Burtici fericite de septembrie-octombrie (77)
Raspunsuri - Pagina 14
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monikus Bravo Lutoniana, ai facut-o si pe asta. Felicitarile mele. |
Multumesc
sa dea Dumnezeu putere tuturor burticilor cu actele, hartoagele si umblatura.Toate meritam pe deplin un banut pentru copilasii nostri.Asta oricum a fost varianta soft, am trimis formularul prin posta, mi-a venit scrisoarea....dar urmeaza faza aia cu primaria ...atunci sa te tii amuzament. Dar ma mai odihnesc 2-3 zile si o iau de la capat, nu ma las !!!!!!
Cea mai fericita
27 + cu
selen80 spune:
Andraiulia felicitari pt bebitza!
dar iti recomand si tie, cum am mai spus unor fete, sa nu-ti schimbi dpn-ul dupa fiecare eco, noi cam toate l-am pastrat pe cel initial, calculat dupa ultimul CM, pt ca la fiecare control ne zice altul, si altul...ca altfel ne zapacim, si-asa prea breze nu suntem perioada asta
Lutoniana, am gasit inghetata in congelator!
multumim si felicitari pt reusita, stoarce-i de bani fara regrete 
28+ cu
Ebru PRIMA POZA!
nunta
9 luni
kiki_cri spune:
| citat din mesajul lui lutoniana [quote]citat din mesajul lui ramsan Si inca ceva: ![]() ![]() am primit raspuns pozitiv pentru Maternity Allowance. Acum trebuie sa ii anunt cand vreau sa intrerup lucrul ca sa inceapa platile.Dau o inghetatica la toate fetele !!!! Cea mai fericita 27 + cu ![]() |
Felicitari!!!Eu primesc cu bucurie inghetataaaaa

KIKI
25+
si
anco spune:
| citat din mesajul lui ramsan Buna dimineata! Andraiulia si Laura va tin pumnii sa fie bine la controalele pe care le aveti astazi si sa veniti cu vesti super! ![]() Adela ai mare grija de tine ca nu e de glumit cu tensiunea! Pfiu.....prin ce ai trecut! Bine ca Razvanel e bine, sanatos si grasunel Sa nu fie de deochi dar ai burtika maaaaare maaaare.1sweetangel ![]() Anco cand te vedem si noi in poze cu burtik bine crescuta? Ramona Tudor Gruia 24+ ![]() Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006) |
stii cum e cu pantofarul care n-are pantofi si cu frizerul netuns?
asa sunt si eu. sotul meu lucreaza in domeniu, filmeaza, fotografiaza si eu...n-am o poza.daca va spun ca nici pozele de la nunta noastra de acum 2 ani nu le-a prelucrat sa le scoatem pe hartie... ma intreaba toate prietenele mele de departe "cum arati?" trimite-ne poze cu tine, dar cu ele am scapat mai usor, ca am camera web si daca vor sa ma vada, intram pe mess si ma vad.
promit ca o sa il pun sa faca poze si pe urma tre sa ma invatati voi sa le postez pe contul comun.

27+cu 
monikus spune:
| citat din mesajul lui lutoniana Multumesc sa dea Dumnezeu putere tuturor burticilor cu actele, hartoagele si umblatura.Toate meritam pe deplin un banut pentru copilasii nostri.Asta oricum a fost varianta soft, am trimis formularul prin posta, mi-a venit scrisoarea....dar urmeaza faza aia cu primaria ...atunci sa te tii amuzament. Dar ma mai odihnesc 2-3 zile si o iau de la capat, nu ma las !!!!!! Cea mai fericita 27 + cu ![]() |
Ai dreptate. Toate trebuie sa fim tari si sa ne luptam pt noi si pt copilasii nostri. Oricum sunt sigura ca toate vom reusi sa facem tot ce ne propunem pt ca stim pt ce/cine luptam.

Monica
21+ cu
lutoniana spune:
Eu de dimineata ma tot tin sa scriu ceva dar cred ca a actionat subconstientul ros de invidie si m-a tot facut sa uit
Dar mi-am amintit:
Adela dar ce Razvanoi grasunel ai tu acolo.....yamiiiiii.
FELICITARI !!!!!!! 
Cea mai fericita
27 + cu 
selen80 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
Multumesc sa dea Dumnezeu putere tuturor burticilor cu actele, hartoagele si umblatura.Toate meritam pe deplin un banut pentru copilasii nostri.Asta oricum a fost varianta soft, am trimis formularul prin posta, mi-a venit scrisoarea....dar urmeaza faza aia cu primaria ...atunci sa te tii amuzament. Dar ma mai odihnesc 2-3 zile si o iau de la capat, nu ma las !!!!!! Cea mai fericita 27 + cu ![]() |
oricum nu cred ca e mai rau decat aici, nici nu vreau sa ma gandesc de cata alergatura o sa avem parte (sau sotzii nostri, dupa caz

28+ cu
Ebru PRIMA POZA!nunta
9 luni
THEA22 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
Cum zicea cineva: "la felul doi avem inca o farfurie de supa" Cea mai fericita 27 + cu ![]() |
Buna asta!THEA22
25+ cu'
'Matei Alexandru"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ANA&year=2009&month=9&day=28&babycount=1"
monikus spune:
| citat din mesajul lui moni_iulia SAalut! Acum pe antena 2 se discuta despre cezariana vs naturala Iulia 23+ cu bebe |
Sa ne faci un rezumat te rugam.

Monica
21+ cu

Andraiulia si Laura va tin pumnii sa fie bine la controalele pe care le aveti astazi si sa veniti cu vesti super!