Burtici fericite de septembrie-octombrie (77)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui monikus

Bravo Lutoniana, ai facut-o si pe asta. Felicitarile mele.

Multumesc sa dea Dumnezeu putere tuturor burticilor cu actele, hartoagele si umblatura.Toate meritam pe deplin un banut pentru copilasii nostri.
Asta oricum a fost varianta soft, am trimis formularul prin posta, mi-a venit scrisoarea....dar urmeaza faza aia cu primaria ...atunci sa te tii amuzament. Dar ma mai odihnesc 2-3 zile si o iau de la capat, nu ma las !!!!!!

Cea mai fericita 27 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Andraiulia felicitari pt bebitza!
dar iti recomand si tie, cum am mai spus unor fete, sa nu-ti schimbi dpn-ul dupa fiecare eco, noi cam toate l-am pastrat pe cel initial, calculat dupa ultimul CM, pt ca la fiecare control ne zice altul, si altul...ca altfel ne zapacim, si-asa prea breze nu suntem perioada asta

Lutoniana, am gasit inghetata in congelator! multumim si felicitari pt reusita, stoarce-i de bani fara regrete

28+ cu Ebru PRIMA POZA!

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

[quote]citat din mesajul lui ramsan

Si inca ceva: am primit raspuns pozitiv pentru Maternity Allowance. Acum trebuie sa ii anunt cand vreau sa intrerup lucrul ca sa inceapa platile.
Dau o inghetatica la toate fetele !!!!

Cea mai fericita 27 + cu

Felicitari!!!Eu primesc cu bucurie inghetataaaaa

KIKI 25+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramsan

Buna dimineata!

Andraiulia si Laura va tin pumnii sa fie bine la controalele pe care le aveti astazi si sa veniti cu vesti super!
Adela ai mare grija de tine ca nu e de glumit cu tensiunea! Pfiu.....prin ce ai trecut! Bine ca Razvanel e bine, sanatos si grasunel Sa nu fie de deochi dar ai burtika maaaaare maaaare.
1sweetangel
Anco cand te vedem si noi in poze cu burtik bine crescuta?

Ramona

Tudor Gruia 24+

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

stii cum e cu pantofarul care n-are pantofi si cu frizerul netuns?
asa sunt si eu. sotul meu lucreaza in domeniu, filmeaza, fotografiaza si eu...n-am o poza.daca va spun ca nici pozele de la nunta noastra de acum 2 ani nu le-a prelucrat sa le scoatem pe hartie... ma intreaba toate prietenele mele de departe "cum arati?" trimite-ne poze cu tine, dar cu ele am scapat mai usor, ca am camera web si daca vor sa ma vada, intram pe mess si ma vad.
promit ca o sa il pun sa faca poze si pe urma tre sa ma invatati voi sa le postez pe contul comun.

27+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
Multumesc sa dea Dumnezeu putere tuturor burticilor cu actele, hartoagele si umblatura.Toate meritam pe deplin un banut pentru copilasii nostri.
Asta oricum a fost varianta soft, am trimis formularul prin posta, mi-a venit scrisoarea....dar urmeaza faza aia cu primaria ...atunci sa te tii amuzament. Dar ma mai odihnesc 2-3 zile si o iau de la capat, nu ma las !!!!!!

Cea mai fericita 27 + cu

Ai dreptate. Toate trebuie sa fim tari si sa ne luptam pt noi si pt copilasii nostri. Oricum sunt sigura ca toate vom reusi sa facem tot ce ne propunem pt ca stim pt ce/cine luptam.

Monica 21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Eu de dimineata ma tot tin sa scriu ceva dar cred ca a actionat subconstientul ros de invidie si m-a tot facut sa uit Dar mi-am amintit:
Adela dar ce Razvanoi grasunel ai tu acolo.....yamiiiiii.
FELICITARI !!!!!!!

Cea mai fericita 27 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui monikus

Bravo Lutoniana, ai facut-o si pe asta. Felicitarile mele.

Cea mai fericita 27 + cu

oricum nu cred ca e mai rau decat aici, nici nu vreau sa ma gandesc de cata alergatura o sa avem parte (sau sotzii nostri, dupa caz) cand o sa depunem dosarele pt indemnizatii samd...

28+ cu Ebru PRIMA POZA!

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

SAalut!
Acum pe antena 2 se discuta despre cezariana vs naturala

Iulia 23+ cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns THEA22 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

FElu doi nu stiu daca mai sunt in stare sa-l fac, da vedem

Cum zicea cineva: "la felul doi avem inca o farfurie de supa"

Cea mai fericita 27 + cu
Buna asta!

THEA2225+ cu''Matei Alexandru
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ANA&year=2009&month=9&day=28&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui moni_iulia

SAalut!
Acum pe antena 2 se discuta despre cezariana vs naturala
Iulia 23+ cu bebe

Sa ne faci un rezumat te rugam. Eu una sunt la munca asa ca....

Monica 21+ cu

Mergi la inceput