Incepem scoala-2009-2010
Raspunsuri - Pagina 3
loryi1974 spune:
Eu sunt un pic impotriva listei cu date despre copil,fara suparare,de altfel am si spus la inceput.Consider ca imi expun inutil copilul( la fauna care bantuie pe net....)si nu vreau sa o ia el in freza pentru derapajele mamicii
.Dar eu cred ca ne vom intelege si fara asta.Scopul meu ,prin acest topic,este sa vedem ce se intampla si in alte locuri si daca invatatoarea sau copilul derapeaza de la cerintele scolare normale pentru a avea timp sa reactionam eficient.
happiness spune:
Nici eu nu sunt de acord cu numele copilului sau al scolii.Discutam idei,ne consultam,facem comparatii,trecem mai usor peste emotii si incercam sa avem o clasa I plina de bucurii si impliniri impartasite cu cei dragi de pe forum.Nu cred ca e bine sa spunem ca dna X de la scoala Y a dat doua pagini de liniute si a obosit inutil copilasul...Pe mine ma intereseaza efectiv sentimentele mamicilor de viitori bobocei si felul in care reusesc cei micuti sa faca fata exigentelor.Mie personal imi va parea rau toata viata dupa gradi,a avut parte de doamne minunate,de colegi buni si a crescut foarte frumos acolo.Nu imi vine sa cred ca de acum mergem acolo doar in vizita.Eram asa de linistita stiind-o acolo in siguranta,acum insa...Imi pare bine ca a crescut,sunt mandra de ea,e un copil minunat,dar tare regret ca de acum toata viata va avea program,responsabilitati si teste,examene...Of!Asta e,avem copii mari de acum.
sorana spune:
Ok, fara ... nu m-am gandit asa ![]()
Se poate pune totusi o lista a celor "in cauza" - doar id-ul de pe DC.
Sorana si Monica (6 ani)
Teledon pt Mihaitza in reteua Romtelecom
0 900 900 320-pt 10 euro
0 900 900 325-pt 5 euro
diana spune:
Nici eu nu m/am gandit ca vor fi probleme daca facem o listuta.
Asa am vazut la alte topicuri. Daca voi credeti ca nu trebuie fiindca vor fi probleme, nu facem. Poate e mai bine asa.
Eu am emotii mai mari decat Alin. Cred ca imi va fi foarte greu fiindca lui nu ii plac activitatile gen> citit, colorat, socotit. Efectiv nu este interesat. El vrea doar calculator, fotbal, psp, televizor. Nu stiu cum sa/i trezesc interesul catre alte activitati.
Si mi/e frica ca la ora 17 cand vin de la servici nu mai am rabdare cu el sa facem lectiile.
Astea si nu numai sunt temerile mele...
Va pup
Doris-Alina spune:
Neatza...
Cu lista, cum credeti...
Nici noi nu am avut inca sedinta oficial.
Doar ce am discutat fiecare parinte cu invatatoarea.
Si la noi, va fi uniforma.
Vesta visinie, cravata, bluza alba, in jos, ce dorim, doar sa fie albastru-bleumarin.
Inca nu am cumparat rechizitele, o parte le vom cumpara dinainte, o parte se vor strange bani, si le cumpara Doamna.
Presupun ca toate ati primit de la gradinita, fisa psiho pedagogica a copilului, evaluarea si fisa medicala.
Le-ati dus deja la scoala? sau in septembrie trebuie sa le ducem?
Pe vacanta, mai facem teme, sa nu ne iesim din mana...nu mult, sa nu stresam fata...
Ceva de genul asta facem.
Ines citeste cursiv, e deja inscrisa la biblioteca din oras, citeste tot ce-i place si-i pica in mana, in schimb cu socotelile, avem batai de cap.
Tot pe degete...si tot ne mai incurcam...
In rest, Ines se bucura de vacanta, de soare, de inot, si incercam sa-i facem vara cat mai placuta.
In 29 implineste 7 ani, duminica ii tinem ziua cu copiii, e tare nerabdatoare...![]()
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories 
matahut spune:
Doris, intr-adevar, fetita ta scrie foarte foarte frumos. Cata rabdare...sa umple toate paginile alea. Avem si noi un caietel, e frumusel...adica primele pagini sunt dezastru, dar incet, incet se lumineaza![]()
Noi am primit de la gradi toate fisele astea, dar nu le-am dus inca la scoala. Le vom duce in septembrie (ca nu ne-a somat nimeni sa o facem mai devreme).
Temeri? Una mica....ca se va vedea o vreme diferenta de varsta dintre cei de 6 ani si cei de 7 ani...poate chiar 8...Dar, asta e o temere pe care mi-am asumat-o cand am decis sa o inscriu la scoala de la 6 ani.
gabitz78 spune:
doris - foarte frumos scrie ines.si la multi ani...anticipat.multa sanatate, fericire si tot ce isi doreste sa se implineasca!

matahut - si stef tot la 6 ani la scoala...asa ca...mai sunt asa ca noi.fiecare stie mai bine cand si cum...
bafta tuturor.
loryi1974 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabitz78 doris - foarte frumos scrie ines.si la multi ani...anticipat.multa sanatate, fericire si tot ce isi doreste sa se implineasca! ![]() ![]() matahut - si stef tot la 6 ani la scoala...asa ca...mai sunt asa ca noi.fiecare stie mai bine cand si cum... bafta tuturor. ![]() gabi, mamica de stefan(13.07.2003) si eliza(28.10.2007) |
Azi am fost la ultima lectie deschisa de la gradi,cea de teatru.Ia ,va rog,spuneti repede:
" *Gandindu-ma ca te gandesti ca ma gandesc la tine gandeste-te ca ma gandesc ca te gandesti la mine.
*Capra calca piatra ,piatra crapa-n patru,crapa-i-ar capul caprei cum a crapat piatra in patru.
*Unui tamplar i s-a intamplat o intamplare,alt tamplar, auzind de intamplarea tamplarului de la tamplarie ,a venit si s-a lovit cu tampla de tamplaria tamplarului cu intamplarea.
*Bucur si Bucura se bucura ca Bucurel e bucuros in Bucuresti."
Floricele pentru Doris si petrecere reusita,doar e un fel de majorat
karina1976 spune:
Doris, sa aveti o petrecere frumoasa, demna de frumoasa printesa!
Loryi, chiar uitasem unele din frazele astea 
Gabitz, vad ca si voi aveti baiat mare si fetita mica. Sa fie sanatosi.
Matahut, eu am mers la scoala la 6 ani si doua saptamani, am fost mereu cea mai mica din clasa - la varsta, insa la invatatura nu s-a simtit diferenta fata de ceilalti - din contra. In plus, fetitele sunt mai responsabile decat baietii.
Al meu copil are in cap doar cavaleri, castele, turniruri, lupte si alte asemenea.
Stie sa citeasca, cat de cat cursiv, insa doar ce vrea el, adica despre cavaleri ... la restul
, eu nici nu l-am stresat.
De socotit, merge cand pe degete, cand din memorie, acum vad ca incepuse sa adune in minte cu doua cifre ... sa vedem cand va veni acasa.
In rest, cum ziceam el este in tabara, unde pare sa se simta foarte bine, si-a facut prieteni, si ne intreaba (la telefon) daca mai poate merge si altadata.
Vad ca nu prea are rabdare sa coloreze / deseneze teme impuse; atunci cand vrea face desene libere, pe care le si explica apoi, si chiar intelegem ce vrea sa spuna in desen.
Corina -
de
Paul - 04.06.2002 si
Patricia - 13.11.2007
"Doamne, ajuta-mi sa nu uit!"
sorana spune:
Doris -La multi ani printesei!
Noi nu am primit inca fisa de la gradi.
De fapt noi inca mergem la gradi ![]()
I-am zis doamnei ca nu mai mergem in iulie asa ca as vrea totusi fisa si mi-a zis ca nu sunt facute, ca din pacate va trebui totusi sa vin dupa 1 iulie. Asta e, nu-i bai, oricum n-o ducem inainte de septembrie la scoala.
Eu una refuz sa ma mai gandesc la scoala pana la 1 septembrie
Asa ca acum fac planuri de vacanta ![]()
Doris - cata rabdare are fetita ta!!! Monica face 3 liniute si s-a plictisit. si mai si zice ca le-a facut foarte frumos, ce rost are sa mai faca inca 3??? De ce???
Culmea e ca eu, adult fara rabdare
, chiar ii dau dreptate - faci pana ies bine, daca au iesit bine, ce rost are sa mai faci?
Sorana si Monica (in curand scolarita)