Fulguleti de nov-dec 2006 (217)
Raspunsuri - Pagina 17
porumbita80 spune:
Cei 10 "Daca"
1. Daca vrei sa faci un bine, atunci fa-l cand este nevoie.
2. Daca poti sa faci pe cineva fericit, nu sta pe ganduri.
3. Daca dai ceva, nu astepta ca fapta sa se intoarca.
4. Daca primesti ceva, da mai departe.
5. Daca nu poti sa ajuti pe cineva, spune-i-o in asa fel incat sa nu o recepteze ca pe un refuz.
6. Daca poti sa construiesti ceva, nu distruge.
7. Daca poti, fii hotarat in ceea ce spui si ceea ce faci.
8. Daca devii celebru, ramai modest.
9. Daca esti nervos, nu-ti descarca nervii pe altii.
10. Daca faci o observatie, nu jigni. (Chris Simion)
Stela mamica de voinici
Radu(11.06.2008)+
Mario Gabriel(31.10.06)
Donia spune:
acs, noi suntem de abia in a doua saptamana de vacanta. Si inca am momente cand imi vine sa fug de acasa
Ba n-a fost vremea buna, ba am lucrat eu... iar pe acasa principala ocupatie a fost sa-l tin pe Cristi departe de Roxana, ca sa nu-i strice jocurile.
Acum avem niste fetite in vizita, se obisnuieste pe aici sa se invite copiii unul la altul pe rand si se joaca impreuna.
O sa plecam pentru vreo cateva zile la plaja si apoi o sa incep sa ma organizez mai bine cu distractiile de vacanta, vreau sa-i duc la balaceala, la zoo, as putea sa merg cu ei si la Marineland, mai vedem...
Lavinia, am intrat pe forum de vreo doua ori de la servici, cand am lucrat de noapte, ca in pauza poti sa faci ce vrei. Dar totusi cum sunt la inceput am o gramada de invatat, cum prind un moment cum citesc ceva sau pun intrebari... Poate mai incolo o sa-mi iau si eu pauza de masa pe forum ![]()
Gata pauza... ma duc la joaca, sunt partenera lui Cristi ca nu s-a prea inteles cu fetitele azi.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
dandusa spune:
pui mici
interesanta tema cu sotul.daca citeam acum cateva zile,aveam ce scrie.acum sant multumita
eeee,mi se pare cu dus si intors problema.sant zile/saptamani/luni...,cand totul este perfect,de la sine si f ok.dar sant alte zile,in care nu-i asa si ma enerveaza de mor.nu inteleg de ce nu are rabdare sa vada ce a produs 'n' lucru sau de ce nu are rabdare sa se joace decat impins de mine
in mare,Claudiu ca si alti tatici,este minunat.cel mai cel.din totdeauna s-a implicat in tot ce tine de copii.vorbim...,si prin rotatie,ocupam rolurile pentru care santem pregatiti in ziua respectiva.daca vreau relaxare,trec la curatenie/bucatarie si el sta cu copii.sau invers(cand sant singura le fac pe toate
).amandoi facem de toate.ce-i drept,el calca mai mult
cam asta e...,eu astept cu nerabdare tema cu soacra![]()
alunite,avem.Radu,una pe obraz...maricica.ii da un aer asa...de...barbat.iar Crina,una deasupra buzei superioare.mica si f sexy
aaaa si mai are una intre doua degetele de la picioare,mica si scumpa
sper sa nu-l mosteneasca pe Claudiu,ca se vor umple amandoi si nu vreauuuu.
jocurile noastre sant simple.toate sant pe perioade.acum picteaza.zilnic face planse,le pune la uscat si imi explica pe ce perete le vrea atarnate.citestim mult.dansam mult.petrecem f mult timp pe plaja,unde construim sau inotam ca sirenele![]()
Laura,
condoleante
..............................
ne pregatim pentru o vacanta la tara.sper sa se acomodeze picii si sa ne simtim bine.sanatate multa tuturor
diamantu' si safira'
poarta-ma mami
Donia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dandusa pui mici |
Mamaaaa, stralucitorii sunt de milioane! Crinuta carliontata si finuta, cu maslinele alea mari si negre, Raducu veselie, blond cu ochi albastri, cum v-a iesit frate asa???
Mai baga, mai baga, abia mi-ai deschis apetitul, mi-au ajuns doar pe o masea!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
ingeras26a spune:
Buna fetele,
Laura, condoleante, imi pare tare rau... 
Dandusa, tare scumpi sunt! 
Referitor la teme:
1. Ce activitati de vara / vacanta pentru cei mici? ne jucam orice si cu de toate, socrii si parintii mei stand la curte, avem ce face, de la avut grija de porumbei, gaini, curcanei si altele, pana la mers cu cainii la Arges sa faca baie
; alergam prin iarba si ne trantim, rostogolim, ne mai uitam si la desene (max 1/zi, dar nu zilnic); stam mult in piscinutza; sambata chiar am fost la piscina mare cu ea si i-a placut mult, nu mai puteam sa o scot; cantam, dansam, citim, facem puzzle, dezbracam toti bebii si le facem baie, adik Maya ii dezbraca si eu ii imbrac la loc
, dar toate sunt limitate de putinul timp pe care il petrecem impreuna, resp 3-4 ore / zi. Exceptie fac weekend-urile, cand e numai a noastra
...
Oricum, de-abia astept sa incepem gradi, de la 1 sept o duc; atunci vreau sa fac abonament la un bazin si sa mergem de 2-3 ori pe sapt dupa gradi. ma duc eu cu ea, nu la antrenor, astfel incat, prin joaca, sa o invat sa inoate.
2. Copiii vostri au alunite? Vi se pare ca s-au inmultit acum, vara? Ce faceti sa nu mai apara? maya are 2, dar le are de cand era mica de tot; nu ma sperie, toata lumea are alunite; dar o dau cu crema zilnic, pt ca sta numai afara;
3. Sunt fulguletii timizi / indrazneti? Cum ii invatati / indrumati?
Oau, asta da tema pentru noi! Nu, Maya nu e timida deloc, este extrem de tupeista, seamana cu mine
vede pe cineva mancand, vrea si ea; spune multumesc
, se duce la toti copiii, ii pupa, se joaca, nu am pb cu ea; cred ca acest lucru se intampla si pt ca de cand am nsacut nu prea am fost nicaieri fara ea...adik si revelioane, concedii etc.
Ref tatici, noi din fericire avem noroc de super tatic, i-am facut baitza impreuna din prima zi, si-a luat concediu 2 sapt cand am nascut, sa invatam sa avem grija de ea impreuna. M-a ajutat cu tot, daca au avut mama sau soacra mea nevoie de zi libera si-a luat concediu si a stat cu maya, cu dat mancare, schimbat, culcat, povestit, jucat, dush etc; iar maya il iubeste tare mult; singurul lucru pe care i-l pot reprosa cu privire la copil este ca nu vrea sa mearga cu noi in parc decat foarte rar. in rest, nota 10 cu felicitari si as mai face 2 copii daca as mai putea pentru ca stiu ca am pe cine sa ma bazez!
Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
lizzy spune:
dbunny, nu s-a constipat, dimpotriva, s-a reglat f.bine. ultralevura din greu insemna de 2 ori pe zi vreo 7 zile ![]()
oricum, e f.buna la el. mai buna decat biotics sau enrerol.
ank999 spune:

pe toata lumea!
Am vazut frumosii dandusei
Noi suntem bine, mereu la joaca si cu multa energie. Timp nu prea mai e...
Fug sa trag un ochi in urma.
Anca cu
Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,
porumbita80 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dandusa pui mici interesanta tema cu sotul.daca citeam acum cateva zile,aveam ce scrie.acum sant multumita ).amandoi facem de toate.ce-i drept,el calca mai multalunite,avem.Radu,una pe obraz...maricica.ii da un aer asa...de...barbat.iar Crina,una deasupra buzei superioare.mica si f sexy aaaa si mai are una intre doua degetele de la picioare,mica si scumpa sper sa nu-l mosteneasca pe Claudiu,ca se vor umple amandoi si nu vreauuuu.jocurile noastre sant simple.toate sant pe perioade.acum picteaza.zilnic face planse,le pune la uscat si imi explica pe ce perete le vrea atarnate.citestim mult.dansam mult.petrecem f mult timp pe plaja,unde construim sau inotam ca sirenele Laura, condoleante ![]() .............................. ne pregatim pentru o vacanta la tara.sper sa se acomodeze picii si sa ne simtim bine.sanatate multa tuturor ![]() diamantu' si safira' poarta-ma mami |
Crinuta ta e o dulceata, parul ala al ei e o nebunie. Poza aia cu fundita imi vine s-o pap atat de dulce este, exact papusica. Radu e frumusel si el blondut si tare dragals. Bravo mami ai niste ingerasi superbi.
Stela mamica de voinici
Radu(11.06.2008)+
Mario Gabriel(31.10.06)
acs spune:
Lavinia, virusi tot o sa culeaga, dar intr-adevar, la gradinita mai mult. Ma uit la fetele mele care erau mai mult pe acasa in primii doi ani de gradinita. Pe Maria am si operat-o de polipi. Dar anul scolar ce-a trecut, n-am avut probleme cu ei (in afara de varicela). Pe Victor intentionez sa-l duc din toamna, insa am avantajul ca vine mama si sta cu ei, asa ca in cazul unei imbolnaviri poate sta acasa.
Principalul motiv pentru care-l imping spre gradinita e lipsa prietenilor baieti.
Dandusa, superbi! Si ce frumos pozeaza Crinuta! Mi se pare ca-ti seamana foarte bine.
Ma bucur ca sunteti bine! Mi-a placut asta: "inotam ca sirenele". De-abia astept si eu :)
Donia, multumesc de raspuns. Si eu trebuie sa-l tin pe Victor departe de fete cand mesteresc la margele sau joaca "Nu te supara frate". :)
Porumbita, la numarul 9 stau cam prost; noroc ca nu se intampla des sa fiu nervoasa.
Dbunny, sa va fie de bine vacanta! La noi flegmele (ca doar atat au si nu toti trei odata) cred ca-s de la aerul conditionat de pe unde ne-am mai plimbat, caci acasa e pe hol si nu le bate in cap. Zic asta pentru ca am patit-o si eu si presupun ca la bursuci o fi la fel.
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
luly spune:
Salutare fetelor!
Ce bine-i la serviciu ca-i liniste. Saptamana trecuta am fost in concediu (bona a fost soacra mica si a avut nevoie de 1 sapt libera)si m-au zapacit de cap fetele. Nu stiu ce au dar amandoua trec printr-o perioada tare miorlaita/plangacioasa. Di nu prea poate sa-si stapaneasca emotiile si plange f repede si din orice, iar Isa trece printr-o perioada in care nu prea stie ce vrea, drept urmare se contrazice singura la aproape orice - "Vrei paharul verde?" -"Da", ii pun apa in el, ii dau - "Nu, nuuu, nu vreau paharul verde" (binenteles miorlait si tipat), nu mai vorbesc de haine, pana-si alege cu ce iesim din casa tb sa-i ofer vreo 4-5 variante si dusa multa munca de lamurire ca sa mai apucam sa iesim si noi din casa.
Lui Di i-a mai cazut un dinte - un incisiv central superior si e tare simpatica asa stirba, si-n curand cred ca o sa-i cada si celalalt ca se clatina rau de tot. Isa, care-i o maimutzica, adica repeta tot ce aude/face sor-sa zice ca-i cad si ei si o face pe un ton atat de serios si grav incat cu greu ma abtin sa nu izbucnesc in ras.
In rest, in "vacanta pe litoral" am reusit sa mai facem niste plaja - mi-am facut curaj si mi-am luat si eu costum din 2 piese ca pana acum numai in cel intreg indrazneam sa apar pe plaja (da' nu-mi placea cum ma bronzam si se si usca greu).
Cam acestea sunt vestile de la noi, si ca sa raspund si la teme, in perioada asta facem plimbari din greu, Di invata sa mearga cu rolele si bicicleta, iar Isa iese cu trotineta (inca nu e pasionata de pedalat la tricicleta). In casa, desene, povesti audio, cantecele, plastilina, pictura -pe hartie, pe pietricele culese de pe malul marii,pe scoici, pe paste fainoase, chiar si balconul au inceput sa-l picteze.
Si trec la urmatoarea tema - sotzul.. Acu' ce sa zic, depinde de pasa prin care trec - dc sunt optimista zic ca e loc si de mai bine, iar dc sunt pesimista zic "mai bine nu se poate" (orice asemanare cu filmul e pur intamplatoare
).
Hai ca va las acum, ca de mult nu cred ca am mai scris un mesaj asa lung.
Va pupic si va doresc numai bine!