Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (59)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Blanca,e de vis camera,cred ca sunteti tare mandrii de ea....sa petreceti numai clipe mininate in ea!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 37+AMR 3 Sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

Fetelor, noi am facut mici!!!!! Is mandra ca 1. e prima oara cand fac si 2. de cand suntem aici nu am mancat nicodata, desi planuisem de atatea ori. A zis barbata-miu "eh, daca am asteptat vro 3 ani sa mananc sarmale (ca am facut de Craciun), cu micii vreo 4, nu-i asa grav". Tot il amenint ca sa se duca la mama daca ii e pofta de una alta, si mai cauta poze de cand eram in Romania si imi mai baga una: "eh, de asta iti mai amintesti? cand facem si noi? Framant io cozonacu'!" Si culmea, i-au placut si soacrei micii, cand fac ceva romanesc mereu zice.. hai sa deschidem negot cu mancare de-asta!
Adevarul e ca lumea mananca o gramada pe-afara, nici nu e prea scump, si crek le e si lene sa faca, nush, da la haleala e full oriunde te-ai duce.

mqqm, eu vreau neaparat The Vaccine Book, da' ce ma-nerveaza ca daca o iei fizic e vro $10 si daca vrei ebook tot $10... pai cum vine asta domne, daca era vreun 6$ asa o luam, pe bune. daca nu si nu gasesc sa vad, ca si sotul ii da sa o cumparam, deh.

Alinutza, The Happiest baby On The Block o am si io varianta spaniola, si am vazut si dvd.ul, si azi am vazut si number 2, The Happiest toddler on the Block, m-am distrat copios, imi e drag tare doctorasu asta. Dupa film moama mi s-a facut asa un drag de copii, na, astia fiind mai marisori nu doar mormoloci desi cu urlete si tot tacamul nush, mi se activase si mie hormonu ala care da apa la soricei.

meleea, pai daca mama sta la duplex e chiar si pacat sa dati 500 euro pe chirie, adunati o gramada de bani asa. Cu carutul e singura problema, da ori in masina ori un beci ceva, daca are. Sau o vecina de la parter Si cu un sling de carat macar pana sus daca nu vrei sa il porti pe afara, tot te ajuta.

Eu am pepeni aici non stop, pana acum nu prea mi s-a pus pata pe ei, am gasit unii fara samburi de aia mai cumpar, dar iau jumatate (fara sa le fac tancusa, asa ziceam noi la piata la cepu ala), is deja taiati, ambalati. Sau uneori chiar taiati cubulete, para malaiata... hai ca mi s-a facut pofta si nu am in casa!

Ma bag la , pup iu!

35+ Daria Alessia

"Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby)

"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld

"Ignoranta nu te salveaza... dar te face sa te simti destept!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

Alinutza, , parca ma vad ca turcoaicele alea care lasa cosuletul jos sa primeasca cumparaturile eu sunt obisnuita cu etajul si nu imi e asa greu ,ma gandeam acum dupa cezariana .

Adriana , iti dai seama ca mie imi convine ca o sa stam cu mama , nu ca o sa-l las pe bebe in grija ei dar pt alte servicii de menaj ,ca o sa fie o bunica activa , serviciul o solicita f mult si ea e constiincioasa daca ar fi mai multi ca ea nu ar fi debandada asta in sistem (finante)ma dau si eu mare cu ea

Am si eu o curiozitate, se simte vreuna dintre voi nepregatita pt bebele care o sa vina, mai ales cele care sunt la prima sarcina, ca a mea cumnata ,sotia fratelui meu , ma scote din sarite cum zice ea la toata lumea ca ea nu vroia copil ca ii pare rau ca ea e mica (are24ani) si ca l-a facut pt fratemiu ca el are diabet si vezi doamne ii scade fertilitatea , ca nici ai ei nu sunt impacati cu sarcina ,ca o vad pe ea micuta lor fetita ,oricum ma enerveaza rau ca vede copilul asta ca pe o cheltuiala ,o sa nasca la sf oct ,inceputul lui noiembrie si cica nu scoate copilul afara pana in primavara ca sa nu cumpere carucior, si va dati seama ca nu stau rau cu banii . Cand ma duc la ea ma umplu de nervi ca imi zice numai chestii deastea tampite ca ce ii trebuie ei scoica pt masina ce mai da si pe asta banii multe, multe alte ineptii.
Ma doare ca aud de la fete in oras ce scoate pe gura, macar sa taca naibii, ca lumea il plange pe fratemiu ca are o nevasta ca ea . Sa mai fie o sansa sa se shimbe dupa ce naste? ca eu cred ca intr-o zi o sa plece ......

Meleea 34

AMR 6 sapt pana la DPN
AMR 4 sapt pana la cezariana

http://picasaweb.google.ro/meleea9/20090411?authkey=Gv1sRgCIfljvvPyfiGIg#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Neata gagici,

Fost la spital...intors de la spital...raspuns final: ne prezentam miercuri 24 iunie cu catel, cu purcel si bagaj ca sa scoatem strumful de acolo.
Pana atunci sunt consemnata la pat pentru ca, din pacate, colul meu da semne de oboseala si nu se stie daca are chef sa astepte pana atunci.
Am interdictie la sare, orice suc in afara de apa plata si ceai diuretic, etc...ce mai ... ca la puscarie.
Am promis sa fac tot posibilul sa fiu cuminte dar nu cred ca o sa pot respecta chiar toate regulile alimentare...om vedea.
Oricum, numai sa-i facem in ciuda doctoritei si tot rezistam pana atunci....doar suntem copii cuminti.

Acum putem schimba si AMR-ul

"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."

Atat e de mare burtica 37+ Robert Constantin
AMR 5 zile
Asa arat eu acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

Citat:
citat din mesajul lui hera01

Neata , din nou

Olandezii sunt ff rezervati in ceia ce priveste medicatia de orice fel dar mai ales contra durerilor(de orice fel) la dentist, spital etc. cam ptr orice fel de durere se prescrie paracetamol dupa care uremaza fraza''durerea este si ia buna la ceva ''care mai si rimeaza in olandeza.
Ptr epidurala mi-am facut programare la spitalul unde urma sa nasc si am vb cu doctorita , am santajat-o mai mult sau mai putin ca daca nu ami da scris negru pe alb ma duc in Romania sa nasc si a fost decord, cred ca daca ai mai si spuneam despre cezariana cadea de pe scaun , aici se aplica in casuri absolut necesare si urgente !Cum spuneam sunt ff stricti , chiar un pic medievali .

asa e si aici,nu iti fa griji

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

meleea eu cred ca exista sanse ptr cumnata ta...tre' sa ai rabdare si sa nu pui la suflet

Nici eu nu eram fan copii...doamne fereste nu i-am vazut niciodata ca pe o "cheltuiala"...dar nici nu eram genul cand vedeam un copil sa ma extaziez. Ba mai mult..eram si f pragmatica si mai comentam..copilul ala e cam urat, unde vede lumea ca e frumos ca seamana cu o maimuta..bla, bla-uri din astea. Stiam ca la un moment dat va trebui sa fac un copil...dar era ca si cum stiam ca trebuie sa merg la ginecolog sau stomatolog pentru controlul anual...dur spus.

Si acum......sotu' nu ma mai recunoaste...nu ma mai intereseaza cariera, cursuri..viata sociala..(sper sa gasesc totusi un echilibru in curand). Dupa ce am simtit ca misca..dupa ce l-am vazut la echo...dupa ce efectiv am perceput marele miracol pe care il infaptuiesc...chiar ca nimic din ce era inainte important nu mai are aceeasi valoare.

Cred cu tarie ca femeile care nici dupa nastere nu se indragostesc iremediabil de bebelus au o problema psihica...o deficienta pe la glandele endocrine..si aici incerc sa fiu obiectiva si sa nu dau cu pietre in acele femei..sunt demne de mila ptr ca realmente sunt bolnave. Sa speram ca cumnata ta nu intra in aceasta categorie ..si e doar o refulare de hormoni si vorbeste teama din ea.

Alinutza s33 viitoare mamica de strumf baietel Eric Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

eumada nu te supara, suntem aici sa ne ajutam sa ne sfatuim nu sa ne suparam
normal nu o sa avem toate aceeasi parere
e bine sa iei din fiecare sfat , parere ce crezi ca ti se potriveste cel mai bine, normal ca fiecare isi creste copilul cum vrea si cum crede ca e mai bine si daca tu crezi ca asa e cel mai bine pt al tau n-o sa-ti schimbe nimeni in veci parerea
de ex eu la primul bebe n-as fi cumparat suzeta , lapte praf si biberon inainte sa se nasca nici sa ma tai, acum le-am luat din prima stiu ce am patit si nu mai vreau un stres in plus, sunt alte mamici care nu sunt de acord cu asta dar e treaba lor nu le pot convinge si nici nu vreau , sper sa nu aiba nevoie de ele
apoi cu tinutul in brate , iar nu prea sunt de acord, asta nu inseamna ca nu mi-am luat copilul in brate si nu l-am iubit, pupat si rasfatat, poate chiar prea mult ca acum nu mai scap, din 5 in 5 minute vine si ma pupa si pe mine si pe burtica is imi psune ca ma iubeste si la pranz dormim impreuna si nu va spun ca daca ar putea s-ar baga in burtica lanag surioara lui, dar cat a fost bebelus papa si dormea ce rost avea sa-l tin in brate,
in fine ideea e sa nu ne suparam mai ales ca mai avem asa putin pana nastem si nu face bine la bebe
eu am citit toate parerile postate de fete, cu unele sunt de acord cu unele nu

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si minunea din burtica 37+ Anastasia Ioana
AMR 2 saptamani

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

Ahhhh si ii spusese mamei mele ca o sa il dea ei sa aibe grija de el pana iese ma-sa de la munca la 8 9 seara . s-a uitat mama la ea putin asa si ia zis ca ea nu are timp de asa ceva ,ca fiecare sa-si cresca copilul ca ea nu-si lasa serviciul pt nimeni (mama e directoare la ccontrol fiscal)si m-a bufnit rasul ca nu o vad nicicum in postura de bunica dedicata, stand acasa si pregatind piureuri. De ajutat te ajuta dar nu asa sa-si lase serviciul ,asta e dusa rau cu pluta scoate numai perle

Meleea 34

AMR 6 sapt pana la DPN
AMR 4 sapt pana la cezariana

http://picasaweb.google.ro/meleea9/20090411?authkey=Gv1sRgCIfljvvPyfiGIg#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

Rallu super, mai aveti asa putin pan ala marea intalnire
eu abia marti merg iar la dr , sper sa-l conving s-o scoata pe bebelusa mai repede ca nu mai pocima dor toate de parca m=-a calcat tarmvaiul
deci urmatorul zmeurel copt s-ar putrea sa fie al tau daca nu mai apare vreo surpiza in we

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si minunea din burtica 37+ Anastasia Ioana
AMR 2 saptamani

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

Rallu scoatem agitatele la incalzire pentru ca miercuri sa fie in forma

stai cumintica in pat...si cu mult optimism inainte

Alinutza s33 viitoare mamica de strumf baietel Eric Alexandru

Mergi la inceput