prima casa

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

pfuuu.. acum am aflat ceva ..
un tip tot din timisoara( care a luat apart in acelasi bloc unde luam si noi), a depus dosarul cu 2 zile inaintea noastra si evaluarea a facut-o tot cu 2 zile inaintea noastra si ieri a primit raspunsul final si i-au trimis si dosarul la fond...incep sa sper ca maine-poimaine o sa ne sune si pe noi..cica oricum daca am facut evaluarea inseamna ca am trecut de financiar, acum doar verifica apart si chestii de astea..sper sa fie cum zice el ca deja nu mai pot nici sa dorm cum trebuie

When life offers you a dream so far beyond any of your expectations, is it not reasonable to grieve when it comes to an end

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns burtika spune:

e bine sa mai auzi si vesti "bune". poate se misca si la noi ceva, pana la urma. si eu sunt cu ochii pe telefon .

Mergi la inceput

booonnn..am mai aflat una alta..l-am sunat pe managerul care se ocupa de dosarele dezvoltatorului de la care cumparam si a zis ca a verificat azi si inca nu a primit niciun raspuns, dar ca oricum el a fost ieri la sediul firmei sa ia noile CF-uri ca sa ne trimita dosarele la toti care suntem cu firma asta cand ne sunt aprobate..macar din punctul asta de vedere pot sa stau relaxata, ca nu se mai intarzie cu CF si alte chestii..acuma sa vedem, el verifica zilnic daca apar modificari si a zis sa stam linistiti ca imediat ne anunta..poate maine...

"When life offers you a dream so far beyond any of your expectations, is it not reasonable to grieve when it comes to an end"

Mergi la inceput

mai are cineva vreo veste? eu am sunat ieri la banca si se pare ca dosarul este aprobat de banca si trimis catre fng. sper sa fie asa. va tin la curent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina81 spune:

Pe mine m-au anuntat sa fac un act aditional la antecontract in care sa specificam avansul; azi a plecat dosarul la Fond.Cred ca pe luni marti voi suna acolo sa fiu eu sigura ca a ajuns.

Mergi la inceput

si noi am primit azi raspunsul..maine zboara catre fond..

deci, toata nebunia cu banca a durat fix 14 zile..zic eu ca se misca destul de bine bcr-ul fata de alte banci..acum sa vedem cum o fi cu fondul..

"When life offers you a dream so far beyond any of your expectations, is it not reasonable to grieve when it comes to an end"

Mergi la inceput

irina, stii tu ca putem suna la fond sa ni se confirme ca este dosarul la ei? eu am citit pe un forum ca cineva ar fi sunat si nu i s-a dat nici o informatie, i-au spus sa tina legauta cu banca. ar fi super daca am putea suna sa avem certitudinea ca e acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra28 spune:

Si noi avem dosarul trimis de banca la Fond de pe data de 18 august. Inca mai asteptam, sa speram ca nu prea mult.
Daca cititi comunicatul de presa de ieri, care este postat pe site-ul Fondului, o sa vedeti ca au ramas fara curieri din cauza pb firmei de curierat. Oare asta ne va afecta? Stiti ceva despre chestia asta. Acordul Fondului se transmite la banca prin fax, dar ulterior este nevoie de curieri pentru transmiterea contractelor.

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Are cineva idee daca programul va functiona si anul viitor? Ma gandesc ca poate dupa alegeri nu va mai avea nimeni interes ... Din pacate prietena mea nu ar putea aplica decat in decembrie si cum dureaza ceva vreme, mai sunt si sarbatorile ... Intre timp mai citesc pe la voi ce si cum se intampla! Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina81 spune:

Offf,pe noi ne-au intors iar inapoi de la sediul central din cauza actului aditional cu plata avansului.Si am dus azi si aditionalul, iar doamna mi-a zis ca au primit alt formular pentru cererea de solicitare si trebuie sa completeze din nou.Daca nu azi,poate luni pleaca si al nostru catre Fond.
Burtika,nu stiu nici eu sigur daca ne dau informatii,dar voi incerca sa sun.
Luminita,14 zile? Pai e foarte bine,la noi a durat mai mult de o luna .

Mergi la inceput