Burtici fericite de septembrie-octombrie (77)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Monica, calmeaza-te draga mea ca-i faci rau lui bebe. Da-l incolo de doctor.

Devylla vise placute si cu lutoniana si bebelul in ele.

Thea si eu as cam avea chef de o ciorba de rosii numai ca nu are cine sa imi faca. Poate ma pacalesc singura in weekendul asta ca in seara asta....slabe sanse. Cred ca o sa comandam o pizza ceva ca nu e chef de facut manacare mai ales ca sunt prinsa pana la 5.30 la munca.

Monica 21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Maine verific emailul. va astept cu datele, da?
Plec home. Bye bye

Ramona

Tudor Gruia 24+

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

INNEBUNESC DE-A BINELEA!!!!!!!!!!!!!! CU doctoru ala huh,ala e fostu meu doctor. Vaaaaaaaaaaaiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!! Imi vine sa sparg televizoru'!!!!!!!!!!

...stai nu te enerva, zi-ne si noua ce zice ca suntem curioase, alea care nu prind si fetele de la munca.
Asa pe scurt

Cea mai fericita 27 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Citat:

INNEBUNESC DE-A BINELEA!!!!!!!!!!!!!! CU doctoru ala huh,ala e fostu meu doctor. Vaaaaaaaaaaaiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!! Imi vine sa sparg televizoru'!!!!!!!!!!

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 27+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Imi pare rau! Mai bine nu ziceam.
Nici mie nu-mi face impresie prea buna parca doarme pe el. Oricum, moderatoarea a nascut natural cu peridurala si-i foarte partinitoare.

Iulia 23+ cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Nu zice nimic interesant. Sa va spun? Anu trecut in primele luni m-am dus la un control cu dosaru evident. In dosar aveam si fel de fel de treburi scoase de pe net legate de alimentatia in sarcina si dezvoltarea lui bebe saptamana cu saptamana. Dom' profesor "scria" o carte si a fost tare incantat de informatiile mele asa ca m-a rugat sa i le dau si lui pe un cd ca sa le bage in carte
Uoff, doarme pe el. Asa ii e felul, scoate 2 cuvinte in 5 minute, se misca cu incetinitorul... are fo 70jde ani si masa vreo suta si inca il suna sa ii dea raportu'. .. nu-i mare branza de doctor da in fine, e parerea mea...

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 27+ cu
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Vai Thea, tare haioasa esti cum scrii: 20 clatitoaie (ca sa stiu si eu ce fac diseara ca a prestat sotul 4 borcane de gem ) si lubenita pe care o injunghii!! Esti haioasa tare.

Lucia, sa stii ca nu e tragic nici aici, depinde si unde te duci si ce noroc ai, de ex, eu nu ma pot plange mai de nimic, dar probabil ca sunt printre putinii ma gandesc, sau poate vad eu mai in roz totul. La locul meu de munca, unde sunt de 10 ani, am invatat ca spaga nu exista, ca sefii nu se uita mai jos de ochi desi poti sa fii in pielea goala (si cu despicatura la pantaloni ) pentru ca este 0 toleranta la harassement, ca le e teama de orice fel de hartuire, ba chiar am avut recent o comisie de Values & Ethics care i-a bagat in sperieti pe toti si ne-a explicat cat suntem de protejati daca vrem, etc.

Cu indemnizatia la primul copil a mers struna, a mers sotul sa depuna actele, le-a depus, primim alocatia si stimulentul (ca m-am intors la birou) pe card, nu e nici o bataie de cap...momentan. Ba chiar pt ca nu am depus actele ca lumea, am uitat un buletin, au intarziat cu indemnizatia atunci in 2007. si am facut eu un calcul si nu i-am mai anuntat nici eu cu 3 luni dupa ce m-am intors la servici. Bineinteles ca s-au sesizat, mi-au trimis o scrisoare, le-am explicat pe email si mi-au trimis o confirmare ca ne-am stins reciproc toate debitele. Deci se poate si aici, treba e sa nu te panichezi. Oricum eu fac totul pe internet, de la platit facturi, la tot, impozite, etc, inclusiv pe vremuri cand ne plateam singuri impozitul pe venit, asa ca nu am prea avut de-a face cu functionare acre. Si pe cele pe care le-am intalnit au fost f dragute.
La spital am intalnit oameni draguti, am povestit eu nasterea odata, la CMU am gratis de la servici totul, inclusiv ecografiile si le programez cand vreau eu din timp, fetele de la receptie si doctorii de acolo sunt fff draguti.

Ce sa zic...am eu noroc, stau intr-o zona ok, am parcuri mari si frumoase aproape, mergem in fiecare zi, nu mai spun ca intre blocuri sunt 3 milioane de parcuri cu tobogane, etc.

Bineinteles ca stiu ce inseamna birocratie mai putina, sau mai multa insa un zambet pe buze si oameni care sa te ajute, stiu ce inseamna un sistem mult mai functional decat cele pe care le avem noi, dar nu e chiar de plans. zic eu, poate e, sper sa nu gresesc.

Clau 27+ cu si Alessia Maria 13 iulie 2007

varsta bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Bia imi pare rau sa aud de contractiile tale.Cu tratament si repaus sper sa le tineti in frau.

Lucia io's nascuta pe 10 sept si pe 11 trecuta in buletinAsa ca si io fac istorie.

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Citat:

Nu zice nimic interesant. Sa va spun? Anu trecut in primele luni m-am dus la un control cu dosaru evident. In dosar aveam si fel de fel de treburi scoase de pe net legate de alimentatia in sarcina si dezvoltarea lui bebe saptamana cu saptamana. Dom' profesor "scria" o carte si a fost tare incantat de informatiile mele asa ca m-a rugat sa i le dau si lui pe un cd ca sa le bage in carte
Uoff, doarme pe el. Asa ii e felul, scoate 2 cuvinte in 5 minute, se misca cu incetinitorul... are fo 70jde ani si masa vreo suta si inca il suna sa ii dea raportu'. .. nu-i mare branza de doctor da in fine, e parerea mea...

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Monica 27+ cu
O noua viata

-reluarea vietii sexuale mai rapida la cezariana;
-incontinenta de urina frecventa la nastere naturala;
-cusaturile mai usor vindecabile la naturala;
-pt bebe nu-i nicio diferenta cica;
-despre alaptare moderoatoarea lu' peste dadea sa spuna ca e mai rapida la naturala da' n-a prea avut sustinere;
-referitor la o nastere ulterioara cica se poate si naturala dupa cezariana in functie de starea cicatricilor;
-dupa cezariana stai o zi la ATI iar dupa naturala te ridici si-ti faci botu dupa o ora.

Iulia 23+ cu bebe

Editez ca nenea declara ca multi colegi de breazla opteaza pt cezariana din comoditate. Si el tot d-aia o face?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Clau, scuza-ma, poate nu vad eu bine, tu locuiesti in Bucuresti, ROMANIA??!!!!

Glumesc, cine stie, poate om avea si noi noroc, dar eu am mai citit la subiectul mamicilor si gravdiutzelor din Constanta, si mai toate au avut ceva probleme la depunerea dosarelor, de la raspunsuri evazive si fetze acre, la calcule gresite etc etc.....
in rest, ce sa zic, ca in Ct in parcuri se fac malluri si biserici si se incearca sa se compenseze cu niste amarate de locuri de joaca de 2 m pe 2 m printre betoane si fabrici si uzine...noroc ca poate merge lumea pe plaja pt niste aer curat, iar eu de aia mi-am luat casa cu curte....

cu CMU si Medicover sunt si eu multumita, receptionistele dragutze, sunt organizati, dar sa nu uitam ca deja vorbim de privat, deci se schimba placa........

28+ cu Ebru PRIMA POZA!

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns THEA22 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monikus

Monica, calmeaza-te draga mea ca-i faci rau lui bebe. Da-l incolo de doctor.

Devylla vise placute si cu lutoniana si bebelul in ele.

Thea si eu as cam avea chef de o ciorba de rosii numai ca nu are cine sa imi faca. Poate ma pacalesc singura in weekendul asta ca in seara asta....slabe sanse. Cred ca o sa comandam o pizza ceva ca nu e chef de facut manacare mai ales ca sunt prinsa pana la 5.30 la munca.

Monica 21+ cu
Monikus draga, te-as invita la o ciorbica, dar tare-ilung drumu pana aci. O sa inchin cateva linguri bune si in cinstea ta!

Dar cu pofta mea neostoita de lubenita cum ramane?
Dau o ciorba de rosii(1 litru jumate) pe una bucata lubenita!
cine face troc cu mine?

Monica, daca apare si fostul meu dr. sa vorbeasca despre atentia data gravidelor, tai televizoru cu foarfeca!

THEA2225+ cu''Matei Alexandru
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ANA&year=2009&month=9&day=28&babycount=1"

Mergi la inceput