Fulguleti de nov-dec 2006 (217)
Raspunsuri - Pagina 20
Monicabb spune:
Yagmur, noi am fost in localitate Ozdere la vreo 20 de km de Kusadasi. Totul a fost bine, nu extraordinar, ieftin (20 de eur de persoana all inclusive, 4 stele - rezervat cu trei zile inainte de a ajunge) insa plaja era cu pietre si foarte ingusta, foarte rea mai ales pentru copii pentru ca nu puteau alerga in voie. Pentru noi a fost foarte bine pentru ca am gasit o plaja foarte frumoasa, pustie, cu nisip fin, o minune, insa fara masina nu se putea ajunge acolo. Altfel zona este foarte foarte frumoasa, merita de mers cu masina.
Noi am facut rezervarea printr-o agentie turceasca, daca vrei iti spun adresa de mail de la tipul cu care am vorbit noi, iti gaseste si altceva sigur.
Pupici
iulia-stefy spune:
Am intrat sa va salut!
Sunt full de hartoage de la job.... nu-mi vad capul... Abia astept sa treaca si astea doua saptamani sa-mi iau concediu... ca simt ca cedez... Deja am niste dureri groaznice de cap de la sinusuri si n-am timp sa merg la control..... Ca stiu ce ma asteapta... trebuie facuta punctie si mi-e groaza de mor....
Lacramioara si
Stefania Iulia
iulia-stefy spune:
Salutare!
Vad ca n-a mai intrat nimeni...
Noi tocmai ne-am intors "de la melci"... i-a ajutat sa "treaca strada", adica dintr-o parte in alta a trotuarului, ca sa nu-i calce cineva... s-a uitat la ei... le-a cantat...
N-am stat prea mult, ca e si frig iar eu nici nu ma simteam prea bine.... Oricum a fost foarte incantata.
Dimineata ne-a dat trezirea la 5.30 si la 6.30 eram in bucatarie faceam cornuri cu ciocolata.... A fost o incantare... a fost foarte fericita, ca nu ne-am mai prajiturit de mult.....
Lacramioara si
Stefania Iulia
Yagmur spune:
Neata,
Merci Monica ptr informatii.. in acest an nu mai mergem, dar ma tot gandesc pentru vara 2010 pentru ca la noi nu as vrea sa mai mergem, doar din cauza de plaja mizera.. in rest ne-am simtit bine in 2 mai. Eu mi-am gasit destinatia ptr 2010 (Oludeniz, Turcia), dar din pacate fara masina ma costa prea mult.
Nu stiu ce sa fac cu Luca; refuza in continuare olita, dar nici la pampers nu m-as intoarce... incep sa devin paranoica ca nu voi putea sa-l dau in iarna la gradi de stat ptr ca tot va face pe el.... pur si simplu il distreaza sa faca pe el.. vine tare mandru la mine sa ma anunte: mami, iarasi am facut pe mine
. Nu-l cert, desi vede ca nu-mi convine... plus ca mi-e tare greu sa mai merg undeva cu el; cu cate 2-3 schimburi, plus ca nu vrea sa fie schimbat...
In rest, eu simt ca dau in oboseala cronica, dorm doar 6 ore/noapte si nu mai rezist.. el se culca la ora 23.00 iar duminica la 7 imi da trezirea.. eu abia apuc sa ma culc in jur de miezul noptii si ma trezesc parca si mai obosita; am luat vitamine, dar tot degeaba...
Scuzati-ma ca ma plang, dar chiar nu am cu cine vorbi.. pe cei de la job nu-i stresez cu astfel de lucruri pentru ca nu au copii si nu inteleg...Brr... inghetam de frig dimineata in Cluj.. dau drumul la calorifer si ma apuc de lucru.
Un inceput de saptamana minunat va doresc....Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
ruxandra_sb spune:
Faine poze de la turci.. faini protagonisti.. David si surioara din burtica, Dragos si Teodora. Cu mamicile si taticii aferenti. ![]()
Monica, felicitari matusico!
Acs, vacanta frumoasa. 
Dia, si eu vreau detalii.
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)
Dbunny spune:
Revenim si noi incet cu poze de www.flickr.com/photos/dbunny/3703556619/in/set-72157621171818482/" target="_blank"> la munte . Lui Paco i se termina maine primele 15 zile de concediu, eu mai am vreo 14 luni![]()
Am vazut poze de copii distrandu-se la mare Oana, David, Dragos distractia e la ordinea zilei, copiii sunt mari si frumosi asta e bine.
dia de cand am comandat apaxilul nu mai transpir
dar eu am comandat...
yagmur noi orarul asta de somn, maxim 8 ore cu trezire, il avem de...vreo 2-3 ani. Nu cred c-am sa pauc vreodata sa se culce copilul meu la 10 si pana a 2-a zi pe la 9 eu sa tot dorm, nuuuu...alea ar fi ...[omulet numarand degetelele]...11 ore. uite la iulia stefy ea la 6.30 face cornuri
acs unde a plecat? la mare? fetele care mergeti la mare, de a_deju nu dati?
lizzy in conced si tu? sper ca muschetarii-s bine
flore, kikineata, adinazot??
asiza, madaluta, dandusa??
stiti de cine n-am mai auzit de mult? de Teutz si printesa Alexia...oare ce mai zic?
Dbunny si
Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
ruxandra_sb spune:
Dbunny, frumos la munte. Mi se pare ca Daniel incepe sa semene din ce in ce mai tare cu tati.
cautai pozele Diei.. nu-s!
Da dadui peste cele ale Dandusei si ale lui Yagmur... la mare, la soare.. Asa ca efortul nu fu in zadar.![]()
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)
ruxandra_sb spune:
.. apropo.. sa nu uit
soare orbitor, dansul norilor, testoasa care-a facut pipi, piele goala, imbratisari in apa, furtuna, ploaia si cerul pictat de fulgere pana hat in departare, tunetele de langa, micul calut de mare esuat, nisip alb, scaietii, vantul intre dune, antrenamentul cormoranilor, cea care schiopata.., jocul cu valurile, dimineata, inotul in larg, delfinul de asa aproape,
.. alta lume, alta viata..
Laura13 spune:
salutari mamici.
yagmur cred ca nu are rost sa te stresezi cu gradi, eu cred ca va avea influente f bune asupra copiilor, ca va fi cu totul si cu totul altfel decat este acasa, unde stie ca poate sa faca ce vrea ca noi tot acolo suntem. eu, personal, imi pun mari sperante pe gradi. in ceea ce priveste lovitul, personal, m-am relaxat. adica, logic, ii explic de mii de ori ca nu e frumos ..., dar cine are copii stie ca asa e ... o faza, prin care trec toti mai devreme sau mai tarziu. eu una, dupa o saptamana de ganduri, ganduri si iar ganduri, am schimbat complet tactica cu dani, sunt mai relaxata, il las mult mai liber, daca ma enervez pur si simplu ma intorc si plec - dupa ce ii explic frumos, bineinteles, dar daca vad ca el nu asculta (are momentele de criza cand vorbesc singura) ii spun ca ma gaseste in alta camera pentru ca sunt suparata/nervoasa ... ajunsesem intr-un "ciclu" continuu de nervi, ai mei, ai lui, ai lui florin ... vad ca da rezultate, suntem toti mai relaxati, atmosfera din casa e mult mai buna, mai vesela si mai fericita. si, personal, nici nu cred ca e o tactica f buna sa ma prefac si sa nu il las sa vada cand sunt suparata sau nervoasa ... pana la urma sunt si eu om, care are diverse stari ... la fel ca si el. acum incerc sa il ajut mai mult sa constientizeze diversele stari, sa faca diferenta intre suparat/nervos/frustrat cand nu ii iese ceva/fericit/bucuros/entuziasmat/etc. si sa incercam sa ne dam seama cum rezolvam problema pentru ca acea stare negativa sa treaca.
habar n-am daca am zis ceva corent, da' sper ca m-am facut cat de cat inteleasa.
pupici.
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
luly spune:
Acs ma bucur ca ti-am dat idei si ca nu sunt singura posesoare de "miorlaita".![]()
Ruxandra m-ai bagat asa intr-o stare .. 
Am uitat sa va spun ca in saptamana cat am stat acasa m-am ocupat mai serios de operatiunea "chilotelu'" si zic eu ca suntem pe drumul cel bun da' mandra mea cred ca mai vrea sa ma tachineze si nu vrea sa renunte la pampersi. N-a avut nici un accident, dar cand vine momentul imi cere sa-i pun pampersii si rareori accepta olita (doar la pishu), iar de wc nici nu poate fi vorba. Insistam, insistam...
Am aici cateva poze relativ recente, o s-o vedeti si pe Di stirba - intre timp i-a cazut si al 2-lea dinte de sus, da' inca n-am apucat sa-i fac poze.
Apropo de Di stirba - era cu ta-su cand i-a cazut ultimul dinte si se pare ca l-a inghitit
. Acu' io ce tb sa fac? Mai pot face ceva?