Fulguleti de nov-dec 2006 (217)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Lacramioara - bine ca mi-ai amintit ca am si de ala, sotul il foloseste cand e racit.

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Noi pe langa casa... Eu astept sa scap de audit calitate-mediu si sa iau concediu ca-s la capatul puterilor... Mai am mult de lucru, am intrat in criza de timp....

Lacramioara si Stefania Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Buna sara, fetelor !!!
Eu sunt, Roxana!!
Totul bine pe la noi, sanatosi, voinici, voiosi ! N-are rost sa mai insir scuze ca de ce n-am mai scris, nici io nu stiu de ce, esential e ca mai stau o saptamana sau doua la serviciu asta enervant si intru in prenatal, Doamne ajuta!
Mi-e greu tare cu burtica, acum pe caldurile astea, micutza mea misca tare, tare mult, uneori ma gandesc ca nu e ceva in regula pe acolo, David nu era asa saltaretz, poate-i transmit agitatia mea de peste zi. Acum insa, de cand m-am hotarat sa plec cat mai repede, m-am linistit si s-a calmat si pitica, dar bineinteles acum imi fac alte griji, oare de ce nu mai misca atat?? deci...dupa cum vedeti am ramas la fel

David e perfect ca toti fulguletzii, am scapat si noi de scutec, mai putin la somn, dar asta e normal. O asteapta cu drag pe surioara, asta deocamdata, vorbeste multe, e la fel de afectuos si cald.
Am citit asa pe scurt ultimele postari, sanatate Sarytei, spor la slujba Doniei, salutari scorpionasilor stralucitori de Dandusa, bine ai revenit din concediu Dia, altceva nu mai stiu despre voi...

Am pus muuuuuuuulte poze din concediul nostru, he,he, atunci demuuuuuuult in mai poze vacanta Turcia

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicabb spune:

Buna dimineata dragele mele,

Am intrat sa va spun ca sunt matusa, s-a nascut aseara la 22.30 nepotica mea Julia (citit Iulia), are 3.250 g si 50 cm. Sunt foarte emotionata, nu o vedeam pe zapacita de sora-mea mamica, ia uite, sunt bucuroasa tare! A nascut in Spania,a avut epidurala, a avut fetita cu ea tot timpul, a iesit din sala de nasteri cu ea pe burta, e foarte bine, toata lumea e draguta, ma bucur pentru ea ca a ales sa nu nasca in Romania. Din pacate.

Am aflat dupa miezul noptii si primul impuls a fost sa va anunt pe voi, n-am avut loc la calculator de sotul meu.

In imaginez cum va fi cand se vor intalni toti trei copiii... Sa fie sanatosi cu totii!

Noi suntem bine, am fost in vacanta in Turcia la sfarsitul lunii mai, am fost cu masina, copiii au rezistat eroic la doua zile de drum. A meritat ca am reusit sa si vizitam cate ceva.

Teodora pe la zece luni si o saptamana a inceput sa umble singurica, intre timp s-a stricat la burtica si a renuntat la mers. Acum rar mai merge singura, prefera de-a busilea. Avem timp. Altfel e draguta tare.

Dragos e foarte simpatic, incerca sa se joace cu sora-sa, o ia in brate cateodata de aproape o sufoca. Acum zice si el cand face pipi, pana acum il intrebam noi. Pentru somn inca avem scutec. Am fost la munte cateva zile si a facut caca numai la olita (atat ca trebuia sa-i punem un servetel ca cica e rece), acasa iar nu o vrea. Acasa o uraste, trebuie sa o schimb, ori face in chilotei ori ma pune pe mine sa-l tin deasupra veceului.

Cam atat
Uitati ceva poze:
de la mare: http://picasaweb.google.com/MonicaCojo/TurciaMai2009#
mai vechi: http://picasaweb.google.com/MonicaCojo/Primavara2009#

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici.
sunt pe aici, va citesc, dar fara nici un chef de scris. inca suntem f afectati de ce s-a intamplat ... parca ni s-a dat lumea peste cap.
ne vom reveni noi pana la urma.
pana cand vor veni acele zile va pup cu drag pe toate.

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Monica, felicitari pentru nepotica! Sa va traiasca!
Dragos si Teodora sunt frumosi foc, iar tu atat de tanara! Ma delectez cu pozele voastre.

Roxanica, inca putin si stai acasa cu Davidutu, s-o asteptati pe surioara. Super!
Se vede ca v-ati distrat in vacanta. Excelente pozele si foarte frumosi protagonistii!
Sarcina usoara in continuare!

Laura, nici nu stiu ce sa zic; ma gandesc la baiatul care a ramas in urma si mi se pare ingrozitor. :(

Saryta, multa sanatate! Felicitari Antoniei!

Luly, si fetele mele sunt cam miorlaite, mai ales Maria (cea mare).
Super ideea cu pictatul pe scoici; am citit ce-ai scris si le-am dat fetelor toate scoicile adunate de prin vacanta. Arata asa frumos acum!
Pe Victor nu prea-l intereseaza desenatul / pictatul, poate doar pe masini :)

Dia, bine ati revenit din concediu!

Duminica plecam si noi pentru o saptamana! Asa ca: Sa ne reauzim cu bine!

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

salutare ,
back at home :) . cocnediul frumos dar f calduros . nu prea am dormit noaptea = io . dl P are mai multe realizari :
- face pi si kk la toaleta ( fara colac ajutator ) ptr ca nu am gasit vazeto :))
- a mancat zilnik inghetata si continuam si acasa
- a purtat bratari impotriva raului de masina si a fost ok ( acu nust daca alea au fost de vina ca mie mi-a fost tare rau si cu bratari si cu medi luate dar cam nedormita ce e drept)
-azi prima zi la gradi - noroc cu inghetata ca l-am putut scoate de acolo ca nu mai vroia sa plece acasa ....

va pupez pe toate si va doresc un wk excelent !

D

edit : are cineva masina de facut inghetata? e una pe site-ul quelle si nust daca isi merita banii ......mm??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Neata..
Pe fuga de la job, unde desi nu am aprobare sa lucrez mai mult de 4 zile/sapt am venit ca sa mai creasca un pic salariu .. sper sa ma si plateasca
Am vazut poze superbe cu frumosii din Constanta, cu Roxanica si marele blond (unde ati fost mai exact), cu Monica si cei doi frumosi (valabila intrebarea si la voi).... e bine sa imi clatesc ochii cu asa poze frumoase... imi vine sa ma mai duc in vacanta dar pana de Craciun doar daca mai prind vreun weekend prelungit pe undeva
Luca e bine; in continuare spala mama Olimpia la chilotei la greu; eu tot sper ca nu va dura 6 luni pana va cere la olita/toaleta ; azi a facut pipi pe el dar apoi a cerut la olita ptr nr 2.... deci speranta moare ultima... mai nasol este in parc unde refuza sa faca desi spune.... in fine, eu am rabdare si voi cumpara mai multi chilotei si pantaloni de casa...
E tot la fel de energic, la fel de incantat daca loveste pe cineva, tot cu rabdare ii explic ca nu e bine/frumos etc... dar e clar ca va dura ceva pana se va potoli....
La psiholog nu mai apuc sa ajung de cand lucrez 5 zile/sapt poate mai spre toamna sa reusesc avand in vedere ca singura nu cred ca mai stiu sa gestionez aceste devieri de comportament.. poate exagerez eu, dar chiar e incantat ca bate copii sau adulti, plus ca se bate cu toate jucariile.... abia astept sa creasca sa il dau la un sport..
Astea fiind spuse va urez un weekend cat mai frumos, cu vreme buna si copii veseli si sanatosi..
Pup

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

roxanica, ma bucur tare sa aud ca sunteti bine si ca iei in concediu curand... wow, ce grasunel e david, nu mi-a venit sa cred ... sa stii ca vreau mai multe poze cu burtica... in cate sapt esti? cand ai DPN-ul?

lavinia, trimit link si detalii pe mess

mai revin dc apuuc ca=-s cu mancarea pe foc si tare m-as culca langa oana ca asa frumos miroase a somn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

am revenit cu o propunere, pt cele care au timp: votati www.hotnews.ro/ce_afacere_romaneasca_sustii#fotoreportaj_5857101" target="_blank"> aici afacerea frumoasa a unei prietene (dragi-pt multe dintre noi)
acum am vazut ca nu se pastreaza pagina... deci intrati aici ca sa vedeti despre ce e vorba, si apoi, daca doriti, puteti vota pe primul link dupa ce o cautati

Mergi la inceput