prima casa

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

fetele salutare

mai, eu nu cred ca o sa raspunda astia de la fond la intrebari de astea..au mai sunat si altii si ciuciu..ideea e ca ei sunt deja depasiti numeric de dosarele ce le vin zilnic
http://media.imopedia.ro/stiri-imobiliare/la-80-de-dosare-pe-zi-pentru--prima-casa---fngcimm-trebuie-sa-dubleze-angajatii-9492.html

unde mai pui ca au probl. si cu firma de curierat..chiar cred ca o sa asteptam destul de mult raspunsul de la fond..eu ma gandesc undeva pe la 10 zile

astea-s documentele necesare la fond:
- documentul de identitate beneficar
- declaratia pe proprie raspundere (original)
- extras CF eliberat cu cel mult 15 zile inainte de data transmiterii prezentei solicitari (original) - care va sa zica e vorba de 15 zile calendaristice!!!
- ante-contract de vanzare cumparare (copie certificata)
- titlul de proprietate al vanzatorului (copie certificata)
- raportul de evaluare (copie certificata)

v-am pupat..sa auzim numai de bine

"When life offers you a dream so far beyond any of your expectations, is it not reasonable to grieve when it comes to an end"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iael spune:

Irina81, nu am inteles de ce iti trebuie act aditional ?

In antecontract nu s-a mentionat suma primita cu titlu de arvuna ?

La ING se acorda credite mai mari (80.000E ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina81 spune:

Ba da,s-a mentionat,dar nu dadusem tot avansul si acum am suplimentat avansul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iael spune:

Banca ti-a solicitat sa platesti arvuna de 5 % minim ?

Mergi la inceput

http://romaniadeieri.blogspot.com/2009/08/prima-casa-in-realitate.html

ia uitati fetelor..eu oricum aveam un feeling ca bancile nu prea vor sa dea bani..se pare ca asa e si din pacate f putini vor lua credite cu prima casa..eu cred ca o taraganeaza pana dupa alegeri, dau si ei cateva credite, ca dehh s-au bagat intr-un joc si dupa aia probabil o sa se cam retraga..sper totusi sa ma insel.. desi e f curios de ce pun atatea obstacole?? oare ptr ca nu pot face ei cum vor muschii lor, nu pot creste ei dobanzile asa cum le cantau pasarele dimineata??

is tare curioasa cand o sa primesc raspunsul de la fond..probabil pe maine ar trebui sa ajunga la fond, daca l-au trimis vineri asa cum au zis ei

"When life offers you a dream so far beyond any of your expectations, is it not reasonable to grieve when it comes to an end"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra28 spune:

Deja au trecut cele 5 zile lucratoare (azi este a 6-a) in care FNGCIMM trebuia sa-si dea acordul si nu au transmis nimic la banca. La telefon la Fond nu raspunde nimeni sau este ocupat, maine ma duc acolo sa vad care e problema.
Voi aveti ceva noutati?

Andra

Mergi la inceput

nimic nici noi..numai ca al nostru cred ca a ajuns abia ieri sau azi cel tarziu..asa ca, pana sapt viitoare nu ma astept la nimic..ideea e ca au sunat multi la fond si nu au vrut sa dea detalii, iar ceea ce au reusit unii sa scoata de la ei a fost faptul ca sunt ff aglomerati si ca nu cred ca vor respecta termenul de 5 zile ptr ca sunt f putini angajati si f multe dosare, bla bla bla..asa ca, tre' sa ne inarmam cu multa rabdare si cu nervi de otel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra28 spune:

Am primit astazi acordul de garantare al Fondului si a fost achitat comisionul de catre banca.
Urmeaza sa semnam contractul de creditare, acesta se va trimite la Fond care trebuie sa redacteze contr de garantare...., cred ca mai dureaza vreo 10 zile, dar macar m-am linistit un pic.

Andra

Mergi la inceput

ma bucur ptr voi andra..dar da-ne si noua mai multe detalii..ce apart ai cumparat(adica o sa cumperi)?? ce pret? ai zis ca a plecat dosarul la fond pe 18 si ai primit raspuns pe 27..cam 9 zile cu tot cu drum..al nostru a plecat pe 21 si inca nimic..faza e ca, zic cei care au mai sunat la fond ca abia acum se analizeaza dosarele ce au ajuns pe data de 18-19 august..ceea ce cred ca e cam vrajeala, ptr ca dosarul tau a ajuns pe 19-20 si iote ca primisi raspunsul deja..oricum poti sa incepi sa te interesezi de mobila, chestii, ca de acum nu are ce sa se mai intample

lacramioara la voi nicio veste?? e macar la fond sau nu stii nimic?
mai spuneti si voi fetelor cate ceva..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina81 spune:

Salutare!
Dosarul nostru a plecat pe 24 la fond.Sper ca saptamana viitoare sa primim si nou raspunsul.
Andra,ai facut cu brd-ul? Au platit ei comisionul catre fond si il ve-ti inapoia? Contractul de credit la cat timp dupa raspunsul de la fond l-ai semnat?

Mergi la inceput