..si e abia ora 2!!! De fapt, probabil tb sa trec printr-o perioada de adaptare de la activitate zilnica la...nimic...dupa care ne vom adapta la a nu mai avea timp liber pt ca vine bebe!!
Eu probabil voi incheia odiseea, pt ca bebele meu e micut, e in urma cu cateva zile, are doar 500 de gr si a mers in ritmul asta toata sarcina....

Imi iubesc copilul ... abia astept sa te tin in brate, BEBE!!!!!
21+ cu - Rares Alexandru

Pai al meu avea 370g la 21s si era chiar la jumatatea graficului asa ca nu cred ca-i mic deloc al tau.

Iulia 23+ cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

mai fetelor...eu am intrebat pe doamna de la scan cat masoara puradelul meu la 21 de sp si cate grame si mi-a zis ca el sta aDUNAT, NU MAI ARE CUM SA-L masoare si nici cate grame are nu stie...asa ca ce nu stiu, nici nu ma doare

MangaGirl :-) 25+ cu Sasha Laurian
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput