Burtici fericite de septembrie-octombrie (77)
Raspunsuri - Pagina 13
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monica_dicut FElu doi nu stiu daca mai sunt in stare sa-l fac, da vedem |
Cum zicea cineva: "la felul doi avem inca o farfurie de supa"
Cea mai fericita
27 + cu
MangaGirl spune:
lutoniana aici sunt! 
ma chinui sa va ajung din urma ca tare mult mai scrieti.
asa...sa va spuna je ce a patit aseara...intai partea nasoala...am fost la o zi de nastere, o colega de=ale lui sergiu si-a sarbatorit ziua la o pizzerie si apoi ne-am dus intr0un bar unde au cantat live niste formatii de rock. eu plecasem de la munca, ajunsesem si in oxford circus sa ii cumpar fetei ceva...m-am bagat prin magazine si 

ca toate-s frumoase si apoi am ajuns si pe la Borders, o librarie din care nu m-as mai fi dat dusa. Eu candi ntru intr-o librarie ma iau sentimente inaltatoare. nu pot sa le explic, e o euforie neamipomeninta si simt ca nu as mai pleca. de altfel, mental note to slef, voi veni sa savurez o cafea sturbucks exact in acea librarie dupa ce intru on concediu. poti sta acolo pe un fotoliu cu o carte in mana toata ziua. anyway enough about my thrills.
dua cum spuneam, eu de la munca, magazine pana pe la 7 seara, am bagat si un frapuccino ca sa fiu sigura ca nu adorm pe mine la onomastica.
ajunsi la pizzerie, mancat bine, mers la bar...ascultat muzica...stat mult in picioare, mers mult pe jos pana la metrou...ajunsa acasa la o ra 1 noaptea. deja incepuse sa mi se faca greata in etrou si m-am pus in pat ca ma durea burta de nu mai puteam...am avut frumusete de contractii, dureroase cam la 2-3 minute distanta de m-am panicat toata. lucia azi am bagat un no-spa de frica. slava cerului, ma mai doare un pik burta ...dar nu tare...si contractii nu mai am. dar prea ma vedeam eu viteaza si ca pot face totul ca inainte. na, ca nu mai pot. 

dana15 si eu am un tatuaj in dreapta jos pe o parte a soldului...a iesit mai mare decat imi propusesem...e o zgarietura insangerata. nu-mi pare rau. il am din 16 decembrie 2004 si as mai vrea unul...dar nu stiu unde si inca nu am gasit modelul. nu vreau neaparat sa fie la vedere. tata cand l-a vazut pe al meu...a cam strambat din nas. el a fost marinar si unul destul de atipic. uraste tatuajele...iar mama mi-a spus ca m-am infierat ca vacutza. Anyway, durere mare, certuri si mai mari...ca si pt cercelul din buric. Sunt o nebuna considerand familia din care vin.poate ca socul ar fi fost la fel de mare si pt mine ca parinte, daca nu as fi trait aici, sau poate ai mei sunt foarte inchisi la nou. cred ca mai degraba asta :) ![]()
monica i-am dat deja comanda mamei...dovlecei cu maioneza...ca salata de vinete. salivez de o luna deja si mai am de asteptat pana pe 1 iulie 

biaz multa sanatate...si grija.
Ioanna81 felicitari :)
ramsan trimit datele acusi.
cat despre curatenie...sp trecuta dupa un timp indelugant sergiu si-a dat seama ca mai avem si un dormitor de aspirat. pentru el curatenia se reduce la spalat vase, dus gunoi, aspirat o odata la 2 sp sufrageria si bucataria. nici vorba sa fi auzit vreodata de frecat cada cu viakal, sau chiuveta, sau WC.
mai da si cu mopul cand e in toane bune. in schimb, tunde iarba din gradina, gateste mai bine decat mine. nu a auzit ce e aia carpa de stes praful sau pamatuf. astea sunt cuvinte inexistente in vocabular si notiuni total straine de creierasul lui.
ce mi-am propus sa fac eu in concediu? sa ma duc la borders si sa-mi petrec o zi intreaga printre carti. Sa scriu mai mult, sa caut mai multe joburi freelance ca sa apuc si eu sa fac un ban cat stau acasa.
planuri de curatenie? sunt sigura ca geamuri nu voi mai spala...e o operatiune destul de anevoioasa, ca sunt mari. cand ma duc acasa, vreau sa fac masaj la spate si sa-mi fac suvite. si cam atat :)
v-am pupat. trebuie sa scriu un articol si e deja 1 ceasul si iar a trecut o zi neproductiva. sp asta a fost mult prea lunga 
MangaGirl :-)
25+ cu Sasha Laurian 
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR
www.mariaciubotaru.blogspot.com
monica_dicut spune:
Eh, mai am niste sufleu de conopida ca nu prea se omoara cu supa. Asa ca am back-up ![]()
Vreau sa va spun ca mi-a dat prajitura pe dinafara
in viata mea n-a crescut in halu' asta 
DAna, da, din aia cu visi
As face si cu niste caise da nu gasesc dintr-alea calumea.
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
27+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
andraiulia spune:
Hello, girlies!!
Gata, am terminat de citit. Pheu! Da' scrieti, nu gluma.![]()
Am fost la control si e totul super! Bebitza ar fi trebuit sa aiba azi 26 si 2 zile...dar a ajuns la 27 si 6 zile. Adik maine facem 28, trecem in 29, de unde yo stiam de 26+. Tare! Are 1 kg 100 deja. Si data nasterii tot scade..la inceput era 30...acum e intre 11 si 30 sept. Daca o tinem tot asa...ajungem la odiseea de august. :)) Kiddin'. Altfel, totul super..tensiunea 10 cu 6...e bine, e mereu la fel.
Biaz, sper ca in final e totul oki. O sa pun si poze cu hainutzele, dar nu chiar acum.
Kisses!! Multumesc ca v-ati gandit la mine!!
Andrutza 26 +
bebelusa mea iubita
http://bd.lilypie.com/Wx4wm7.png
ramsan spune:
| citat din mesajul lui lutoniana Ramsan fii capitanul nostru !!!!! ma incolonez si eu la dat date personale si centralizat burtici. Eu nu stiu de ce ati sarit asa pe Vik cj ca eu cred ca se referea fata ca e mai la sfarsitul odiseei, nu Viki ???? Uite de'aia e bine ca nu mai imi face si mie ecografie sa ma bage in ceata. De cate ori se intoarce o fata dintre voi de la control si zice gramele, trag un ochi la semnatura ei sa vad cate saptamani are si ma gandesc ca pe acolo trebuie sa fie si al meu. Dana15 da, asa este in ceea ce priveste relatia mea, suntem numai o mistocareala, o gluma si un zambet....aproape ca e concurs care rade si-l "prinde" mai mult pe celalalt. Dar mai avem si momente cand ne vine sa ne spargem capul reciproc, sunt inevitabile in orice cuplu. Atata doar ca niciunul nu tine la suparare mai mult de 10 minute Cea mai fericita 27 + cu ![]() |
Duamna Lutonia, no offence, nu era vic_cj cu "inchierea odiseei" ci x_ggg. Ce v-a citit sotu'??
Ai fost de milioane la faza cu cititu' oricumPana in aceasta clipa am adunat la tabelash 7 burtici fericite!
Ramona
Tudor Gruia 24+ 
Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)
uve_got_mail spune:
Buna, fetelor!
ne-am intors de la Moeciu, a fost foarte frumos si relaxant...si Samburica a fost mai activa ca niciodata; se pare ca aerul de Bucuresti nu prea ii prieste, acum e mai domoala
Si dupa ce am ajuns in Bucuresti am trecut pe la medicul de familie sa dau niste pipi, sa imi ia sange si sa imi faca exudatul faringian, asta nu stiu pt ce...Si eu ii spuneam sa nu imi mai faca grupa de sange, rh, HIV si sifilis, ea cica se fac oricum din acelasi sange si imi lua eprubeta dupa eprubeta...![]()
Maine mergem la mare o zi, azi sunt la ai mei acasa si am mancat si eu dovlecei cu usturoi, tare buni si gustosi
In weekend sotul are intalnirea de 10 ani, deci o ducem in petreceri
Am citit destul de putin din urma sa nu zica maica-mea ca ii monopolizez calculatorul. In alta ordine de idei sper ca sunteti toate bine si sanatoase, la fel si bebeii vostri si de-acum sper sa fiu mai activa. Am trimis si eu datele de contact la Ramsan, multumesc inca o data pentru ideea avuta.
Trebuie sa imi schimb si semnatura...
22+ , mami de
Sarah Maria
lutoniana spune:
| citat din mesajul lui ramsan Duamna Lutonia, no offence, nu era vic_cj cu "inchierea odiseei" ci x_ggg. Ce v-a citit sotu'?? Ai fost de milioane la faza cu cititu' oricumPana in aceasta clipa am adunat la tabelash 7 burtici fericite! Ramona |
Haoleuuuu....scuze fetele dar "e asa multe litere" in nick-urile voastre ca m-am zapacit.
Si nu mi-a citit sotu' ca sunt singura acasa si fac ce vreau

pana vine si ma zburataceste de la computer si-mi trece bucuria 
Lasa, Manga ca ai vazut ce zic fetele ca trece
Si inca ceva:

am primit raspuns pozitiv pentru Maternity Allowance. Acum trebuie sa ii anunt cand vreau sa intrerup lucrul ca sa inceapa platile.Dau o inghetatica la toate fetele !!!!
Cea mai fericita
27 + cu
monikus spune:
Andraiulia, felicitari pt bebelina grasunica, sa fie sanatoasa.
Uve_got_mail bine ai revenit din vacanta. Cred ca te-ai relaxat super bine. Noi am fost aici pe baricade
. Si distractie placuta la petrecere.
Bravo Lutoniana, ai facut-o si pe asta. Felicitarile mele.
Monica
21+ cu 
MangaGirl spune:
felicitari lucia...ai vazut...primul zolvat. anunta-ma cand iti platesc si chiria ![]()
roxxy multa sanatate fericire alaturi de sot si copil
25+ cu Sasha Laurian 
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
MangaGirl spune:
| citat din mesajul lui MangaGirl felicitari lucia...ai vazut...primul zolvat. anunta-ma cand iti platesc si chiria roxxy multa sanatate fericire alaturi de sot si copil MangaGirl :-) 25+ cu Sasha Laurian ![]() http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1 poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR www.mariaciubotaru.blogspot.com |
sunt nebuna, sunt nebuna...am vrut sa zic ca primul lucru s-a rezo

25+ cu Sasha Laurian