Stimulare ovariana cu ova-mit/clostilbegyt (10)
Raspunsuri - Pagina 2
uta_ciun spune:
pai eu am scris la celalalt capitol ca nu era inchis...
"fete dragi, clomidul (clomiphene) a functionat la mine....doza magica a fost de 100 mg
astept nereabdatoare ziua de luni sa vedem daca beta creste cum trebuie
va pup
"
4+
Asa creste bebe
"Making the decision to have a child...is to decide forever to have your heart go walking around outside your body." – Elizabeth Stone
Ellyshor spune:
Uta
MA BUCUR MULT PENTRU TINE IUBITA!!!!!!!!!!!!!!
Dumnezeu sa aiba grija de tine si de ingerasul tau!!!!
Multa sanatate si noroc draga mea!!!!!
Restul sunteti bine? Sper sa veniti toate cu vesti asa bune.....rand pe rand!
Eu sunt ok, in a 3-a zi de cm....din ziua 5-a incep din nou stimularea cu Ova-mit. Chestia este ca exact in perioada fertila o sa fiu in concediu....asa ca monitorizare o sa fac doar in ziua 8-a....dupa care sper ca totul sa fie bine si sa ne intoarcem mai multi de la mare
Va pupic....sa auzim numai de bine!
Babyboom...vino la mami...acum
trutzi spune:
FELICITARI!!!!!!!!!!!!
Mi-ai ridicat moralul.
Iti doresc o sarcina usoara, la termen si un bebe (sau doi) sanatos(i)!
uta_ciun spune:
multumesc fetelor, sper sa functioneze la toata lumea
va trimit "baby dust"....asta e formula de incurajare pe un forum american :)
m-am linistit, azi, la 16 zile dupa ovulatie beta a fost 565, iar vinerea trecuta la 13 zile dupa 140, deci nu numai ca s-a dublat oare or fi 2?
aflu pe 17 iulie la prima ecografie
bafta multa
4+
Asa creste bebe
"Making the decision to have a child...is to decide forever to have your heart go walking around outside your body." – Elizabeth Stone
Lumy_Clt spune:
Citat: |
citat din mesajul lui uta_ciun pai eu am scris la celalalt capitol ca nu era inchis... "fete dragi, clomidul (clomiphene) a functionat la mine....doza magica a fost de 100 mg astept nereabdatoare ziua de luni sa vedem daca beta creste cum trebuie va pup " 4+ Asa creste bebe "Making the decision to have a child...is to decide forever to have your heart go walking around outside your body." – Elizabeth Stone |
Felicitariiiiiiiiiiiiiiiii!!!!
bubulicagar spune:
buna!sunt noua pe forum desi va urmaresc de ceva timp>eu sunt la a 3 a luna de stimulare>am luat 4cp din z 5 pana z9.a mai luat cineva doza asta?
trutzi spune:
citat din mesajul lui bubulicagar buna!sunt noua pe forum desi va urmaresc de ceva timp>eu sunt la a 3 a luna de stimulare>am luat 4cp din z 5 pana z9.a mai luat cineva doza asta? |
Bine ai venit! Eu sunt in a doua luna de stimulare si am luat cate una din z5 pana in z14 (ar fi trebuit sa iau cate 2 dar nu m-am uitat bine pe reteta si mi-a mai dat inca 5 zile).
Daca ti-a dat doc doza asta nu ar trebui sa iti faci probl
Lumy_Clt spune:
citat din mesajul lui bubulicagar buna!sunt noua pe forum desi va urmaresc de ceva timp>eu sunt la a 3 a luna de stimulare>am luat 4cp din z 5 pana z9.a mai luat cineva doza asta? |
Buna,
eu acu ceva ani am luat cate 4 pe zi, doar ca dr nu mi-a zis nimoic si de monitorizare foliculara...
asa ca sper ca ti s-a recomandat si monitorizarea, este f importanta.
bafta multa
cristinaemma spune:
UTA Felicitarile mele !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! . Sper sa fie totul ok si poate reusesc sa te prind din urma .