Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (121)
Raspunsuri - Pagina 14
madybulancea spune:
Hello remember us????
Noi suntem bine....adik razvi,k eu nu prea,mi-a fost rau sapt asta,am fost internata din cauze necunoscute,am niste alergii,eee cmplicat,licenta si tot asa...
Olita la noi e pe drumul cel bun,pampars numai noaptea,face si afara la copac,a inceput sa si zice...e bine,dar a devenit un alintat...cand sta cu mine si cu tasu plange non stop tot timpul vrea sau face ceva interzis si daca nu plange....daca masa mare ii canta in struna toata ziua,am certat-o si pe ea....
S-ar putea luna viitoare la sfarsit sa mergem si noi la mare....
Am vazut toate pozicile,mai impresionat cele cu bebei mici...niste scumpi sa va traiasca fetelor!!!!
Stefimic felicitari ptr sarcina!!!
Kitty concediu placut!
Alina (rein) bafta multa!!!!si eu is ca tine daca tre sa ii fac un bine nu imi este mila....si noi am trecut prin multeeeee!!!!!
Fetelor sa stiti ca imi este tare dor de voi!!!!
O zi frumoasa!
Poze Razvanelu vechi
poze razvanelu noi
Varsta razvan
lauramar spune:
Elyanne felicitari pt. permis sa-l folosesti sanatoasa
M-am hotarat nu ii fac vaccinul,ma gandesc ca pana o avea burtica face varicela(sper),sotul a facut cand avea Arianna 4 luni dar ea avea imunitatea de la laptele matern,eu am facut pe la 12 ani asta este oricum trebuie sa faca,mai bine mai micuta,la adulti e mai complicat.
riloasa spune:
Fetelor, care aveati apartament la mare? Am citit, dar nu am notat pe nimic si nu mai stiu cine era. As vrea si eu sa mergem cateva zile cu copii. Astept sa faca Stefan 1 luna si jumatate.
radcarmen spune:
Eliana, felicitari pentru carnet, sa il stapanesti sanatoasa si fara evenimente neplacute!
Mady, sanatate!
Rein, Petrisor e deja pe cale sa devina grafician. Bravos!
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani
kmi78 spune:
am vazut desenele lui Petrisor si , are imaginatie nu gluma, bravo! Timi pe tablite magnetice in afara de a mazgali nu facea nimic ; a avut doua pana acum , care sunt deja la gunoi poate ar fi cazul sa-i mai iau acum una;
in schimb, azi si-a gasit o carte de colorat, a avut multa rabdare zic eu, a colorat petalele la o floare si nu a dat mai deloc pe margine, dar tine creionul atat de ciudat in mana... eu i-am aratat cum se tine corect dar nu poate, atata se chinuie
Riloasa , oare voi nu ati zis ca mergeti in Turcia cand are Stefan trei luni? oricum el si atunci si acum tot san papa dar conditiile sunt mai bune
Reres, pai ce patzisi? ai beut o bere rece? ; sa te faci bine repede!
am si poze din luna IUNIE
Kitty spune:
Buna seara fetelor!
Am prins o seara linistita si m-am repezit sa va scriu, sper sa nu ma dea disparuta ai mei si sa am scandal .
Vremea e tot asa si asa, apa tot rece (dar nu pot rezista sa nu intru), Giulia e cumpliiiiitaa, isterii, criza, nu vrea bluza asta, nu vrea sapcuta de soare, nu vreaaa nu vreaaaa, aaaaaaAAAAAAAAA!!! La micul dejun am scos-o de 3 ori afara din cauza de crizari. Cred ca o agita marea, nush ce sa mai cred ca ma dispera.
Asta e asa, printre picaturi, ca eu daca aud valurile si vad marea si stau pe nisip...sunt fericitaaaa...
Rein, nu pot sa cred ce frumos deseneaza Petrisor, extraordinar mi se pare.
Mady, imi pare rau ca ai avut probleme de sanatate.
Vaccinuri -numai obligatorii. Fobia..
Elyanne, cupiii tot mai frumosi si Elena pare din ce in ce mai mult o "surioara mai mare".
Olita - noi acum super si zi si noapte - dar amtrecut prin perioada cu probleme cu kk, tot asa se frikinea, se agita, i se facea frica, am incercat sa avem muuulta rabdare, n-am mai insistat cu olita, acum e binisor, dar uneori cand e mai constipata mai spune ca face, se pune pe olita, se ridica, nu mai face, iar vrea....ce sa spun, rabdare multa.
Ane ca de obicei total Raul , pe ma-sa o cert ca atat de rar ne mai spune cate ceva.
Ioana, mie chiar nu mi se pare slab Pateiu, e drept ca nu l-am vazut dezbracat.
Stefimic, sper ca nu o sa te tina mult starile de greata, lasa ca merita..
Karra, totala Winnie cu moconetuu, sanatate multa!
Roxi, unde esti ai disparut? uite, te parasc la fetee! ce credeti ca imi transmite draga de Roxi la o zi dupa ce am ajuns la mare? Ma intreaba daca a fost cutremur sau tzunami-ul a fost cand am intrat eu in apa?
Miercuri vine Ela la acelasi hotel, asa ca intalnim domsoarele!
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
Kitty spune:
La multi ani Kmi, sa ai parte numai de bucurii si de impliniri!! Si frumusica ta mica sa-ti aduca numai veselie in viata!
Asta a fost preventiv, ca maine nush daca mai apuc la net.
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
riloasa spune:
Kmi78 Mergem la turci, dar pana in septembrie vreau sa mai mergem si la noi la mare. Va fi aglomerat la sfarsitul lui iulie, dar mai devreme nu pot ca e prea mic Stefan.
elyanne spune:
La multi ani, Kmi!
Vazut mandra ... ma minunez mereu ce par lung si frumos are
Roxana e face Raresu? Multa sanatate.
Rein bravo. A desenat f.f. fumos.
Mady multa sanatate si bafta cu licenta.
radcarmen spune:
La multi ani Kmi!
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani