Burtici fericite de septembrie-octombrie (77)
Raspunsuri - Pagina 17
Iulika29 spune:
Fetelor eu am fost si eu la piatå..avem si noi aici o piata si sunt tare bucuroaså..Si am cumpårat o varzuca proaspåta si am pus-o cu ceva afumaturå
..Si am cumpårat si neste vinete sa fac o salatå..eu nu pre ama omor dar sotzu..da.
Am vazut ca vb de sotzi..Ei bine al meu e somer acum..e marfå ca sa zic asa pt ca nu stiu ce as fi facut acum eu in caså singurica..Ce-i drept ma ajuta uneori si cu prezenta decat
..Dar la trebusoara le face asa pe ''sårite''..Vasele vai ce inundatie face in jurul lui, dar..le spala ce så faci.. i Si la sters prafu face exact la fel ca sotul Monicai:'' Da cine se uita acolo??'' si mai ales ca el are 2 m ar putea face fara efort dar nah!! Aspiratoru neee parca zici ca nici nu il deschide decat mimeazå![]()
Da fetele si eu am asteptat sa intru in concediu pt curatenie dar eu am intrat la 7 luni si inca mai pot sa ma mai misc dar cu greu la aplecat si asa..Am facut incet incet ce mi-am propus si imi place asta..Dar cum termin de facut tre så ma apuc din nou.. ceva de genul ,cred ca stiti despre ce vorbesc eu

Iulika, cea mai fericitå
29+cu
Bruce Nicholas
lutoniana spune:
Claucia ai povestit foarte frumos si nu pot decat sa ma bucur.
Nu am vrut sa dau o nota chiar dezastruoasa mesajului meu, in caz ca asa a iesit, numai ca eu am mai avut si experiente neplacute.
Oricum, varianta ideala, in care toate actele sunt in regula, puse la punct, bifate parafate este de dorit pentru oricine.
Astfel nu mai apar interpretari, lipsuri, intarzieri.

Cea mai fericita
27 + cu 
THEA22 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui claucia Vai Thea, tare haioasa esti cum scrii: 20 clatitoaie (ca sa stiu si eu ce fac diseara ca a prestat sotul 4 borcane de gem |
THEA22
25+ cu'
'Matei Alexandru"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ANA&year=2009&month=9&day=28&babycount=1"
monikus spune:
| citat din mesajul lui THEA22 Monikus draga, te-as invita la o ciorbica, dar tare-ilung drumu pana aci. O sa inchin cateva linguri bune si in cinstea ta! Dar cu pofta mea neostoita de lubenita cum ramane? Dau o ciorba de rosii(1 litru jumate) pe una bucata lubenita! cine face troc cu mine? THEA22 25+ cu' 'Matei Alexandru"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ANA&year=2009&month=9&day=28&babycount=1" |
Sa stii ca intradevar e drumul lung. Ca altfel te-ai trezi cu mine pe capul tau
. Cat despre lubenita, aici la Bucuresti nu gasesti decat sub numele de pepeneMoni_iulia, multumesc pt rezumat.

Oricum ne informam mai bine din carti sau de pe site-uri decat din gura unora care habar n-au pe ce lume traiesc. Uite asa minte astia poporul cu televizorul.
Iulika si tu vb de manacare
. O sa mor aici la munca de pofta. Dar ajung eu si acasa si atunci sa vezi....ca oricum nu e nik in frigider
Monica
21+ cu
devylla spune:
Cine bea cola cherry noaptea sta cu ochii in tavan...sau in pc...inainte sa aterizez in pat avam o stare mai de plosteala...dar vtul racoros ce intra pe ferestre,respiratia micutei ce doarme langa mine,bach pe fundal...si asa m-am linistit.
Monica spune ce praji ai facut ca mor de pofta,orice numai sa fac si eu una main...ca il loc de bebelul Luciei vizez praji si ramane fata dezamagita![]()
Apoi ca tot laudati sau nu sotii...io's multumita cand spala un vas,cand sterge un praf sau face o mancare...cand spala vasele sau intinde rufele...si ii multumesc,il sarut,il imbratisez drept recompensa ca sa aibe drag sa faca si data viitoare.Am fost si eu cata,cu gura mare...ca acolo n-a facut bine...ca acolo inca e praf sau altele si n-am facut decat rau...asa ca acuma cand pune mana sa faca io's fericita![]()
gata a venit mos ene...am fugit sa vizez bebei
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.
siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)
moni_iulia spune:
Asa........
Si sa va spun si de ce butonam eu telecomanda la ora asta...
Am fost la control. Se pare ca problema cu lichidul in cantitate redusa s-a rezolvat si-s foarte fericita. Bebe e cu o zi mai mic, dar ma bucur ca a crescut de la 380g la 630g in 16 zile,grasanu mamii
. M-a cam certat ca aveam picioarele "butuc"(eu asa le-am avut mereu
) si a zis sa nu mai mananc nimic. Cred ca s-a speriat de fata mea si a revenit zicand ca fructe si din cand in cand gratar
. Si cand te gandesti ca am luat decat vreo 3 kg in 23 de sapt(da' aveam dinainte suficeinte:72 la 1.5m

)!
Imi propusesem sa intreb de nastere ca dr de dinainte imi spusese ca mai mult ca sigur cezariana ca-s micuta iar cu el n-am apucat inca sa vb de modalitate mi-a zis doar c-o sa fie acolo
.
Am uitat sa intreb si daca mai iau no-spa ca eu iau 3 forte pe zi din motive de uter mulat pe bebe. Mai ai cineva asa mult no-spa?
Monica, inca o date scuze pt disconfortul creat!
Iulia
23+ cu
bebe
moni_iulia spune:
| citat din mesajul lui THEA22 Dar cu pofta mea neostoita de lubenita cum ramane? Dau o ciorba de rosii(1 litru jumate) pe una bucata lubenita! cine face troc cu mine? |
Tocmai am luat eu din real cu 1.5roni/kg , dar am fost singura la cumparaturi (ca tineam neaparat sa-mi iau catelul si daca tot a zis neen dr sa mananc doar fructe..... am avut motiv de cheltuit

(urasc sa fiu neputincioasa!!!) Asa ca... nu prea am cu ce sa fac trocu'.Iulia
23+ cu
bebe
monica_dicut spune:
moni_iulia stai linistita, n-aveai de unde sa sti
Oricum are promisa o bomba la cabinet de la sotzu ![]()
glumesc evident...
Ma enerveaza ca sustinea sus si tare naturala iar el face NUMAI cezariene.
Oricum in principiu ideea principala a fost ca te refaci mai bine dupa naturala din toate punctele de vedere, ca cezariana ramane totusi o operatie cu toate riscurile aferente si uterul este taiat...
Daca as putea, tot pentru naturala as opta... dar...noi sa fim sanatosi ca mi-oi reveni eu si dupa cezariana...
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
27+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
uve_got_mail spune:
Monikus, cum ai rezolvat cu TT-ul? Sper ca esti bine si linistita!
24+ , mami de
Sarah Maria
Dana15 spune:
Lucia felicitari pentru ce ai primit tu acolo!
Claucia tu parca spuneai ca la primul copil totul a mers bine si ai primit indemnizatia pt copil la timp...sa dea dumnezeu sa fie si la noi asa, ca eu m-am speriat putin cand cineva a zis ca a primit indemnizatia abia dupa 4 luni
Eu am atipit un pic cu cartea lui Dan Puric in mana (Despre omul frumos)..buna carte! dar nu pt ca m-a adormit!!![]()
sa va zic o faza de ieri de la lansarea de carte..era sala Casei de Cultura full, dar absolut full, sa nu poti arunca un ac..si vine omul pe scena si zice "vai dragilor dar ce multi sunteti! o sa ajung si eu ca Obama! in loc de Go Obama o sa strigati Go Puric!" ; imi vine sa rad de fiecare data cand imi aduc aminte de "Go Puric"
Dana 24s
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi