Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (59)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynakiss spune:

imi cer scuze pt lunga mea lipsa
felicitari Nsy, Bia , Anne Mary si Hhera pt bebicii vostri voinici , frumosi si sanatosi
voi fii si eu in sfarsit mama cu acte in regula , mai putin cu buletinul care va dura 3 saptamani pana il voi primii si sigur nasc pana atunci deoarece bebe imi da impresia ca nu vrea sa mai stea, v-am trimis ceva poze pe contul comun , nu am putut sa descarc mai multe
stie cineva daca voi avea mari probleme la spital fara buletin ?

va pop dulce

Alina36+ nerabdatoare mamica de Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Taramtamtam .....uitati si camera bebicei noastre 90% gata...mai avem de pus pe comoda masuta de infasat si tot deasupra comodelor niste tablouase dragute... pana la urma predomina verdele brotacel.
Aaaa...si mai am de gasit un loc pentru a agata un mare brotac verde cu buzunare.

Sper sa va placa .

Valiza neagra din patut e geamantanul meu . Si nici patutul nu e complet ii lipseste lenjeria..nu vreau sa o pun de pe acum.

Noi suntem f f multumiti..e luminoasa si parfumata, am la geam petunii curgatoare mov si roz care raspandesc un parfum superb in camera cand deschidem geamul

s35 Eva Ilinca

Bubi mic poze...din burtica

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Pogos, pai maine fac 37 de saptamani . Dar nu nasc eu asa de repede.

Blanca, oricum v-ati miscat repede, ca initial si noi am zis ca doar dam labvabil peste lavabil si mai punem un parchet, cat poate s ane ia asta? Si am avut numai probleme si cu peretii si cu varul si cu ... mesterii. Acum am terminat in casa, dar nu si pe afara si cred ca nasc si nu se mai termina . Foarte frumoasa camera!!! Avem si noi brotacul verde , de la Ikea, nu?

Nusy, f. frumos te-ai recuperat!

Baie inainte/dupa caderea buricului: eu lea-m facut baita, incercand totusi sa nu ii scufund d etot in apa (cam ce zicea Nusy). Poate de data asta imi fac curaj si nu mai tin cont de buric.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana spune:

Nusy, Bia, Anne Mary si Hera felicitari pentru bebelusi, sa fie sanatosi, mancaciosi si fara colici.

Imi trimiteti si mie parola?
Ce fel de centura este cea de dupa nastere? Adica cum trebuie sa arate?
Intrebati cine se mai duce la munca: eu,inca si mi-am propus sa ma duc pana pe la jumatatea lunii iulie (daca o sa pot).

Si inca ceva: tin de multa vreme sa multumesc (nu mai stiu cui, adica nu mai stiu numele) mamicii care ne-a zis cum scapam de carceii de la picioare (faza cu calcaiul). M-a scapat de o gramada de nesuferiti de carcei!

Sanziana s30 si Codrin Marius (15.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Blanca, foarte foarte frumoasa camera. Sa aveti parte doar de momente frumoase, de neuitat, petrecute in ea. Perdeluta verde e pe post de draperie sau perdeluta? Si pe mine ma tenteaza acest model dar nu-mi dau seama cat de groasa este.
Nusy si cu asa fettia si cu asa silueta, nu crezi ca exagerezi?

34+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona27 spune:

Blanca f frumoasa camera,sa se bucure bebelusa ta de ea.
Gata acum ai totul pregatit,poate sa vina cand vrea ea.

36+Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mushil spune:

Citat:
citat din mesajul lui blanca000

Taramtamtam .....uitati si camera bebicei noastre 90% gata...mai avem de pus pe comoda masuta de infasat si tot deasupra comodelor niste tablouase dragute... pana la urma predomina verdele brotacel.
Aaaa...si mai am de gasit un loc pentru a agata un mare brotac verde cu buzunare.

Sper sa va placa .

Valiza neagra din patut e geamantanul meu . Si nici patutul nu e complet ii lipseste lenjeria..nu vreau sa o pun de pe acum.

Noi suntem f f multumiti..e luminoasa si parfumata, am la geam petunii curgatoare mov si roz care raspandesc un parfum superb in camera cand deschidem geamul

s35 Eva Ilinca

Nunta noastra 2004

Foarte frumoasa camera, si culoarea de la patut e placuta. De unde ati luat patutul din Ikea? Maine mergem si noi in Ikea sa ne uitam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

Fetelor care ati nascut ,felicitari pt bebei sanatosi si frumosi.
Nu ma mai intrat de ceva tp pe internet ca nam mai avut cum,dar de abia asteptam sa vad vestile de la voi....

Pana saptamna viitoare o sa mai intru si eu pe aici,iar de saptamana viitoare mai rar ca voi sta la mama mea ca doctorul mia facut trimitere la patut si sa fiu prin apropiere in caz de ceva.
Joia trecuta am fost la control,la 30 sapt bb avea 1200g,era bine,numai ca f grabit.Este cu capusorul in jos si impinge in firele de la cerclaj,asa ca sper sa mai reziste firele si sa mai stea cuminte.
Cu dormitul o duc f rau,nu prea pot sa dorm nici ziua nici noaptea,nici durerile si contractiile nu-mi dau pace....dar sper ca va fi totul bine.Cand am vazut ca pana acum a-ti nascut la 37 saptamani,bbei cu o greutate f buna am inceput sa fiu mai increzatoare.

Va si ma bucur nespus sa va citesc din nou

Mony 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mushil spune:

Merci mult alinutza78. Esti o draguta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Cornelia..multumesc de apreciere si da, de brotacul verde din Ikea e vorba

Moni si multumesc, sper sa fie o camera de bun augur. Sa stii ca partea verde cu floricele rosii (de la Ikea of course) nu e f groasa dar nici subtire, nu e transparenta. Le-am folosit pe post de draperie dar atat sunt ele de late nu le pot trage peste bucata din mijloc. Am incercat sa le asortez cu bucata din mil=jloc cumparata din alta parte...toate bucatile sunt mai mate nu f transparente.

Anemona..mersic mult..sa vina bebe..noi o asteptam cu mult drag si multa iubire..totusi sa ste ain burtica cat are nevoie.

Mushil..nu, patutul nu este din Ikea..e de la baby comfort..am asteptat o luna dupa el.

s35 Eva Ilinca

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput