Stimulare ovariana cu ova-mit/clostilbegyt (10)
Raspunsuri - Pagina 3
galliciana spune:
hahaha!!!
eu sunt in concediu la buca, la mancare, si in asteptare de spermograma si inseminare!!!
felicitari, uta ciun, toate cele bune pt tin si bblusul tau!!!
pupici la gagici!!!
astept inca o minune in viata mea!!!
galliciana spune:
hahaha!!!
eu sunt in concediu la buca, la mancare, si in asteptare de spermograma si inseminare!!!
felicitari, uta ciun, toate cele bune pt tin si bblusul tau!!!
pupici la gagici!!!
trutzi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bubulicagar e cineva pe aici sau sunteti in concediu la facut bebei? |
Suntem aici
Noi am fost in concediu dar nu am avut noroc
trutzi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bubulicagar mie trebuia sa-mi vina azi uratii!SI NU AU VENIT!MI-e frica sa mai sper ceva! |
Iti tinem pumnii
Sa speram ca esti
speranta2008 spune:
buna
as vrea sa ma treceti si pe mine pe listuta voastra. ma pregatesc pentru IA. este prima oara
Dr mi-a dat urm schema :in Z3-7 cate o pastila de clostilbegyt dupa care injectie cu Ovitrelle.
in primul rand, va rog sa imi dati niste sfaturi cu privire la combaterea/eliminare/diminuarea efectelor negative....am citit ca ati baut ceai din frunze de zmeur rosu..cand , in ce zile?
orice sfat este tare binevenit ...
multumesc
In 2009 voi fii graviduta! ...asa sa ma ajute Maica Domnului!
"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" (Matei19:26)
galliciana spune:
bun venit fetelor!!!!!!!!!
toate cele bune, si o duminica cat mai frumoasa,in continuare!!!
pupici la gagici!!!
Ellyshor spune:
Hello...hello
Ce fac frumoasele mele stimulicioase?
Eu doar ce m-am intors de la mare si sunt intr-o foarte buna dispozitie....sper sa ma tina...cat cuprinde
A fost super la mare....relaxant si odihnitor...asa ca m-am intors cu bateriile full:)
Galli...bafta la inseminare. De ce faci IA?...stiam ca parca tu nu ai problemutze....sau sunt ceva nereguli la gigelograma sotului? Oricum....sa-ti ajute Dumnezeu sa fie bine si sa te vedem cu burticuta cat de curand!
Bun venit si fetelor noi....sa ploua cu teste cu 2 liniute!
Doamne ajuta!
Va pupicesc....sunt in a doua luna de stimulare, Ova-mit, tot 1/2 cps/zi, din 5-9....de ieri am inceput Utro....mai e ceva pana sa vina uratul...dar nu ma stresez.
Mai vorbim...sa fiti cumintele!
Babyboom...vino la mami...acum
Ellyshor spune:
Ce se intampla fetelor????
Chiar asa nu mai are nimeni nimic de spus???
Sau sunteti toate in vacanta cu burticile la soare???/
Hmmmmm.....
Babyboom...vino la mami...acum
Lumy_Clt spune:
da de unde atata concediu ?? ..
eu de maine incep Closty , timp de 5 zile..z7 injectie cu Ovitrelle, z13 injectie cu Luveris, si intre toate astea si monitorizare foliculara
Never say never!!!