Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (121)
Raspunsuri - Pagina 15
roxanici spune:
La Multi Ani, Kmi!!!
mai si io maninunez de ce par poa' sa aiba Timeea, dar si ce picioare scobitoare are
Petru, bravoooooo, bai mie mi se pare de-a dreptul deosebit faptul ca face forme deja?!?!? si si stie cum sa reprezinte grafic ce idee are in cap?! Rares mazgaleste.
Rares e mai bine, am depasit perioada critica. Mai are muci si tuse productiva dar rezistam.
elyanne spune:
La muuuuulti ani celor care isi serbeaza ziua de nume!!!
stefimic spune:
LA MULTI ANI! PETRU baietel de REIN!
Sa fii sanatos si sa-ti bucuri parintii!
cata mami de STEFAN(9.03.2007) si 6+
carmenefr spune:
La multi ani tuturor sarbatoritilor de astazi, cu mic cu mare !!
Noi am fost ieri in parc, pe la 18 am plecat, era un noooooor , mai si tuna un pic...Ne-am luat vata de zahar , Teodora n-a fost prea incantata de vata, apoi s-a dat un pic in leagan...si tot tuna infundat...pe cer...Eu am decretat ca mai stam 5min...eh, domnisoara a vrut si la tobogan...s-a dat de 2 ori si-a inceput sa picure...n-o interesa ...Am luat-o cu maraiei de la locul de joaca, pana sa intram pe o aleee, a inceput sa ploua...si sa ploua....ne-am bagat toti 3, imbratisati, sub un copacel...Putea sa fie si mama copacului, la cat de tare a plouat... Teodora radea...Sotul zice sa mergem sa ne bagam sub clopotnita...eh, pana acolo ne-a udat...i-am zis sotului sa mergem direct acasa, ca oricum eram fleasca...Sotul a luat-o pe domnisoara in brate, si-a inceput sa alerge cu ea in prin ploaie...io dupa ei, tropa-tropa(aveam in picioare sandale cu talpa ortopedica)M-as fi descaltat, da' mi-era ca ma intep in ceva asa ca am preferat sa fiu atenta cum alerg, sa nu ma aleg cu vreo entorsa...
Si plouaaaaaaa, si eu eram data cu rimel, ca deh ! si mi-era ca-mi cursese pe ochi si paream batuta... Aveam si io o grija...Am ajuns la bloc, raurile de pe strada se transformasera intr-o maaaaare, in intrat de-a dreptul,ca n-avem cum sa ocolesc, ooo, mi-a ajuns la glezna...Si chiar daca eu alergam singura (de nebuna, clar, asa cred ca au gandit toti ) La intrare in scara, se aciuiase o familie cu un copil, la care tatal zice: ce fericiti ca locuiti aici...noi eram uzi, ei uscati, mda curat noroc
am urcat, la intrare in hol ne-am dezbracat la pielea goala, eu avem un rucsac in spate (unde avem in permanenta servetele umede, apa teodorei)si telefoanele... pline cu apa
Dupa ce o bagam pe teodora in cada, ce-mi zice sotul...ca el cand a vazut norul negru, s-a gandit ca n-a mai alergat de mult prin ploaie...
Norocul nostru a fost ca era o ploaie calda...pt ca acum avem o amintire cu muuuuuuuuulta apa
Si-am incalecat p-o sa,
si v-am spus intamplarea...asa.
stefimic spune:
LA MULTI ANI ! tuturor celor care isi serbeaza ziua de nume.
vazut pozici cu copilasi draguti de ELYANNE, chiar ce mare s-a facut ELENA si cat de bine se inteleg intre ei, hai ca mai ai un pic si ai scapat.
LA MULTI ANI!KMI. Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de micuta ta.
distractie maxima duamna KITTY, si nu mai stati voi sa venim si noi pe 6?
RILOASA cat ma bucur ca ai curaj sa pleci cu un bebe asa mic la mare, ca eu chiar ma gandeam ce o sa fac la anul, bravo voua.
diseara ne ducem la dr sa vedem ce zice.
sanatate domnului RARES sa va faceti bine si sa nu mai aud de raceli vara, daaaaa?
cata mami de STEFAN(9.03.2007) si 6+
roxanici spune:
La Multi Ani Petru!!! si tuturor celor care serbeaza azi vreun nume
Riloasa, aici era postul cu vacanta http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137691&whichpage=16 mai pe la sf paginii
kmi78 spune:
Dragi mamici , va multumesc de urari si doresc si eu numai bine!!!
La multi ani micutului artist PETRISOR!!! asteptam si alte desene la fel de frumoase
Timeea are destul de mult par in poze se vede cu volum dar firul e destul de subtire, moale; in schimb culoare vad ca se tot deschide, ma asteptam sa se mai inchida pe masura ce creste, dar nu pot spune ca-mi displace cum arata asa;
Picioruse subtiri are cum altfel Roxi, la 11.2 kg si 93 cm, la fel si manutele tot subtiri ca doar are cu cine semana ; eu in copilarie eram putin complexata ca mi se spunea slabanoaga, dar acum imi dau seama ca totul a fost spre bine ca nu am nici o problema cu mancarea , pot manca orice si aproape oricat, am 50kg , deci tot o slabanoaga, dar nu-i rau!
RaisaFudulu spune:
La multi ani KMI78!
La multi ani pentru toti care isi serbeaza ziua azi cu mic cu mare
Ce par frumos are Timeea.....sta sa ii usuci parul?..superb...este dulcica
Felicitari pentru sarbatoritul zilei Petru...ce desenator esti ....Bravo
Kitty mai esti activa si in concediu...super...poate isi revine Giulia acum pe final.....asteptam poze si de la intalneala
Raresu sanatate si sa te faci bine repejor
Mady multa sanatate si bafta la licenta
Noi suntem in acelasi stadiu cu olita sa va zic faza
Taica-sau vorbea la telefon
Raisa: Cu cine vb?
El: cu Mos Craciu
Raisa: Ce zice?
El: Ca daca o sa faci la olita o sa iti dea o jucarie
Ea: ncantata ..da o sa fac
Dupa cateva incercari esuate vreau la olita , nu vine, nu mai vrea etc....Tati dar lasa ca nu imi trebuie jucarii ca eu am destule....suna-l pe mos Craciun si spunei...........Deci tot pampers
Dar spune poezii , mai nou povesti...iar pampers l-om tine si noi pana s-o marita ca dupa aia o sa ii cumpere barbatu-sau.
E foarte harnicuta si ne da replica la tot....este foarte curioasa si pofticioasa...dar dupa ce pune limba " Hm nu mai vreau am glumit
Si atat, revin mai incolo ca acu am multa treaba
Diana mami de Raisa Maria 29.03.2007
Iubeste-ma cand o merit cel mai putin, pentru ca atunci am nevoie.