Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (59)
Raspunsuri - Pagina 19
siacob spune:
buna dimineatza 
Noi ne facem de lucru si recuperam la citit de vreo ora
. Deja ne-am obisnuit, intre 4:30-6:30 dimineata avem program de aeorobic, dans si alte chestii...sper sa nu se mentina si dupa nastere ![]()
Hera frumusel foc bebe Roan
.
Alinutza imi pare rau ca dureaza asa mult comanda de la Next, eu am primit-o in vreo 4-5 zile. Ai fost la posta sa intrebi, poate e venita si nu ai primit mandatul.
Nusy sigur acu 2 sapt ai avut burtica? ![]()
![]()
Te refaci incredibil!
Blanca foarte frumoasa camera bebelusei tale.
36+
Beatrice
adrianafedorca spune:
neata burtici
am dormit si eu in sfrasit ca valiza in gara, asa bine m-am odihnit, de la 11 la 7 dimineata cu 2 treziri la 1 si la 3 diineata dar am adormit imediat la loc parca eram anesteziata, oricum stiu ca dupa o noapte din asta urmeaza vreo 2-3 de insomnii
noi azi mergem la film cu Cezar, e prima data, mergem sa vedem Sa zburam spre luna, e 3D, bine ca e dublat in ro, abia astept sa mergem cred ca o sa fie tare haios
blanca camera este adorabila s-o stapaneasca sanatosa bebelusa
Meleea imi pare rau ca s-a razgandit sotul, dar poate e mai bine asa ca esti langa mama ta si o sa ai si putin ajutor, o s avezi conteaza foarte mult sa ai cu cine lasa pe bebe, mai nasol partea cu urcatul scarilor, poate caruciorul il tineti in masina sa nu-l urci de 7 ori pe zi si sa-l cobori ca nu e chiar placut, in rets ia partea buna, faci putina miscare in fiecare zi fara sa vrei asa ca tot raul spre bine, spor la amenajat
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian
(23 aprilie 2005)
si minunea din burtica
37+
Anastasia Ioana
AMR 2 saptamani

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
hera01 spune:
Neata , din nou
Olandezii sunt ff rezervati in ceia ce priveste medicatia de orice fel dar mai ales contra durerilor(de orice fel) la dentist, spital etc. cam ptr orice fel de durere se prescrie paracetamol dupa care uremaza fraza''durerea este si ia buna la ceva ''care mai si rimeaza in olandeza
.
Ptr epidurala mi-am facut programare la spitalul unde urma sa nasc si am vb cu doctorita , am santajat-o mai mult sau mai putin ca daca nu ami da scris negru pe alb ma duc in Romania sa nasc si a fost decord, cred ca daca ai mai si spuneam despre cezariana cadea de pe scaun , aici se aplica in casuri absolut necesare si urgente !Cum spuneam sunt ff stricti , chiar un pic medievali .
eumada spune:
buna dimineatza
fetelor asa cum voi aveti pareri pe care l;le transformati in litera de lege cand e vorba de mine,am si eu dreptul sa am o parere.
aici suntem banuiesc pentru a schimba pareri nu pentru simplul fapt de a ne pune pumnul in gura una alteia.E suficient sa afirm eu ceva si ma refer aici la motana si mqqm ca sariti repede sa ma contraziceti doar pentru ca am spus eu.Fac si eu ca meleea..nu am voie sa-mi spun o parere?
in fond copii ni-i crestem noi nu forumul.sunt doar opinii si faptul ca unii au mai multa experienta ca altii nu e totuna cu cea mai buna...nu ma iau de nimeni dar pur si simplu consider ca daca unu are mai multa experienta nu sun t obligat sa iau ca litera de lege ceea ce spune.Bsanuiesc ca iar sariti la mine dar chiar daca la orice spun eu sariti repede,atunci poate chiar adevarul supara sau ce?
No offence
va pup o zi buna
Madalina
s31
Eva-Maria
noce spune:
Hera, felicitari pentru baietel! Sa fie sanatos si sa va aduca multe bucurii!
Mai ales felicitari pentru travaliul lung si nasterea grea! Daca erai in Romania, poate iti faceau cezariana, ca ai nostri abia asteapta motiv. Ti-au facut epiziotomie?
Fetelor, eu am gasit minge pentru travaliu. De fapt, sotul a gasit-o la metro si a costat doar 40 de lei. Cine mai vrea tzopaiala ca sa coboare bb, sa mearga la metro
ca la active center mi se pare exagerat 160 lei.
Zicea o fata de dureri de burtica noaptea dupa ce face pipi. Am si eu, nu tot timpul, pt ca nu ma trezesc tot timpul. Eu cred ca sunt pt ca noaptea nu mergem la fel de des ca ziua si se aduna prea mult. Am asteptat rezultatul uroculturii (care a iesit nesemnificativa) sa fiu sigura ca nu e vreo problema. Oricum, pe mine acea durere ma tine cam 5 min si de multe ori adorm in timpul asta.
Noi de maine intram in luna a9a
. Azi imi fac si eu bagajul de maternitate si apoi ma apuc sa beau ceai de zmeur si sa bat cartierul la picior. Mi-ai placea sa vina si bb al nostru la 37 sapt.
35+
Filip
Minunea Sfantului Nectarie
AMR 5 sapt!!!
http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png
CriPOD spune:
M-am intors de la shopping la 9 jumate, ghici ce-am targuit? Doua salopete de baietel mic.
Suntem de groaza cu fie-mea...
N-am mai avut vreme de urcat pozele, maine, sper, sorry! Promit!
Hera, nici vorba de minuni de-astea... sa uiti cand il vezi. Cel putin nici la mine nu s-a intamplat asa. Mie daca mi-ar fi pomenit cineva de un al doilea copil cre-ca vreo cateva multe luni, asa, ii crapam capul. Dar vine vremea, in fiecare zi cate un pic se estompeaza si se schimba sentimentele fata de eveniment. Ce s-a intamplat de fapt? Cum de s-a declansat nasterea mai devreme? Ti s-a spus de ce? Roan a fost ok pe perioada travaluilui banuiesc...
Ma distreaza si ma uimeste barbatu asta al meu, cand ii zic de cate o zmeurica cere si el sa-i arat pozele cu bebelusii si se uita zambind gales la ecran. Pe cuvant daca nu-i hormonat prin simpatie, ca nu facea de-astea de felul lui.![]()
Nu mai stiu sigur cine intreba, oare Siacob? Unghiile de la picioare e ok sa fie acoperite. Oricum, majoritatea au sosete in picioare. Ei vor doar sa vada daca sunt probleme cu oxigenarea si alte de-astea, se vede la unghii. Si una ar fi de ajuns sa fie libera.
Motana, eu am rezervat cartea de la biblioteca, astept sa ma sune, n-am chef sa bag bani in ea, vreau doar sa vad cum suna propunerea lui Dr Sears. Eu am avut ceva probleme cu astilalti doi si sa stiu ce optiuni am in cazul in care face figuri si-asta micul. O are si-o tipa de pe sezatoare, dar nu stiu cand ma intalnesc cu ea s-o imprumut.
Tu iti dai seama in ce hal eram cu fiu-miu... citisem mama si copilul, abia facusem rost de ea, o stiam din scoarta-n scoarta. Si cam atat. Eram in ziua de plecat acasa si ma rugam de alea de la nou nascuti sa-mi spuna si mie ca sa-i fac copilului daca plange. Nu-ti zic ce sfaturi am primit, ce a urmat a fost ceva ca-n filmele cu prosti in primele saptamani! Si multaaa lume care le stia pe toate si mi se baga in zeama atostestiutoare.
Nah, acum e altceva, avem internet, avem carti, avem forum, acces la informatie, nu mai avem scuze.
Ia uite, eu vorbesc de el si bebelusenia lui si el e dus cu masina la 2 noaptea cu prietena la un chef, ii atac demnitatea, zau asa.
Muffinuta, acu' realizez ca nu ti-am raspuns, dar eu am tot repetat. Eu nu colectez celule stem, nu m-a convins nimic. Si nu e de bani, la noi e cam $700 cad plus taxa de colectare de vreo 100 si in plus ce e in fiecare an depozitarea. Nu am sa mai adaug motivele mele logice ff personale, dar nu, nu colectam. Dar nu vreau sa te influentez, nu cred ca-i nici mai bine nici mai rau, fiecare trebuie sa-si faca temele si sa actioneze dupa sentimentul si intuitia ei.
Alinutza, pai tu nu le-ai spus clientilor tai sa nu se puna cu femeia plina de hormoni ca-i periculos? Vezi ca zilele astea, daca vrei s-o take it out pe cineva, ai voie. Dupa ce te racorest le baigui ceva de hormoni si e totul ok.
Nda, la mine e ca aia cu intelepciunea bunicilor.
Sa stii ca eu chiar ii inteleg ca rasfata si-au rabdare cu nepotii, adica stiu de unde li se trage.![]()
Eu mi-am cumparat lubenitza zilnica si cand am taiat-o era alba pe interior. Acu s-o duc inapoi nu merita ca-i mai mult benzina decat lubenitza, dar asa ar trebui, ca nu-i corect. Al meu rade de mine si zice ca asa imi trebuie daca nu duc cutzit sa-i tai "cep" la supermarket (dop de-ala triunghiular ca-n piata). Ar fi o chestie!
meleea, o sa faceti voi sa fie bine pana la urma. Ai grija cu mutatul, ia-o usurel.
Noapte buna si buna dimineata, azi am bagat cu porcul pana pe la 12, chinuit, dar fara arsuri. Mai incercam o tura!
theea spune:
Neata fetelor mai dar aveti o viteza la scris ca nu mai poate tine lumea pasul cu voi.
Am fost si noi la ecograf miercuri si avem o grasunica de 1700 de gr care dadea non stop din gurita, tare dulce mai e era . Doctorita i- a spus sotului ca seamana cu el si cei drept cam asa e , este o buzata falcoasa ca el iar sotul e mandru pana in varful urechilor la toata lumea se lauda. Eu ma chinui sa tin cat de cat regim din cauza inceputului de diabet gestational si mi- e destul de greu pt ca eu sunt cam dependenta de dulciuri dar nu prea am de ales
Am schimbat si noi prefixul intram in linie dreapta nici nu imi vine sa cred ce repede a mai trecut timpul
Noilor zmeurei bine ati venit sa cresteti mari si sanatosi fara colici si recuperare grabnica mamicilor.
Pupici eu ma mai bag o tura la somn
cezara
coccorina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui blanca000 Taramtamtam .....uitati si camera bebicei noastre 90% gata...mai avem de pus pe comoda masuta de infasat si tot deasupra comodelor niste tablouase dragute... pana la urma predomina verdele brotacel.Aaaa...si mai am de gasit un loc pentru a agata un mare brotac verde cu buzunare. Sper sa va placa .Valiza neagra din patut e geamantanul meu Noi suntem f f multumiti..e luminoasa si parfumata, am la geam petunii curgatoare mov si roz care raspandesc un parfum superb in camera cand deschidem geamul ![]() ![]() ![]() s35 Eva IlincaBubi mic poze...din burtica Nunta noastra 2004 |
superba camera, imi place si sigur o sa ii placa si bebicei
Viitoare Mami superr fericita!
34
IsabelleAMR 6 SAPTAMANI Bebelina in burtik Zambeste, viata e frumoasa!!!
pooh spune:
neata si de la noi!!!!Azi la 7 se tundeau copacii,iarba,boschetii din cartier,so a avut cine/ce sa ma trezeasca.....fata doarme,de cand cu vacanta,si-a dat programul peste cap,se culca tarziu si se trezeste tarziu,asa ca imi pot bea cafeaua linistita....Vad ca incepem sa avem vise ciudate....eu am visat ca am primit o minge de travaliua de la Alinutza,una roz cu buline mari,albe pe care am spart-o in 2 secunde,dupa ce m-am asezat pe ea![]()
A,si am mai visat ca am facut
,am si uitat de senzatie
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si
37+
AMR 3 Sapt.
jojo_miha spune:
Buna dimineata si multumim mult de aprecierile facute!Dupa nu stiu cat timp am dormit si eu intr-o noapte,cand m-a trezit Teo la 8 fara un sfert nu-mi venea sa cred,insa vezica exploda
.
Hera01 ai o minunatie de baiat,sa va traiasca!Nici eu n-am bagat-o pe Teo cu totul in cadita pana nu i-a cazut buricul.
Nusy vb fetelor,ai fost gravida ?![]()
Blanca f frumoasa camera lui bebe,sa petrecetimulte clipe placute in ea.
Mcrissa ma bucur ca ai mai scris si la noi,ce-ti mai face burtica,te mai dor injectiile?Ca maine iti vom face si tie galerie.
Eu trebuie sa fac mancare,mama are niste probleme si nu vine azi;insa nu stiu ce...
Ma duc sa-mi fac o gura de cafea,
la toata lumea.
Mami de Teodora Ioana(29.09.2007) si
34+
Erica Gabriela

.....uitati si