Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (121)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

REIN- eu i-am dat Mariei d emai multe ori fier si nu pot spune ca in perioada aia manca mai prost deci nu cred sa fie de la fier.

VARILRIXUL- i l-am facut Mariei in toamna cand am dus-o la gradinita particulara ca asa mi-au zis aia de acolo ca toti copiii care-i inscriu au si asta facut. A fist ok, nici o reactie sau parca putina febra.... Daca nu-mi amintesc inseamna ca nu a fost nimic grav.

CONCEDIUL MEU- pai bineinnteles ca ma bucur de el. Oricum sunt super incantata sa stau cu Maria , cred ca de asta ma si gandesc la bebe 2 asa de mult. E un copil minunat. Mananca acceptabil (adica nu sare nici o masa ca pana la urma eu la asta tin- sa manance din toate chestiile sanatoase macar cate putin si sa nu stea nemancata cu orele cum facea cand era bebelus), e super intelegatoare. daca face prostii vine si zice "iata-ma mami, nu mai fac, nu a fot ateta", doarme bine, se culca tot singurica si fara mofturi, afara e f sociabila, vb f mult, face fraze din ce in ce mai lungi, inventeaza cantecele, vrea sa se faca balerina si ne arata cu danseaza balerinele, ne iubeste si ne pupa atunci cand vrea ea, vrea sa fie cat mai independenta - sa manance singura, sa se spele singura dar sa stie ca suntem si noi prin zona. Plangea cu lacrimi de crocodil fix un minut daca plec si o las cu altcineva (din fericire pentru ea nu va mai tb sa plec decat luni 2 ore di gata)..... suntem topiti dupa ea si sincer nu credeam ca o voi iubi atata si mi se va parea si mie simplu, frumos si nestresant sa cresti un copil. Imi pare rau pentru primele luni- primul an.... si acum ma gandesc sa vad unde am gresit eu si cum trebuia sa fi procedat ca sa ne fie tuturor mai bine....

Si gata.

ELYANNE- felicitari pentru carnet. sa fii sanatoasa si o soferita buna. Sa incepi sa conduci imediat ce-ti ridici carmetul ca acum ai cel mai mare curaj nu fa ca mine sa stea masina degeaba in parcare.

Acum am schimbat masina cu una cu cutie automata poate asa voi conduce si eu. Adica acum chiar tb. ca sa se justifice investitia tb sa conduc si sa facem bebe 2.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

Rein, eu pe la 4 luni as vrea sa o decalotez, ca dupa aceea sa pot sa umblu eu, ca Mihai find mare, nu ma lasa si de aceea nu e bine acum. Numai san papa. Si vreau sa ii dau mult sa suga. Am observat si eu ca Stefan isi tine capul binisor, chiar il intoarce din stanga in dreapta cand e pe burta. Mihai mult mai tarziu si-a tinut capul, nu mai vorbesc de intors. Are o grija nebuna de el. Ii dadeam lui sa pape si Stefan a inceput sa planga. M-a izgonit la bebe sa il iau din pat sa nu mai planga. Il pupa, il mangaie, vrea sa il tina numai in brate, este topit dupa bebe. In parc nu pot sa ma departez de el ca plange. Iar daca se apropie cineva de carut vine repede si il trage sa nu vina nimeni la bebe lui. Mai nou imi pupa burta ca de acolo a iesit bebe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Salutare si de la noi

suntem ok...turuim non stop...avem pretentii..ultima mami vreau tampoane (pampoane din alea de majoreta).am cautat de mi-au sarit capacele pana la urma am luat rafie din aia cu care se leaga buchetele si i-am facut..de abia astept sa ii vad reactia azi cand ajung la ea si i le dau;....olita nu nu si nu , wc nici atat....asteptam pana i s-o face ei chef de ea

Asteptam sa treaca vara sa mergem si noi in concediu...ciudat dar asta e , sotu nu poate sa isi mai ia concediu ca a avut at picioru in ghips si are mult de recuperat...deci concediu la toamna...dar lasa ca ma bucur si eu o data cu pozele voastre

Rein tinem pumnii sa fie bine cu decalotatul asta
Bianca bravo ca ati scapat de suzi
Kitty concediu placut
Menuet mergi linistita la olanesti ca e ok....liniste si verdeata
Carmen94
Ioana zici ca e slab pai daca nu i-oi da sa manace si manaca pe la vecine..pupam Mateiu indraznet
Roxi la noi merge suc de morcov si mere pe burta goala la prima ora...bravo Raresu baiet mare
Gabi nu am cuv e o dulcica...cand am vazut filmuletu mi-au revenit amintirile din spital...cele placute...nu cellelalte

Magda bine ati revenit, ma bucur nespus ca Matei e bine, sa dea DD sa o tina tot asa

Elyanne pai asteptam berica aia rece.....felicitari !
Winnie imi pare rau...dar sper sa fie bine de aici in colo

Eu nu am facut nici un vaccin optional si nici nu am de gand...si la alea obligatorii am strambat din nas...dar asta e.....
Am si eu o intrb pt fetele din Bucurestti
Am nunta la Bucuresti luna asta pe Ponton privat la Lacul Floreasca...imi ziceti si mie cu aproximatie cam cat sa dau...ca deh noi mai din provincie nu stim scorurile de capitala (o fosta colega de liceu...nunta normala)

un Week placut si ne auzim luni

Diana mami de Raisa Maria 29.03.2007

Iubeste-ma cand o merit cel mai putin, pentru ca atunci am nevoie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Saru'mana pt. incurajari

riloasa f. grijuliu cu fratiorul... A mea e mai mare si nu-i atat de orcrotitoare... doar afara... in casa e jale...

Tzuna asa o sa fac ... cat de mult m-a stresat examenul asta... nu pot sa las carnetul sa zaca in portofel
Sa stapaniti sanatosi masinuta... Inteleg ca-i proaspat schimbata

Karra multa sanatate incontinuare. Bine ca te-ai calmat si cu clipitul... o sa treaca ea si peste asta...

stefimic multumesc mult. Cred ca nici nu am apucat sa te felicit pt. sarcina: sa fiti sanatosi, sa ai o sarcina usoara.

Valabil si pentru Diana... am citit dar n-am apucat sa mai scriu nimic in ultima vreme: felicitari pentru primul semimaraton si la mai mult ... vezi ca-i putut... bravo...

Gabi am vazut pozele... scumpa foc mandra

Carmen poate se razgandeste soata... nu-i timpul pierdut

Edit: poze ceva mai noi incepand de aici

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelyna spune:

Felicitari Elyanne,chiar ca merita o petrecere pentru reusita!
Magdutah,multa sanatate!
Cand va aud cu decalotarea ma gandesc ce bine ca am fete.

adelina si piticii
Noemi 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Karra, ai descris o bucata buna din comportamentul lu rares...partea ca e agitat(a) pana face kk, etc.

Eliano, sa-ti fe de bine, ia acu sa te vaz plimband 3 copiii prin Bucuresti cu masina

Lauramar, la o singura chestie ma gandesc cand zic ca nu as sti ce sa fac cu varilrixul in cazul unei fete. Cand o avea burta daca ar fi facut vaccinul (care nu da imunitate pe viata deci poti inca sa mai faci la o varsta adulta boala) nu ar fi 100% sigur ca e protejata. Dar si daca nu ii faci vaccin si nici boala nu o face, in aceeasi incertitudine ar fi. Asta e singura mea dilema legat de vaccin. Nici rares nu o avut nicio reactie la el.

bai, raresu e racit cobzaaa, aseara avea simptome de laringita, ragusit tare si tuse naspa iar as'noapte ma gandeam ca o da in bronsiolita la cum respira dar se pare ca inca nu e cazul...mai vedem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2200 spune:

Hello stup!

Bine ai venit pe lume Bianca!

La multi ani celor sarbatoriti in ultima perioada - mamici, tatici, matusi, unchi si bunici (ca am vazut ca au fost o gramada)

Stefimic - felicitari pentru cele doua liniute si sarcina usoara in continuare.

Diana - felicitari pentru primul maraton (chiar daca te-am felicitat si atunci, live)

Suptul degetului - si Raul isi suge degetul, de obicei cand e semi-adormit (sau la culcare sau la trezire). Doar ca acum nu-si mai suge degetul mare, ca i l-a luat pisica . Acum isi suge degetul mic, pe care si-l baga invers in gura. O sa incerc o data sa-i fac o poza. Evident ca dintele este usor iesit in afara, asa ca de fiecare data cu asta il sperii - ca o sa aiba dintii urati si o sa-l doara. Vad ca tine figura, imediat isi scoate degetul din gura. Sper sa renunte definitiv la el.

Olita - de vre-o doua saptamani a inceput sa faca pipi la olita, doar ca fiind din aia cantatoare, se opreste imediat ce incepe aia sa cante . C... a facut o singura data, cand era doar cu mama si cica s-a uitat repede sa vada ce a facut si a intrebat mirat: Asta ce e?

Tzuna - vacanta placuta si profita cat poti de mult, chiar daca financiar nu e cea mai buna solutie. Cauta si tu jumatatea plina a paharului.

Elyanne - felicitari pentru carnet

Ioana - acomodare usoara lui Matei la bunici si cum zici tu, poate fiind si nepoatele acolo, o sa inceapa si el sa manance.

Si acum despre noi. Cu olita v-am zis. La kk face ca Winnie, se aseaza de 100 de ori pe olita, dar nu face nimic. Plange ca vrea pampers. Cum il pun, face. Asta e, o sa se obisnuiasca sa faca si asezat, nu doar din picioare. Alearga toata ziua prin curte, daca sta mai mult de 10 secunde intr-un loc, e o problema. Saptamana asta au fost si ceilalti bunici la Tusnad si a luat Raul lectii de condus. Singura problema a fost ca Raul vorbeste in general ungureste, iar bunicii nu inteleg ce spunea el. Dar smecheria mica, dupa ce mi-a zis mie ungureste ca vrea sa se plimbe cu Gigi cu masina i-am zis sa vorbeasca cu Gigi, nu cu mine. Si se uita la bunica-su si-i zice - pe romaneste - Gigi, te rog, mergem cu masina? Am crezut ca lesin. S-a dus singur in camera la ei, a luat cheile si a deschis usa de la masina. Este foarte gospodar - toata ziua da cu aspiratorul, strange iarba din curte. O sa descarc si poze sa-l vedeti. Ah, am fost la lac, la Sf. Ana - abia am reusit sa-l scoatem din apa. Vroia tot sa mearga acolo, unde e apa mare

Trimit acum sa nu pierd mesajul si revin cu poze.

Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Frumooooos, supeeerb, valuri mari, vreme destul de ok....muuulta baie, Giulia reeeeaaa, smiorcaita, mancacioasa..

FElicitari Elyanne!!
FElicitari copiii care fac la olita!
Puuuup, puuuup, conditii de criza, cade netu .ppaaaaaa

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Kitty, arunca si la noi macar o scoica!

Elyana, ma bucur, bravo tie ca ai fost insistenta si nu ti s-a taiat cheful.

Rox, mai bine fa-i niste aerosoli cu apa sarata.

va pun aici 3 www.flickr.com/photos/33881321@N03/" target="_blank">desene pe care i le-am pozat azi. Cam asta face la nesfarsit, tablita aia si-a scos banii, oare nu o exista ceva mai mare?
Petru avea mustata rosie de la suc de sfecla, zicea ca are ruj ca mama. In prima poza are si portofel ca i-am luat sa se duca la serviciu si i-am decupat si bani ca 'meg sa pump almette'.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Pe mine nu ma streseaza operatiunea cu decalotatul, nici ce trebuie sa fac dupa, nu mi-e mila deloc daca am in cap ca ii fac un bine.
Ce ma streseaza rau e faza cu dusul la spital si cautat dr., stat pe acolo. Pentru ca nu are cine sta cu cel mic, Bogdan trebuie sa-si ia un liber sa ne duca, trebuie deci sa mergem, asteptam, urlam toti 4.
De asta ziceam ca mai bine dau un ban si stau in fata dar mi-a trecut cu particularii.

Mergi la inceput