Fulguleti de nov-dec 2006 (217)
Raspunsuri - Pagina 18
Lavinia_P spune:
Dandusa,
M-am indragostit de Raducu
.Bine,si Safira e superba,dar okii aia si bolfitzele m-au innebunit.
Iulia,
Gengival se keama..i-a trecut dupa 2 zile.Am gasit la o a doua farmacie Dona.cel mai tare m-a disperat ca se uitau crucis la mine,dupa aia imi recomandau gel din asta pt cresterea dintilor.
Yagmur,
ce a crescut Luca!Cred ca daca il pun langa mihaitza pare de vreo 4 ani.Bravo lui..un adevarat barbat.Si eu sper ca intr-o zi sa ai pe cine barfi.![]()
minunea mea
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php?gamePlayed=0" target="_blank">pt inimioare
saryta spune:
Raportam 2 copii cu febra si o mama terminata cu dureri in gat si stat toata ziua in pat. Sper sa trecem cat mai repede peste.
Dati-mi remedii pt durerea din gat, nu pot nici sa inghit ... eu am luat trahisept, strepsils, albastru de metil, propolis, lamaie dar nik ... pe langa astea iau nurofen.Mai stiti voi altceva?
Sanatate!
Mariana - mamicuta de 3
- ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)
Dbunny spune:
saryta gargara cu apa sarata? sarea dezinfecteaza...
acs ai mare dreptate, dar noi chiar nu putem fara aer c. ziua is 33-37 grade, seara-noaptea 28. Noaptea nu-l punem, racim casa cat dani mai sta prin curte, apoi gata...
scumpi scumpi scumpi de tot sunt scorpionasii...(si ce piciooare lungi are Crinutaaaaa)
Dbunny si
Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
Dia1609 spune:
saryta, hexoral spray pt gat, mnerge f bine pe durerile de genul asta. si tantum verde pastile de supt.
in 2 cuvinte despre noi: ne=am intors din concediu de la mare la bulgari, a fost minunat, totul la superlativ, conditii excelente, servicii excelente, mult mai bine ca la turci la 5 stele. impecabil. excelent pt toti, de la copii la adulti. din pacate back to work mult prea rpd, sunt daramata si fizic si psihic, la ora asta nici sa vorbesc nu mai pot de obosita. sper sa-mi intru in ritm cat mai repede, ca altfel ma fac casnica ![]()
revin cu mai multe povesti despre minunatul meu copil si cu poze in we. 
iulia-stefy spune:
Va ofer un frappe si un suc de portocala proaspat stors, cu gheata si va doresc o zi buna.
saryta, eu mai fac aburi cu sare sau cu ulei "Raceala si Gripa" de la Fares si stau cu nasul si gura acolo si capul acoperit cu un prosop.... sau aerosoli... cand e mai grav
Lacramioara si
Stefania Iulia
ruxandra_sb spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dbunny saryta gargara cu apa sarata? sarea dezinfecteaza... |
Da, la mine e singura chestie care functioneaza. Cu sare grunjoasa.. si cu cat mai sarata, cu atat mai bine.
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)
luly spune:
Saryta imi pare rau ca sunteti bolnavioare, sanatate multa si sa va refaceti cat mai repede. In plus fatza de ce-au zis fetele nu stiu ce sfat sa-ti dau, pe mine un ceai cald cu multa miere si lamaie ma mai ajuta in astfel de situatii.
Dandusa
mi-e ultima poza mi-a placut cel mai mult (acolo unde tineti puii pe picioare).
Yagmur
am admirat si eu pozele voastre de la mare. Luca s-a facut un adevarat voinic.
Dia bine-ai revenit. Ma bucur ca v-ati distrat. Da' asa vi tu din concediu daramata si fizic si psihic. De-abia astept sa vad pozele.
saryta spune:
Salutare ... multumesc mult pt mesaje
... fetele sunt bine, fara febra ... numai tony nu a scapat de antibiotic caci avea puroi in gat.
Eu sunt mai binisor am facut gargara cu sare de mi-a iesit si pe ochi(am facut chiar si cu apa din mare) si chipurile sunt mai binisor, am fost si la dr si a zis ca mare lucru nu vede, asa ca-i dau inainte cu gargarile si cu diferite dropsuri de supt. Mai naspa e ca la fel e si sotul din dotare ... cu gatul in pioneze si cu frisoane... cand eu cand el
.
De cateva zile Tony stie culorile(abia acum am descoperit eu) ... are mama fete mari
.
Sanatate si mii de
.
Mariana - mamicuta de 3
- ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)
Lavinia_P spune:
Dia,
Welcome back!
Ne poti da detalii unde anume ai fost?Presupun ca si la jumate de pret.
saryta,
sanatate si refacere rapida!
minunea mea
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php?gamePlayed=0" target="_blank">pt inimioare
iulia-stefy spune:
saryta, la mine a dat rezultate si Bioparox spray...Se administreaza puf-uri atat in gura cat si nazal...
Lacramioara si
Stefania Iulia