prima casa

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns burtika spune:

buna fetelor!
la noi a fost liniste saptamana asta pt ca am fost plecata si nu am mai scris (cateva zile la mare si cateva la tara, am reusit sa ma mai de-stresez ca daca ramanaeam in bucuresti cred ca innebuneam). deci la noi e asa: pe 15 am sunat la banca si au zis ca dosarul e aprobat si a plecat la fond, pe 25 am sunat iar si mi-au spus ca pe 21 a plecat la fond asa ca mai asteptam....si dupa lungi asteptari vineri vine si telefonul de la banca: trebuie sa ducem alt cf . pai sa nu-i omori !!??? asa ca , vineri a facut tipa de la banca un cf la urgenta pe care banuiesc ca-l trimite luni ( o sa sun iar luni) si iar va trebui sa astept. e foarte nasol ca la noi se strange latul, pe 14 expira precontractul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

lacramioara ce sa iti zic..naspa faza cu precontractul..poate totusi vi-l mai prelungeste..dezvoltatorul nostru a fost f ok, ne-a facut prelungirea pana pe 15 octombrie..eu cred ca o sa dureze destul si cu fondul,desi Bocanel zice altceva

http://www.gov.ro/declaratiile-primului-ministru-dupa-vizita-efectuata-la-fondul-national-de-garantare-pentru-imm-uril1a106437.html

sa speram ca se vor misca mai repede..

"When life offers you a dream so far beyond any of your expectations, is it not reasonable to grieve when it comes to an end"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra28 spune:

Buna fetele,

Scuze ca nu am mai intrat, incerc sa recuperez si sa va raspund.

Voi cumpara un apartament cu trei camere, decomandat, intr-un bloc din 1981, aflat la etajul 2 din 10. Pretul este de 59 000 EUR. Pretul este acesta ptr ca inca nu se trezisera proprietarii ca e rost de afaceri cand am incheiat eu antecontractul, adica acum o luna si jumatate.

Am primit aprobarea de la Fond pe 27.08, dar abia maine voi semna contractul de creditare cu banca, mai trebuie apoi semnat si contractul de garantare si asta presupune plimbari ale actelor intre banca si fond.

Va pup, va doresc succes si va mai tin la curent cu ce se intampla,

Andra

Mergi la inceput

faina afacere andra..in bucuresti cred ca preturile astea sunt istorie acum..sa il stapaniti sanatosi

"When life offers you a dream so far beyond any of your expectations, is it not reasonable to grieve when it comes to an end"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iael spune:

In ce zona este apartamentul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra28 spune:

Ieri am semnat contractul de creditare, avem trecuta acolo ca data de tragere a creditului, data de 15 septembrie 2009, adica atunci trebuie sa incheiem ctr de vanzare-cumparare.

Iael, ap este in Berceni.

Andra

Mergi la inceput

eeee..fain de voi andra, mai aveti putin si ati scapat

noi am sunat marti la fond, au zis ca a ajuns dosarul pe 24 la ei si ca pe sapt viitoare sa ne asteptam la un raspuns..acuma sa vedem, sper sa semnam si noi contractul de credit pana la sf sapt viitoare, desi la cat de greu se misca astia....

Mergi la inceput

restul fetelor voi mai stiti ceva?? eu fierb in suc propriu..faza tare..suna al meu la fond si zice aia ca intr=adevar dosarul a ajuns pe 24 august, darrrrr, tot ea intreaba "ati avut probl cu dosarul?", al meu zice nuuu..apoi a zis ca atunci sa asteptam pe marti-miercuri decizia si contractul de garantare

hmmm..incepe sa puta treaba..m-a pus pe ganduri intrebarea aia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns burtika spune:

luminita, poate a intrebat sa stie daca este unul din dosarele cu cerere de solutionare urgenta sau este un dosar care asteapta solutionarea "normala". eu am fost la ei si am facut o cerere in care am explicat ca pe 14 pierd avansul si mi-au promis ca sa se rezolve pe luni...acum sa vedem...ca de cateva zile sunt pe capul lor.

Mergi la inceput

stati asaaaaaaa..bomba dupa bomba..se duse oltenasul meu la bcr sa il intrebe pe nenea ala de dosarul nostru, daca au fost probl ceva, ca a intrebat aia de la fond...a zis nenea ca nu au fost probl decat cu 2 dosare, dar nu al nostru si apoi a intrebat nenea ca pe ce data au zis aia ca a ajuns si i-a zis al meu ca pe 24 si face aaaaaaaaaaaaaaaaaa pai noi abia acum am primit raspunsurile ptr dosarele care au ajuns la ei pe 12...sunt no comment..tara de tot rahatul

Mergi la inceput