Burtici fericite de septembrie-octombrie (77)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Ramona si eu sunt de acord cu centralizarea datelor..suna electoral! si iti multumim ca te oferi sa te ocupi..asa ca eu iti trimit chiar astazi datele mele!

Monica imi place dovlecei de septembrie..suna a ceva grasun si sanatos! mie mi-a mai trecut candva prin cap " brumarei sau strugurasi de sept oct"..oare brumarei/brumarasi suna prea depresiv? nu stiu..mie imi va placea oricum!

Dana 24s
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

ramsan - multumim ca te ocupi de centralizare. Eu am trimis deja datele mele pe adresa de mail.

Doamne ajuta!
21+ Maria
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
Creste bebe!!!

Mergi la inceput

Atatea chestii am sa va spun, dars imt ca monopolizez forumul..scuze!
Anadominca bine ai revenit! ti-am simtit lipsa! ma bucur ca ai trecut cu bine peste raceala.

Mi-am inchipuit-o pe Lucia si pe sotul ei citindu-i noutatile din forum...cred ca sunteti tare draguti voi amandoi..imi inchipui ca tineti tare mult unul la celalalt si ca va distrati bine impreuna..asa va "vad" eu!

Daca tot vorbeati de soti si harnicia lor..mai am voie sa-l laud si eu pe al meu?! plizzzz..se poate lua de mana cu sotul Gianinei..face de toate! (inclusiv calcat de camasi..eu asa ceva, sa ma pardon, dar nu pot!) dar ma mai enerveaza cand eu incerc sa fac ceva de mancare si el vine facandu-si de lucru prin zona si trage cu ochiul la bucatareala mea .."oare nu pui prea multa sare? sau ce zici sa mai facem asa?"..imi da cateodata impresia ca sunt tare neindemanatica..dar tot il iubesc pana la cer si inapoi!!!

Dana 24s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Bravo fetelor, vad ca ati inceput marea mobilizare, ca imi curg emailurile valuri valuri !

Ramona

Tudor Gruia 24+

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramsan

Bravo fetelor, vad ca ati inceput marea mobilizare, ca imi curg emailurile valuri valuri !

Ramona

Tudor Gruia 24+

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Multumim frumos pt idee si bunavointa!!!

KIKI 25+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Huh, supa-i gata, prajitura la cuptor, vasele spalate. Ptiu s anu ma deochi ca nu stiu ce-i cu mine azi
Dac'as fi asa mereu cred ca injineru' meu ar fi si mai fericit

FElu doi nu stiu daca mai sunt in stare sa-l fac, da vedem

Ma mobilizez si io imediat sa trimit datele

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 27+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Chiar asa mai Monica! esti tare harnicuta in ultima vreme!oare sa indraznesc sa cer detalii despre praji?!..d'aia yumii cu visine?!! o sa fie mandru nevoie mare "injineru" de tine..si frumoasa si vrednica..eee!!

Dana 24s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Ce ziceti de aceasta denumire "Dovlecei de sept-oct"?? Ca doar toamna se coc dovleceii aceia mari, portocalii si umflatei asa cum vor fi bebeii nostri??

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 27+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

MONI dovlecei ca astia?

DANA si ALESSIO , 07.06.2008
si un alt samburel in burtica
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE!

.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Ramsan fii capitanul nostru !!!!!
ma incolonez si eu la dat date personale si centralizat burtici.

Eu nu stiu de ce ati sarit asa pe Vik cj ca eu cred ca se referea fata ca e mai la sfarsitul odiseei, nu Viki ????

Uite de'aia e bine ca nu mai imi face si mie ecografie sa ma bage in ceata. De cate ori se intoarce o fata dintre voi de la control si zice gramele, trag un ochi la semnatura ei sa vad cate saptamani are si ma gandesc ca pe acolo trebuie sa fie si al meu.

Dana15 da, asa este in ceea ce priveste relatia mea, suntem numai o mistocareala, o gluma si un zambet....aproape ca e concurs care rade si-l "prinde" mai mult pe celalalt.
Dar mai avem si momente cand ne vine sa ne spargem capul reciproc, sunt inevitabile in orice cuplu. Atata doar ca niciunul nu tine la suparare mai mult de 10 minute

Cea mai fericita 27 + cu

Mergi la inceput

Thea bine ai revenit pe la noi! mult succes la examenul de titularizare!
Andra tu parca aveai control astazi..te asteptam cu vesti bune! si daca ai timp, poate ne pui niste poze sa ne "clatim" si noi ochisorii la lucrusoarele pentru bebe!

Gata! eu ma trag un picut pe stanga! spor mult fetelor care inca mai lucreaza!

Dana 24s

Mergi la inceput