Fulguleti de nov-dec 2006 (217)
Raspunsuri - Pagina 21
Yagmur spune:
Laura, Luca stie de multa vreme cand ma supar sau cand sint nervoasa din alte cauze (gen: ma-sa e blonda si habar nu are sa instaleze nimic prin casa, de la DVD la UPC digital
).
Plus ca acum si stie cand nu mai vorbesc cu el daca face o prostie... dar e clar ca il incanta sa zica la toata lumea: TE BAT!!! Ieri a zis la toate doamnele de peste 70 de ani (90% sint vecine) ca le bate
. O colega i-a si zis: hai sa vad... dupa ceva scheme de aikido la 2 metri distanta s-a lasat pagubas
.
Se stie juca si frumos, dar cand vrea ceva sau e obosit, loveste sau strange de nas. ochi.. si tare..adica lasa urme pe fata copilului. Sper ca va trece iar la gradi e musai sa mearga... sper sa reusesc eu sa ma ocup de problema ptr ca incerc sa muncesc cat mai mult avand in vedere ca din toamna sint sanse mari sa fiu iarasi in somaj.
Dbunny, super pozele si acum vad ca si Danny are burtica...
Ruxandra, tu ma bagi in boala.. si asa am o stare, de nestare si am chef de fugit in lume, de dormit sub clar de luna.. off, off, mai, mai.. si in jurul meu aud doar utilaje, e praf, discutii de fundatii si elevatii...
Luly, acum sa ma uit si eu la poze.. lasa ca iese dintele pe alta parte
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
Dbunny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Yagmur Dbunny, super pozele si acum vad ca si Danny are burtica... |
Zilele alea a fost nitel stricat la burtica; balonat. Tragea niste besinute de trebuia aerisita casa dupa el...el e acum destul de plat la burtica...
Dbunny si
Danielwww.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
asiza spune:
Buna seara de la Cluj...n-am intrat cam de multisor, in schimb v-am citit si am vazut multeeeee poze frumoase cu fulguleti, mamici si tatici...despre noi ce sa va spun?!? alta data intru in detalii, acum vreau sa le zic bucurestencelor o vorba: viiiiin, la bucuresti....sapt. viitoare luni, marti si miercuri voi fi acolo...voi fi cazata undeva in Dealu' Mitropoliei daca am inteles eu bine (care habar n-am pe unde este) si sper sa reusesc sa ma vad cu voi,,,va tzuc...
ps: vin cu tot familionul din dotare ;)
Laura13 spune:
capitol nou aici
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006