Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (59)
Raspunsuri - Pagina 16
lorelay_28 spune:
Buna si de la noi, tocmai m-am intors din oras. M-am intalnit cu fostii colegi de serviciu la o pizza. Chiar nu mai mancasem una de mult timp. Si am infulecat-o pe toata desi la inceput cand am vazut-o am rugat colegii sa ma ajute. Bine ca nu m-au ascultat pana la urma![]()
![]()
![]()
Sotul mai are putin si termina de pus parchetul. Uraaaa, ce bine.
acum merg in pat ca am facut un burtoi ca abia stau pe scaun.
Hera superb baietelul.
Apropo fetelor dar cume cu baita dupa nastere? ca am inteles ca nu ai voie sa-i faci baie decat dupa ce cade buricul. Cica doar sa-l stergem cu o carpa umeda. Si vad ca fetele i-au bagat pe micut cu totul in apa.
31+viitoare mami de
Maya Larisa
nusy spune:
Hera: e un scump Roan,sa va traiasca!!!
Lorelay: buricul e prins cu o clema speciala si de la spital ne-au spus sa-i facem baie fara probleme.Asa am facut si uite ca nu s-a intamplat nimic cu buricutul, chiar s-a uscat si a si cazut aseara.Bine,noi nu am scufundat-o sa stea cu buricul in apa,insa a curs pe el in timp ce o spala,normal!
Am mai descarcat si eu cateva poze,inclusiv cu burtica mea de acum, le puteti vedea aici.
Mami fericita de Ingrid Cristiana - 09.06.2009
Motana spune:
mqqm, cu alaptatul cam cum zici tu am citit si mi se pare cel mai bine, ca la sf e laptele gros, insa tot pe la LLL am mai vazut si sustinut de unele mamici (numa unele) de la Alaptatul Help Line de pe DC ca le dadea 10 minute un san si 10 min altul, ca sa mareasca productia de lapte. Eu as merge pe 1 varianta, un san la o masa si celalalt la urmatoarea.
E bun de stiut asta: cu sosete, strugurel, da faza cu unghiile nu stiam. Io ma gandeam sa ma "arenjez" ca sa ma vada bb frumoasa, hehe! Oricum de multe ori pun numa' lac incolor, bun asa? Si nu planuiam unghii lungi, ca sa fie usor la manevrat.
Gheata, apa si aici "raspas" cam ca popsicle si neuitatul Snickers pe care mi-l aduce dr daca nu imi iau eu creka, ehhe, ea mi-a sugerat.
Se recomanda fasha sau nu pt burta apoi? Sau doar la cezariana? Mi se pare cam ok ce ziceati ca muschiul se retrage singur, da sa fie la sigur, sa nu raman cu piele atarnata. O prietena slaba slaba, nu genul meu
o vad acu dupa vro 2 ani cu burta.. sice ca pt ca nu a purtat fasha de aia. Oare? Help!! sa stiu daca imi cumpar sau nu
35+
Daria Alessia
"Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby)
"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld
"Ignoranta nu te salveaza... dar te face sa te simti destept!"
anemona27 spune:
Nussy e asa dragalasa fetita ta iar tu te recuperezi fantastic de bine.Cand vad ce bine sunteti voi mamicile parca nu imi mai e asa teama de moment.
36+
Alex
Mushil spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nusy Hera: e un scump Roan,sa va traiasca!!! Lorelay: buricul e prins cu o clema speciala si de la spital ne-au spus sa-i facem baie fara probleme.Asa am facut si uite ca nu s-a intamplat nimic cu buricutul, chiar s-a uscat si a si cazut aseara.Bine,noi nu am scufundat-o sa stea cu buricul in apa,insa a curs pe el in timp ce o spala,normal! Am mai descarcat si eu cateva poze,inclusiv cu burtica mea de acum, le puteti vedea aici. Mami fericita de Ingrid Cristiana - 09.06.2009 |
Nusy felicitari pentru bebe, iar despre burtica ce sa spun, uau, nu-mi vine se cred chiar exista femei care nici nu zici ca au nascut, arata f bine.
Mushil spune:
Vad ca nu mai sunt nemoderata.
Poate sa-mi spuna si mie cineva cum pot activa PM si sa primesc datele de la contul comun, sa admir si eu pozele si tot ce ati trimis voi?
alinutza78 spune:
Mushil mergi in meniul din stanga ecranului si apasa pe "Mesaje private". Apoi apasa pe "Optiuni" (in dreapta ecranului), bifeaza "Activeaza mesajele private" si "Trimite modificarile".
Nusy felicitari pentru recuperare
...eu nici inainte de sarcina nu aveam abdomenul asa![]()
Alinutza
s33 viitoare mamica de strumf baietel
Eric Alexandru
adrianafedorca spune:
Nusy esti sigura ca ai nascut????, arati super, bravo,
eu am inceput sa ma dau cu garmastan din seara asta, am tot zis ca ma dau si am amanat de lene dar gata se apropie momentul si poate scap de rani , Doamne ajuta
nu stiu ce-i cu mine dar as manca non stop, nu ma mai pot opri, manac o portie normala de mancare dupa care imi mai pun una
, dupa aia mi-e rau de mor , stiu asta dar nu ma opresc, faza nasoala e ca dupa 3 ore mi-e foame de lesin
, marti la 37 s fix aveam 22 kg + , mi-e si frica sa ma mai urc pe cantar 
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian
(23 aprilie 2005)
si minunea din burtica
37+
Anastasia Ioana
AMR 2 saptamani

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
Mushil spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alinutza78 Mushil mergi in meniul din stanga ecranului si apasa pe "Mesaje private". Apoi apasa pe "Optiuni" (in dreapta ecranului), bifeaza "Activeaza mesajele private" si "Trimite modificarile". Nusy felicitari pentru recuperare ...eu nici inainte de sarcina nu aveam abdomenul asaAlinutza s33 viitoare mamica de strumf baietel Eric Alexandru |
Merci mult. L-am activat. Daca poti sa-mi spui si care e contul comun si parola, as aprecia.
Merci
pogos spune:
buna seara!
alex@sara si cornelia vroiam doar sa spun ca v-am visat ca ati nascut la 37 de saptamani si totul era bine. cred ca mi s-a intiparit in minte ca au nascut fetele pana aum la 37 si iaca ce vise ma trosnesc.
oricum, si eu am adormit aseara, de fapt de dimineata pe la 5. nu stiu ce am avut. bebelul vroia sa imi largeasca cutia toracica...isi bagase fundul in dreapta si piciorusele in stanga si se intindea[:D
ma duc sa citesc ce ati scris si revin.
Laura, mami de
Ana Catinca (25.09.2006)
si
cu
Tudor Petru
AMR aprox 4 saptamani