Burtici fericite de septembrie-octombrie (77)
Raspunsuri - Pagina 15
anco spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui kiki_cri
Monica, exact asa am patit si eu luni dimineata cand am crezut ca sunt mare viteaza si fac curat in toata casa...abia am terminat dormitorul si deja simteam ca nu mai poooot ...si azi de dimineata...pana am adunat de prin casa...facut patul...bagat haine la spalat...maturat prin balcon...etc...si deja sunt gata...mai stau umpic in pat si incerc sa revin la treburi...daca nu...pe maine.KIKI 24+ si ![]() |
mai fetelor, de ce nu va potoliti voi?
vreti sa ne dati pe urma vesti proaste? mai terminati cu atata munca. sa mai faca si barbatii!!
sa nu va mai aud ca v spetiti muncind pe acasa. eu cred ca doa gatind ne obosim suficient, asa ca...puneti-i la munca pe domnii soti, seara cand vin de la serviciu, in week-end, cand au ei timp, nu-i obligati cand vreti voi, ca nu vor face, dar daca le lasati libertatea sa aleaga ei momentul...

27+ cu 
lutoniana spune:
E mult mai usor Selenico...mult mai usor. Fiecare formular, nu neaparat pentru un beneficiu ca acesta de maternitate, vine insotit de niste mici carticele/brosuri in care iti explica cum sa completezi, cum sa calculezi o anumita data, de unde poti sa iei un anumit cod....adica sunt facute toate ca sa te ajute.
Daca nici asa nu te descurci, ai numere de telefon unde sa suni sa intrebi....
E o mare diferenta....mai ales ca stiu prea bine de unde vin iar eu eram genul care la ghiseu faceam un scandal si niste ironii de le scoteam pe toate din sarite....dar nu rezolvam nimic de fapt, eu ma enervam, ele tipau la mine si-mi vorbeau urat in vazul lumii...vaiiii...ce tiganie....si mereu plecam trista si dezamagita (dar cu satisfactia ca nu am tacut).
Aici ai numar de inregistrare la orice, daca vezi ca intarzie un raspuns, suni, spui nr. de inregistrare si primesti raspuns cu stadiul in care ti se afla aplicatia.
Hmmm....nu stiu daca ma credeti dar ma gandesc la voi prin cate treceti....din acest punct de vedere.....

Va doresc toata bafta si tot calmul din lume !!!!!!
Dar sa nu ne intristam, ia zi Ramsan cate mame de bostanei ai pana acum ? 
Cea mai fericita
27 + cu 
anamaria1979 spune:
Moni iulia vreau si eu un rezumat al discutiei de pe antena (cezariana versus nastere normala).
Ramona ai avut o idee foarte buna cu centralizarea datelor noastre. Le voi trimite si eu pe ale mele cand ma voi elibera un pic.
Si sotul mai face gat dar saracu de el calca camasi, gateste, face curat oricum eu chitai imediat si cer ajutorul ptr ca nu prea ma pot apleca.
+ 28
THEA22 spune:
Termenai ciorba de rosii. Nu am energia Monicai pentru felu doi asa ca aplic metoda cu a doua farfurie de ciorba. Ieri am gatit pentru 4 barbati, ca sotioru si cativa colegi s-au hotarat sa aduca fiecare papa intr-o zi de saptamana.Am facut si vreo 20 de clatitoaie cu gem.Azi iau concediu de la gatit serios.![]()
Vreau lubenitaaaa! au aparut gramezile...Cred ca o sa injunghii una sapt. asta!
THEA22
25+ cu'
'Matei Alexandru
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ANA&year=2009&month=9&day=28&babycount=1"
devylla spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
..nu vrei sa ma visezi si pe mine la noapte ????? te rogggggg ![]() ![]() ![]() Cea mai fericita 27 + cu ![]() |
hai ca m-ai facut sa zambesc...io's deja in pat...asa ca ai sanse mari
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.
siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)
monica_dicut spune:
INNEBUNESC DE-A BINELEA!!!!!!!!!!!!!! CU doctoru ala huh,ala e fostu meu doctor. Vaaaaaaaaaaaiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!! Imi vine sa sparg televizoru'!!!!!!!!!!
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
27+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui THEA22 Vreau lubenitaaaa! au aparut gramezile...Cred ca o sa injunghii una sapt. asta! |
Wooowwww...mi-au trebuit cateva secunde bune ca sa ma prind ce vrei sa injunghii si de ce.....dar mai bine mai tarziu decat niciodata.

Eu pap galbeni, cate unul intreg de-odata.....si apoi ma doare burta tare si fac pisu de 3 ori mai mult decat inainte cand faceam foarte mult.
E o nebunie sa fii gravida

Cea mai fericita
27 + cu
devylla spune:
| citat din mesajul lui lutoniana Vaiiiii....Danuta1979 mergi mai mami si ia-te de manute cu Manga si cu Dana15 si treceti toate 3 prin inelul de la cravata de pionier .......pai asta e silueta ?????? ![]() ![]() ![]() ![]() De ce e viata asa nedreapta ? GLUMESC !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Arati minunat si sunt sigura ca bebelusii nostri sunt sanatosi chiar daca avem 55 kg ca tine, 72 kg (nu dam nume Doamne ajuta la toata lumea. M-am uitat si eu pe prima pagina si am vazut ca Iulika si Adela au acelasi DPN.....si sunt printre primele, facand exceptie fetele cucuietele care se pare ca vor da starul in august ![]() ![]() Sa va mai zic una tare: Adi, sotul meu stie parola si cum sa intre AICI ca sa va poata anunta, cand va sosi vremea ....ce splendoare avem. S-a intamplat asta ca dupa ce exagereaza el si sta cate 3 ore fara pauza la calculator iar eu intinsa in pat, il rog sa-mi citeasca si mie de la fete, sa nu fie egoist. E super amuzant fetelor......eu zic sa zica repede ca stiu despre ce e vorba si el imi citeste si semnaturile: mama de Busici, sunt in al noualea cer, blogspot.....etc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dar e ca la teatru radiofonic: "Monica o citeaza pe Roxxy si ii spune asa...." Dupa 2 pagini este complet epuizat si zice: "lasa ca mai citesti tu maine" ![]() ![]() ![]() Cea mai fericita 27 + cu ![]() |
Eu il mai pun pe-l meu sa-mi citasca mesajele de pe tel(de obicei comunic in romana cu sora mea) sa vezi comedie pana citeste mesajul plus accent si balbaiala
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.
siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)
selen80 spune:
| citat din mesajul lui monica_dicut INNEBUNESC DE-A BINELEA!!!!!!!!!!!!!! CU doctoru ala huh,ala e fostu meu doctor. Vaaaaaaaaaaaiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!! Imi vine sa sparg televizoru'!!!!!!!!!! ACESTIA SUNTEM NOI ... SI EL E BEBE Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Monica 27+ cu Mamica de INGERAS in ceruri ![]() Si minunea bebe 2 din burtica ![]() Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi ![]() O noua viata |
televizoru n-are nici o vina, mai bine schimba canalul

28+ cu
Ebru PRIMA POZA!nunta
9 luni
monica_dicut spune:
Imi vine sa sun sa zic si io ceva de dulce

Vaiii ce face pe desteptu si el nu face nasteri naturale, numai cezariene. Doamne, bine ca era plecat si am nascut natural... huh 
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
27+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata

noroc ca este aproape