Stimulare ovariana cu ova-mit/clostilbegyt (10)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns trutzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lumy_Clt

da de unde atata concediu ?? ..
eu de maine incep Closty , timp de 5 zile..z7 injectie cu Ovitrelle, z13 injectie cu Luveris, si intre toate astea si monitorizare foliculara

Never say never!!!

Bafta!!!

Sa speram ca luna asta este norocoasa si o sa ne dai vesti bune

Eu marti imi fac hsg, deci luna asta e moarta ptr mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rachel_green spune:

Hello
Sunt in a 2-a luna de closty (50 mg z5-z9). Luna trecuta am ovulat in z20 dar nu s-a intamplat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lumy_Clt

da de unde atata concediu ?? ..
eu de maine incep Closty , timp de 5 zile..z7 injectie cu Ovitrelle, z13 injectie cu Luveris, si intre toate astea si monitorizare foliculara

Never say never!!!

Buna,

De ce iti faci Ovitrelle in z7? nu ar trebui mai tarziu, ca si Pregnylul?? Si Luveris pt ce faci?

Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

bun venit, rachel!!!
iti tinem pumnii sa se prinda luna asta
un samburel la tine in burtica!
eu am luat closty z.3-7, si speram si noi....
speranta, ce ai facut la IA?
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumy_Clt spune:

Eu aseara am dat startul la stimulare, iar maine merg la prima monitorizare

Never say never!!!

Mergi la inceput

Multumesc de primire!
Fetelor, voi toate faceti injectia pentru spargerea folicului?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

heyyyy...va taifasuiti fara mine????

Rusinicaaaaa

Bun venit Rachel!!!

Galliiiii..bafta multa multa! Haiii...ca simt eu ca a venit si randul tau sa vii cu vesti bune

Eu sunt in ziua a 5-a....cm e pe terminate...iar lunea viitoare ma duc la medic, la monitorizari.
Nu fac stimulare luna asta, si nici cealalta, pt ca vreau sa fac HSG....sa-mi verific si trompele.
Abia apoi voi continua cu stimularea, cand voi avea macar certitudinea ca trompele mele sunt ok.

Lumy...bafta multa si tie draga mea!

Va pupicesc dulce dulce...sa auzim numai de bine!

Babyboom...vino la mami...acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trutzi spune:

Ellyshor dupa HSG nu se face stimulare? Ma refer urmatoarea luna.

Eu am facut azi HSG dar eram atat de zapacita dupa, ca nu am intrebat nimic. Nici cand ne da voie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria500 spune:

Buna seara.
Ma numesc Ana Maria si as avea o intrebare sa va pun.
Eu luna aceasta fac untratament cu cyclo proginova iar luna viitoare urmeaza sa fac o stimulare ovariana.
Ma programasem la doctor in ziua a 3-a a ciclului. Tot in aceeasi zi trebuia sa fac o dozare de estrogen si o eco transvaginala. Din pacate doctorul nu poate fi in ziua cu pricina in spital si m-a amanat cu cateva zile. Eu o sa ma duc la dansul cam prin a 7-a zi a ciclului.
Acum intrebarea este : pentru o stimulare ovariana tratamentul inceput din ziua a 7a nu este cam tarziu? Doctorul in functie de rezultatele analizei si a eco urma sa imi stabileasca o schema de tratament.
Voi care ati mai facut asa ceva , ma refer la stimulare ovariana, cum ati procedat ?
Din a cat-a zi ati inceput sa luati pastile?
Ma gandesc ca daca este cam tarziu sa ma reprogramez luna urmatoare ( de fapt cam peste doua luni) si sa continui tratamentul cu cyclo proginova.
Multumesc pentru intelegere.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana_maria500

Buna seara.
Ma numesc Ana Maria si as avea o intrebare sa va pun.
Eu luna aceasta fac untratament cu cyclo proginova iar luna viitoare urmeaza sa fac o stimulare ovariana.
Ma programasem la doctor in ziua a 3-a a ciclului. Tot in aceeasi zi trebuia sa fac o dozare de estrogen si o eco transvaginala. Din pacate doctorul nu poate fi in ziua cu pricina in spital si m-a amanat cu cateva zile. Eu o sa ma duc la dansul cam prin a 7-a zi a ciclului.
Acum intrebarea este : pentru o stimulare ovariana tratamentul inceput din ziua a 7a nu este cam tarziu? Doctorul in functie de rezultatele analizei si a eco urma sa imi stabileasca o schema de tratament.
Voi care ati mai facut asa ceva , ma refer la stimulare ovariana, cum ati procedat ?
Din a cat-a zi ati inceput sa luati pastile?
Ma gandesc ca daca este cam tarziu sa ma reprogramez luna urmatoare ( de fapt cam peste doua luni) si sa continui tratamentul cu cyclo proginova.
Multumesc pentru intelegere.

Buna Ana,
eu stiu ca se face din ziua 5, am vazut chiar din ziua 3... dar poate ca exista si tratamente care merg incepute mai tarziu
esti sigura cand va fi ziua 1?

Mergi la inceput