prima casa
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
z333 spune:
sunt un car de nervi..a trecut si ziua de azi..o sapt de la evaluare si niciun raspuns..ce dracu analizeaza astia atat nu stiu, dar deja incepe sa ma scoata din sarite programul asta
When life offers you a dream so far beyond any of your expectations, is it not reasonable to grieve when it comes to an end
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
burtika spune:
nu avem incotro, trebuie sa avem rabdare. noi am facut astazi declaratiile (modelul nou) la notar in 4 exemplare si le-am dus la banca. la noi a trecut deja o luna de cand am depus dosarul complet (inclusiv raportul de evaluare) si dosarul nu a ajuns la FNG, probabil ca va mai trece ceva timp pana o sa ajunga. sper sa nu expire iar extrasul de carte funciara si sa-mi ceara altul
z333 spune:
mda..la mine nu "functioneste" treaba cu calmitatea si rabdarea..ii mai lasam pana miercuri, ca asa au zis ca dureaza analiza, cam 2 sapt...miercuri la pranz pe capul lor nene...eu chiar speram sa se miste repede ptr ca firma de la care cumparam noi are contract cu ei si inainte la creditele normale,in maxim 10 zile isi primeau oamenii banii..un lucru e clar,nu o sa ne incadram in perioada din precontract pana la 31 august..sapt viitoare va trebui probabil sa facem prelungirea, ca dupa astia mori cu zile..si acuma sa vedem cat mai sunt si cei de la firma dispusi sa stea cu apart blocat din cauza astora cu programul lor de toata jena..cand am facut precontract ne-au zis ca facem prelungire daca nu se rezolva pana la 31 august..dar daca si dupa prima prelungire nu se rezolva, s-ar putea sa ne dea avansul inapoi ca stau prea mult blocati
When life offers you a dream so far beyond any of your expectations, is it not reasonable to grieve when it comes to an end
z333 spune:
lacramioara, dar v-au dat raspunsul final? adica e aprobat totul, doar ca tre' sa il trimita la fond? voua cand va expira precontractul? si ce suma ati solicitat voi?
burtika spune:
nu, luminita, nu ne-au dat niciun raspuns, doar ca ne tot cer acte. din cate am inteles pe partea financiara ar fi ok, s-ar fi facut analiza, se pare ca acum se analizeaza locuinta, dar nu pot sa stiu de de dureaza atat si de ce la cateva zile mai cer cate o copie: dupa precontract, dupa actele casei...etc. ori trag de timp ori sunt dobitoci. noi am facut precontractul pe 2 luni, expira pe 14 sept, atunci ma gandeam ca este ok, ca este destul timp, dar acum imi dau seama ca am toate sansele sa nu ma incadrez. intre timp apartamentele s-au mai scumpit asa ca nu stiu daca proprietarul va mai accepta o prelungire avand in vedere ca l-ar putea da la un pret mai bun. apartamentul costa 57.000 iar noi am cerut credit 54.000. sa nu crezi ca eu sunt mai calma, incurajez si eu pe altii ca eu sunt cu nervii intinsi la maxim.
z333 spune:
incredibil..eu nu stiu ce sa mai zic de programul asta si de bancile noastre..parca prea isi bat joc de oameni..daca nu erau pregatiti cum trebuie, frumos era din partea lor sa astepte pana puneau totul la punct.
irina81 spune:
Salutare!
Eu am mers cu actele pe 13 iulie,ne-au dat aprobarea la juridic in vreo 2 saptamani,apoi am facut evaluarea pe 31 iulie.Am facut saptamana trecuta noile declaratii la notar si azi am primit ok-ul si de la centrala.Urmeaza sa-l trimita la fond.
Voi stiati ceva de extrasul de carte funciara,ca expira in 15 zile? Asa am citit pe alt forum,dar mie de la banca nu mi-a cerut desi i-am spus ca azi se implinesc cele 15 zile lucratoare.
burtika spune:
da, irina, expira in 15 zile, mie mi l-au cerut , l-am refacut pe 8 aug dar mi-e teama ca pana ajunge la fond o sa expire iar . se pare ca la noi merge cel mai greu. adevarul este ca o saptamana s-a intarziat si din cauza noastra, ne-au cerut noile declaratii si sotul era plecat din tara asa ca am asteptat o saptamana pana le-am dus, dar nu vad de ce nu au reusit sa termine analiza in banca in 3 saptamanani. noi am facut evaluarea la inceput, cand am depus dosarul era complet. asta este. asteptam.
burtika spune:
luminita, am inteles ca voi cumparati apartament nou, poti sa-mi spui unde si cu cat?
z333 spune:
ciao fetelor..ce naspa e sa stai si sa astepti ca prostul un telefon..cred ca nici azi nu primim raspuns
lacramioara, noi stam in timisoara, apart e cu 2 camere in bloc finalizat anul trecut pe vremea asta si costa 62.500