Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (59)
Raspunsuri - Pagina 21
adrianafedorca spune:
Motana sa va fie de bine micii, in we cred ca ma duc si eu la o terasa ceva ca mor de pofta
meleea poate dupa ce naste o sa-si schimbe parerea, poate bebe o s-o imblanzeasca sa zic asa, oricum nu e intreaga la mine daca vrea sa tin copilul din octombrie pana in primavara in casa ...eu zic mai bine sa-i faceti voi cadou un carucior, poate asa-l scoate, poate-si revine totusi pana naste![]()
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian
(23 aprilie 2005)
si minunea din burtica
37+
Anastasia Ioana
AMR 2 saptamani

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
coccorina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui meleea ............ Am si eu o curiozitate, se simte vreuna dintre voi nepregatita pt bebele care o sa vina, mai ales cele care sunt la prima sarcina, ca a mea cumnata ,sotia fratelui meu , ma scote din sarite cum zice ea la toata lumea ca ea nu vroia copil ca ii pare rau ca ea e mica (are24ani) si ca l-a facut pt fratemiu ca el are diabet si vezi doamne ii scade fertilitatea , ca nici ai ei nu sunt impacati cu sarcina ,ca o vad pe ea micuta lor fetita ,oricum ma enerveaza rau ca vede copilul asta ca pe o cheltuiala ,o sa nasca la sf oct ,inceputul lui noiembrie si cica nu scoate copilul afara pana in primavara ca sa nu cumpere carucior, si va dati seama ca nu stau rau cu banii . Cand ma duc la ea ma umplu de nervi ca imi zice numai chestii deastea tampite ca ce ii trebuie ei scoica pt masina ce mai da si pe asta banii multe, multe alte ineptii. Ma doare ca aud de la fete in oras ce scoate pe gura, macar sa taca naibii, ca lumea il plange pe fratemiu ca are o nevasta ca ea . Sa mai fie o sansa sa se shimbe dupa ce naste? ca eu cred ca intr-o zi o sa plece ...... Meleea 34 AMR 6 sapt pana la DPN AMR 4 sapt pana la cezariana http://picasaweb.google.ro/meleea9/20090411?authkey=Gv1sRgCIfljvvPyfiGIg# |
Doamne fereste, Meleea ce nevasta are frate-tu, il compatimesc zau, de unde oare asa gandire? Poate dupa ce o sa-si vada puiul in brate o sa se schimbe, cine stie...Mai se intampla si miracole..
Viitoare Mami superr fericita!
34
IsabelleAMR 6 SAPTAMANI Bebelina in burtik Zambeste, viata e frumoasa!!!