nu stiu sa imi manifest dragostea

nu stiu sa imi manifest dragostea | Autor: valipop

Link direct la acest mesaj

si din cauza asta sotul meu e nemultumit si avem din ce in ce mai des stari conflictuale. Suntem impreuna de 17 ani, casatoriti de 13, avem doi copii. Eu sunt o fire mai rece, mai singuratica, calma, toleranta si echilibrata (zic eu); il iubesc, il respect, il apreciez. Nemultumirea lui vine din cauza ca eu nu-mi manifest grija, dorul sau interesul fata de el atat de des cat si-ar dori si plecand de aici el isi face o mie de ganduri care ar putea explica aparenta mea lipsa de interes fata de el. Suntem diferiti si iubim diferit: eu discret, calm, asezat, el vulcanic, pasional, temperamental. Dovezile lui de iubire fata de mine sunt clare si evidente, pe cand ale mele fata de el par, in comparatie cu ale lui, timide, superficiale, anemice sau deloc. Si totusi il iubesc, e jumatatea mea si stiu ca si el ma iubeste. Am tot discutat pe tema asta, am fost si la psiholog, dar nu reusim sa gasim solutii care sa ne faca pe amandoi fericiti si multumiti. Sa nu-mi spuneti sa ma schimb, sau sa se schimbe el. Nu cred ca ne putem schimba fundamental felul de a fi sau personalitatea. As vrea cateva sfaturi, idei, "trucuri" care sa ma ajute sa imi exprim mai bine sentimentele.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui valipop
iubim diferit: eu discret, calm, asezat, el vulcanic, pasional, temperamental. Dovezile lui de iubire fata de mine sunt clare si evidente, pe cand ale mele fata de el par, in comparatie cu ale lui, timide, superficiale, anemice sau deloc.

Se spune ca fiecare da ce doreste sa primeasca. Daca doresti, si doar daca doresti, sa te schimbi pt el, fi atenta la manifestarile lui... si fa la fel.
Cred ca e un prim pas.

_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Esti capricorn cumva?

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

sfaturi sau trucuri? habar nu am.
poate sotul tau nu cere mult, vrea si el un pic iubit, un compliment ceva sa se simta barbat. dupa 17 ani ar trebui sa te cunoasca si sa fie sigur de iubirea ta.
spui de nemultumirea lui... tu esti multumita, iti place ca e pasional? sau ai vrea sa fie si el mai rece ca tine?

am o prietena care e in aceeasi situatie, ea e f rece si el pasional si pupacios, mereu cu mainile pe ea, de multe ori o intreaba: esti suparata? esti ok? ma iubesti?
ea imi spune ca uneori o oboseste si sufoca cu pasiunea lui. dar se inteleg bine, nu mai incearca niciunul sa se schimbe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Esti capricorn cumva?

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

sau rac, ca mine
Si eu sunt la fel, iar berbecul meu e genul temperamental / pasional. Si noi avem ocazional discutii pe tema asta. Stiu ca sunt mai rece, nu ma manifest, insa cred ca s-a obisnuit cu mine .

Apropo de "ce tie nu-ti place altuia nu-i face", pe mine m-ar agasa profund cineva care sa ma tina toata ziulica in tandreturi si sa ma sufoce cu dovezile de amor .

Eu zic sa faceti /facem :) cu randul, azi ca unul, maine ca celalalt. Ca intotdeauna, cuvantul de baza e 'compromis'.

Mare e gradina lui Dumnezeu si multe animale sunt in ea :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rilbuc1 spune:

mama, 17 ani??? eu nu rezistam atat, serios :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Citat:
citat din mesajul lui rilbuc1

mama, 17 ani??? eu nu rezistam atat, serios :))

"Exista femei carora nu le place sa faca sa sufere mai multi barbati in acelasi timp, asa ca prefera sa se dedice unuia singur : acestea sunt femeile fidele."
Alfred Capus

http://community.webshots.com/user/rilbuc

Rezistai daca-ti placea . Noi suntem impreuna de 12 ani. Al meu e genul mai independent, nu-i place sa fie controlat iar eu niciodata n-am avut tendinte din astea, din contra, vreau sa fiu si eu pe cat posibil lasata in pace (culmea, am ajuns acum sa fie el mai pisalog si tot eu il las in pace). Chiar era intrigat la un moment dat, ca nu zic nimic cand merge la bere cu baietii sau mai stiu eu unde :)

Mare e gradina lui Dumnezeu si multe animale sunt in ea :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Poate ar fi bine sa te inspiri din gesturile care le face el...

Sa treceti peste si sa auzim numai de bine!

, mamica ingerasului luptator...

Sebi are nevoie de voi!!!Sebicu web'site
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

vali, omul e "altfel" )chiar daca pare acelasi) cu fiecare secunda. suntem (superficial spus) o suma de deprinderi. chiar daca acum nu-ti vine sa-ti manifesti afectiunea mai amplu, poti sa dezvolti in timp unele gesturi care intra in codul lui afectiv, si in timp sa-ti devina familiare si sa le faci de la sine. gandeste-te ce greu invata (si cat de dificil le pare) majoritatii copiilor sa mearga sau sa scrie, si totusi achizitioneaza deprinderile astea... prin exersare.
nu-ti spun sa faci toata "gama" doar unele care ar putea sa raspunda cat de cat la nevoia lui.
nu e greu

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + fix 365 de zile
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Vorbim aici de viata intima sau ca nu il imbratiesezi cand il vezi si nu-l suni din senin sa ii zici ca ti-e dor de el? Mai exact ce vrea sotul tau si nu primeste?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valipop spune:

Sunt varsator.
Da Miha, cred ca asta ar trebui sa fac, el nu cere prea mult, imi tot propun sa exersez mimimul pe care il cere el, dar nu ma tine prea mult, revin mai devreme sau mai tarziu la vechile obiceiuri. Trebuie sa imi impun sa fiu mai perseverenta.
Da uneori ma simt si eu cam sufocata, simt nevoia de spatiu, dar in general imi place felul lui de a fi. Nemultumirile nu vin din partea mea, eu m-am obisnuit cu el si , v-am spus, sunt toleranta (poate prea mult).
"dupa 17 ani ar trebui sa te cunoasca si sa fie sigur de iubirea ta. " - asta ma deranjeaza cel mai tare faptul ca pune la indoiala sentimentele mele pt. el.

Mergi la inceput