Incepem scoala-2009-2010
Raspunsuri - Pagina 4
loryi1974 spune:
Si au mai fost la dictie ceva de genul,dar spus repede si clar,"sisusose etc-rurirore etc"si ceva cu "asa".O sa o pun sa-mi mai spuna iarasi.Asta a fost partea interesanta de la teatru.Si chiar i-a ajutat pe multi dintre copii.
In privinta cititului,situatia la ei se prezinta astfel:4 citesc fara absolut nicio prblema-fara silabisire etc.,asa ca noi,,cativa pe silabe si cei mai putini pe litere.
Nu stiu daca e bine sau rau ,dar nu i-am impus sa citeasca.Eu nu stiam sa citesc cand am intrat in clasa intai.Pe de alta parte,ce a facut ea ingrupa pregatitoare eu am facut in clasa intai,mai putin scrisul de mana la care educatoarea nu s-a bagat.
Doris-Alina spune:
Neatza...
Va multumesc pentru urari...
sa va traiasca si voua printii si printesele...
Da, scrie frumos... si daca nu-i place ei cum a iesit, e atat de ambitioasa, incat insista pana ii place...
eu zic ca asta e bine...seamana pe sotul meu, el e ambitios, eu deloc...![]()
Ce activitati sau sporturi fac in vacanta copiii vostri?
Cu ce le ocupati timpul?
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories 
gabitz78 spune:
karina -
multumesc, la fel.
nici eu n-am dus fisa, ca acum sunt ocupati cu bac...si au zis ca mai e timp pana in toamna.![]()
stef socoteste pe degete, desi stie raspunsul...si ma cam enerveaza...ca mi se pare ca pierde timp.
el acum e la bunici, duminica pleaca 2 sapt la mare....apoi iar nitel la gradi, apoi mergem la munte...si tot asa.am zis sa-i priasca vacanta asta.cu cititul, ii place, dar la scris...ducem munca de lamurire.![]()
pupici dulci tuturor si vacanta frumoasa.
karina1976 spune:
Doris, chiar cata rabdare are Ines.
La capitolul asta Paul e restant rau, chiar nu stiu ce ne vom face cu temele din toamna ... ei, om vedea noi.
Acum in vacanta, cum ziceam, el este in tabara, apoi are program de vacanta cu cei cu care a fost in tabara: inot, drumetie, calarie, catarari,tenis, 5 zile pe saptamana, in plus, duminica noi mergem la inot cu terorista mica si vine si el cu noi.
In rest, sta cu buni dupa ce ajunge acasa - cat eu sunt la serviciu, apoi parc sau plimbari prin oras.
Din motive de varicela (o forma f urata la Patricia) a trebuit sa ne amanam concediul pentru august - desi abia asteptam sa plecam la sf lunii.
Corina -
de
Paul - 04.06.2002 si
Patricia - 13.11.2007
"Doamne, ajuta-mi sa nu uit!"
diana spune:
OAU!!!Doris!! Ce frumos scrie fetita ta!! Foarte frumos si foarte ingrijit!! Eu am primit dosarul lui Alin de la gradi si nu a terminat nicio tema. Mai mult de 2 randuri nu a scris. Nu are rabdare sa scrie. Acum i/am dat tema sa scrie in fiecare zi cinci randuri de semne grafice. Sa vedem daca va scrie.
va pup
gabi25 spune:
Daca e vorba de bobocei ma inscriu si eu cu Rares. El face 7 ani pe 4 iulie.
Rares stie partial literele....nici eu nu am insistat pe asta, ii place mai mult matematica, jocurile logice, sa deseneze, plansele alea in care trebuie sa refaca un desen prin unirea numerelor.
Inca nu stim ce trebuie luat pentru scoala, daca ne trebuie uniforma....probabil vom afla doar in toamna inainte de a incepe scoala.
Eu vreau ca pana atunci sa incep sa cumpar ceea ce stiu eu ca trebuie....plus ghiozdanelul..... tot casc ochii pe net sa gasesc ceva bun pentru spatele lui.
Camelia mami de Rares Petru (04.07.2002) si Daria Maria (17.05.2006)
www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
www.flickr.com/photos/47782891@N00/" target="_blank">Poze
sorana spune:
Avem si noi mult asteptata fisa ![]()
Are vreo 3 pagini cu tot soiul de capitole si pare relativ inutila la modul ca fi-mea are fb pe linie
.
Ma gandesc ca era mai utila o fisa in care sa spuna ca are copilul inclinatii spre mate sau romana decat o chestie lunga din care deduci ca e buna si la muzica si la sport plus la tot restul ![]()
Macar la sport stiu eu sigur ca nu nimereste o minge ![]()
Sorana si Monica (in curand scolarita)
matahut spune:
E, Sorana, chiar ma gandeam cum a fost completata fisa asta. La noi...are bine la muzica - pe drept, fiindca nu prea le nimereste, DAR are bine si la sport ceea ce e....de rasul curcii. Fiimea e genul sportiva, toata ziua face fel si fel de exercitii, plus urcat in copac, atarnat de bara cu capul in joc. Pe departe, e cel mai sportiv copil din grupa. Chiar am vrut sa o intreb pe educatoare de unde a scos calificativul asta...dar avand in vedere ca ni s-a sugerat ca ar fi trebuit sa ni se dea fisele in plic sigilat pt a nu vedea ce scrie in ele...m-am abtinut. E, si ar mai fi fost vreo 2 caracteristici cu care nu sunt de acord (si nu vorbesc de cele discutabile...). Oricum, nu conteaza fisa asta la nimic. Dar ma asteptam ca dupa 3 ani de gradi cu aceleasi educatoare sa o cunosca cat de cat.