Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (59)
Raspunsuri - Pagina 15
Moniland spune:
Jojo, pup si eu fetita cu zulufi 
Lucialu, multumesc mult 
mqqm, la serviciu stau pe scaun, dar e lasat pe spate si stau ca un pasa in fotoliu. Cand nu mai pot ma ridic,ma plimb un pic prin birouri si o iau de la capt. Si mi-am redus orele de lucru la 6/zi.
nusy, ce misto iti revii. SUPER!!!
alus, te asteptam mai des. Felicitari pentru caruciorul albastru!
hera, sa-ti traiasca frumusetea de baiat!
34+
Laura Ioana
Irina Maria
danielle02 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui hera01 va multumesc ptr urari, sa va de-a Dzeu si voua la fel (dar cu o nastere mai usoara) un link cu ceva fotografii facute astazi. http://www.mijnalbum.nl/Foto-DX6WRHZI-D.jpg http://www.mijnalbum.nl/Foto-H7YNYOE3-D.jpg http://www.mijnalbum.nl/Foto-JLZSOBJH-D.jpg |
vaiii cat e de frumos
si ce sta el la baitza 
pozici

vine BEBE 2

Ebonee (02.10.2007)

Melissa (09.08.2009 DPN)

steadya spune:
buna si de la mine, va citesc si sorb un latte decofeinizat...mai mult asa de "aroganta", ca nu mi-a placut niciodata cafeaua
alex@sara durerile de bazin si spate sunt normale articulatiile care unesc oasele ce formeaza bazinul se relaxeaza si se indeparteaza, iar coccisul (ultima vertebra)devine mai mobil
burtici, voi pentru sani ce v-ati cumparat "breast pads" de unica folosinta, refolosibile (care se spala) sau de silicon adezive? nu ma pot hotara.
jojomiha ai o printesa superba cu niste carlionti grozavi, si ochisori expresivi, sa-ti traiasca!
mqqm multumesc de info cu oja de unghii...habar nu aveam, chiar imi propusesem sa imi fac un french sa se potriveasca cu mediul pur
sper ca la picioruse nu e cazul ca eu renunt greu la oja rosie- m-a pocnit anul asta boala cu culorile tari...![]()
vad la TV ca au inceput reducerile la hainute- stiti ceva la bebei cand incep? sa mai achizitionam si noi cate ceva
lorelay, andreaa eu m-am obisnuit deja cu programul asta de somn, dorm de la 23/24 pana pe la 4/5 dupa care 2 ore minim treaza si din nou somn de voie pana la 10/11
nusy felicitari pentru recuperarea rapida si de tonusul excelent - asta da incurajare!alus ai grija de tine si de bb si multa sanatate sa nasti la termen!
fetelor, e nu mai am rabdare deloc, plus ca ma gandesc ca la vremea cand voi naste eu (termen sf. august) voi o sa fiti toate deja in alta "odisee" a scutecelor si nu o sa mai dau de nimeni pe aici
sau nu o sa mai fie nimeni impresionat sau miscat ca toate ati trecut deja unele de ceva vreme prin aceleasi lucruri, si altele sunt prioritatile atunci, cat mai doarme si mai mananca bebe, etc, of, of
Adya
29 
adrianafedorca spune:
muffinuta cu bebeb te vei descurca singura, o sa vezi, chiar daca faci cezariana, de ridicat o sa poti ca la inceput nu e asa greu, ideal e sa nu prea il tii in brate decat cand ii dai sa suga, ajutor o sa ai nevoie dar nu pt bebe ci pt curatenie , spalat, calcat, mancare, daca gasesti pe cineva care sa te ajute (sau poate ai)la toate astea atunci tu te vei putea ocupa f bine de bebe
la inceput e un pic mai stresant dar o sa vezi dupa 2-3 luni o sa zici ca esti mami de cand te stii
toata smecheria e sa fim odihnite, sa aveti un dr pediatru la care puteti apela la orice ora daca vi se pare ceva in neregula cu bebe si cam atat restul vine de la sine
cat priveste recuperarea dupa cezariana , ca sa te incurajez iti spun ca la o saptamana dupa op eram ca noua, dadeam cu aspi, faceam mancare, calcam, spalam si mai avema si grija de Cezar deci nu e draqu chiar asa negru, o sa fie bine
Giova notat reteta ta de rosii, pare delicioasa , o fac si eu in we , poate pap si Cezar, s ami pui retete 
alus uff prin ce-ati trecut, bine ca sunteti acasa , multa sanatate, mai e putin si o sa-ti tii zmeurica in brate 
nusy bravo 

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian
(23 aprilie 2005)
si minunea din burtica
37+
Anastasia Ioana
AMR 2 saptamani

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
adrianafedorca spune:
hera ai o dulceata de baiat, e asa scumpic, sa va traisca
Blanca asteptam poze 
si eu am avut azi niste dureri de burtica sa ca la CM de am zis ca nasc...am stat cumintica in pat si vad ca au trecut
acum ma duc sa pap niste pepene , a venit soatza acasa cu 2 de cateva zile numai la ei ma gandesc
Moni nu stiu cum rezisti si 6 ore, felicitari, eu cred ca muream si 2 ore pe scaun si pe caldurile astea...plus trezitul de dimineata..barrr
_
(23 aprilie 2005)
si minunea din burtica
37+
Anastasia Ioana
AMR 2 saptamani

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
steadya spune:
aah, am uitat sa va intreb, voi ati facut si analiza secretiilor vaginale la examenele de trim 3? vad ca a mea doctorita mi-a dat trimitere numai pentru analize de sange si urina
Adya
29 
adrianafedorca spune:
steadya da eu am facut in saptaman 33 sau 34 nu mai stiu sigur, ar fi bine sa-i zici la urmatorul control
_
(23 aprilie 2005)
si minunea din burtica
37+
Anastasia Ioana
AMR 2 saptamani

micaalsa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui steadya aah, am uitat sa va intreb, voi ati facut si analiza secretiilor vaginale la examenele de trim 3? vad ca a mea doctorita mi-a dat trimitere numai pentru analize de sange si urina ![]() Adya 29 ![]() |
Si mie mi-a dat bilet de trimitere pentru analizele de sange si urina dar m-a si chemat la 35 saptamani la spital pentru o monitorizare si cultura de col, pentru depistarea streptococului de tip B. Cred ca saptamana ce vine o sa merg, desi eram in dubii ... nu eram sigura ca vreau sa fac analiza asta. Dar rea n-are cum sa fie.
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006) si
34+ cu
TeodoraNasterea printesei

anemona27 spune:
Jojo am uitat sa-ti zic ai o fetita frumoasa foc,sa-ti traiasca si bebe 2 sa fie la fel.
Am reusit sa strang bagajul,am facut si tampoane,mai am sa le pun in geanta.
36+
Alex