Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (121)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Multi ani cu sanatate sarbatoritilor!!!

Catalina, noi stam pana pe 7 la mare, in Jupiter la Majestic. Poate reusim sa ne vedem. Iti dau PM cu nr de telefon.

Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

"Asta īnseamna īmbunatatire de viata, sa ajungi la niste gānduri care sa le poti prezenta si sa le poti īnvalui īn rugaciune."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisikuta spune:

la multi ani, petru, ziua numelui tau sa ti poarte noroc!
rein, m au uluit desenele, cat de proportionate sint, de bine redate.

kmi, la multi ani, o zi fericita!

carmenefr:

sa aveti o zi frumoasa cu totii.

mama de papusha si cateodata balaur, Nana
Asa creste o fetita

Varsta mea

Everyday is the right day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camitu spune:

Buna fetelor.Sunt Camitu .Nu am mai scris de mult.Felicitari noilor mamici care s-au incumetat la un alt bebe.
Noi vrem s amai stam un an sa mai creasca Ana Maria.

Ana Maria , fetita noastra, are 2 ani si 2 luni si mi se pare extrem de nervoasa, de incapatanata si daca nu faci ca ea plange imediat si face scene.

In plus cu vorbitul sta destul de rau din punctul meu de vedere.
Stie cateva cuvinte dar nu leaga.De inteles sigur intelege tot dar nu inteleg de ce nu vrea sa vorbeasca mai mult.

Am tot incercat sa vorbesc cu ea , sa povestim din carti dar spune NU si gata.rareori vrea sa repetam.

In rest e un copil foarte vesel, iubitor.Va intreb pt ca vad alti copii mai mici cu cateva luni sua de varsta ei care deja leaga propozitii si stiu mult mai multe cuvinte.

Ma puteti ajuta cu parerile voastre din ceea ce ati patit voi?

Va pup si astept raspunsurile voastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

CAMITU- bine ai revenit. Nu stiu cat citesti tu pe grup dar sa stii ca sunt copiii care fac propozitii/fraze si copii care spun doar cateva cuvinte. Cred ca toti se incadreaza in normal. Daca intelege ce-i spui, daca spune cateva cuvinte in 2-3 luni va face progrese semnificative.

La Multi Ani, KMI! imi cer scuze de intarziere. Si La multi ani! si toate cele bune sarbatoritilor de astazi.

KITTY- nu e posibil sa-i iasa vreo maseluta si de asta sa fie asa nervoasa si suparata? Verifica si incearca putin panadol sau nurofen pentru linistea voastra a tuturor.

CARMENFR - noi aseara am vazut norii si am zis ca nu mergem in IOR ca e departe si pre multi copaci etc. Asa ca am plecat sa ne plimbam in directia opusa, spre Ozana, spre bisericuta de lemn si am patit ca voi. Ne-a udat bine si Maria murea de ras.Eu nu eram machiata insa.

in rest suntem bine. Eu am ceva de umblat cu inmatricularea masinii, impozit etc. credeam ca e mai simplu numai ca la noi in Romania nu e chiar asa. Azi am umblat deja pe la 3 birouri- total 3 ore pierdute si treaba amanata pe miercuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Foarte dragute pozele cu Timeea. E asa o domnisoara...Si are un par superb. ar fi frumos sa-i ramana culoarea asta care o are acum.

Eu nu-i voi lasa Mariei parul prea lung. Cel putin acum cat e mica. Sta la spalat pe cap si cu tot felul de clame deci nu asta e motivul. Eu am avut dintotdeauna parul lung. La 3 ani il aveam asa ca al Timeei. Si doar imi indreptau parul. Niciodata nu am avut parul mai scurt de umeri. Si nu am un par f frumos in sensul ca e destul de rar mai ales dupa nastere. Eram draguta cu parul lung e adevarat. Dar acum nu am curaj sa ma tund scurt. Nu-l mai am lung pana la fund ca inliceu dar nici sa-l tund de tot nu am curaj. asa ca Maria va fi tunsa periodic, va avea mai multe tunsori acum cat e mica si cand va creste va hotara singura cum vrea sa aiba parul. Asta nu inseamna insa ca nu o admir pe Timeea. E adorabila si adevarul e ca e mai speciala asa micuta cu asa codite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Tzuna si eu tuns-o pe Teodora , mi se pare ca are parul cam rarut, i l-am tuns in genul tunsoare frantuzeasca,ii sta chiar foarte bine. Cand va fi mai mare, si va avea responsabilitatea de a-si spala, pieptana parul, daca il va vrea lung, i-l voi lasa. Acum nu vrea sa o spal pe cap, n-are chef mereu s-o pieptan sau sa-i pun clamute...

Va pun niste poze sa vedeti domnisoara...tunsa.

si machiata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Va multumim fetelor pentru urari, Petru va trimite un pupic! e tare pupacios.
Am petrecut frumos la ai mei, a fost casa plina, am cantat 'LMA' de 3 ori cu totii la cererea sarbatoritului, iar eu azi de inca vreo 10 ori ca ii place la maxim, da din codita.

Cu desenele, le-am pozat si eu pe cele mai aproape de realitate ca el deseneaza multe mototete si masini fara nici o legatura cu originalul..

Tzuna, eu din contra am fost tunsa baieteste toata copilaria pana la liceu si jeleam de fiecare data dupa parul meu. Ma visam cu parul lung ca printesele despre care citeam si ii uram pe ai mei ca nu intelegeau ca vreau si eu sa am plete sa-mi fac codite.

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

pe scurt: azi noapte nu am dormit caci Matei dupa ce l-am laudat ca nu a mai tusit de o luna a vrut repede sa recupereze! A fost o noapte lungaaaaaaaaaaaaaa cu multe inhalari, iar de la ora 4 dimineata s-a linistit. Dupa amiaza am fost la medic cu el si l-au gasit sanatos . Adica tratamentul l-am invatat bine ... nu mai avem nevoie de medici cand tuseste

In schimb al meu fecior fiind plin de energie sambata seara (inainte de a incepe tusea) si-a prins un degetel la portita de afara si am fost cu el la urgenta. Acolo dupa ce am asteptat o ora sa ne vina randul l-au dezinfectat si intepat in unghie ca sa ii curga sangele! S-a mirat si doctorita si asistenta ce linistit a stat si nu a tipat si zbatut. Acum asteptam sa vedem daca ii cade unghia sau nu. Foarte grav nu pare sa fie, dar e totul rosu sub unghiuta ...

Va pup si ma duc la somn! Maine sper sa fiu odihnita sa citesc si eu ce mai faceti ! Astazi doar am vrut sa va spun "noutatile" de la noi

Magda Matei 9.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

La multi ani Petrisor!

Tzuna, da ai dreptate, azi am vazut ca tocmai au strapuns toate 4 maselutele, saracuta, cred ca de aceea e chiar asa...

Azi a legat o prietenie pe plaja cu o fetita de vreo 5 ani. Tocmai i-am fost sters nasul si Giulia s-a dus la fetita si a intrat in vorba "TU AI MUCI?" si cu asta au si devenit intime.

Dupamasa am fost la Vama Veche .... bine, clar am o imagine idilica a locului, dar m-am distrat ca desi nu m-am gandit deloc la asta, cand am ajuns acolo l-am auzit pe Calin spunandu-i lui Raul ce fel de loc e ala si printre altele: uite si mama s-a imbracat mai hipi , eram cu freza in vant, cu colorele la gat, cu rochie peste iegari si cu sandale inflorate....haha, cred ca am facut-o cumva inconstient.

Fug in camera, ca iar se nerfeaza capcaunul si arunca buzduganul dupa mine.

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

ROXANA, multumesc pentru raspuns. Am sunat si sper sa reusim sa plecam la sfarsitul lui iulie.

Mergi la inceput