Incepem scoala-2009-2010
Raspunsuri - Pagina 5
gabitz78 spune:
pai pe fisele voastre nu exista o caracterizare a copilului, pe langa acele fb-uri pe linie?ca la mine exista o caracterizare in care scrie cum e stefan, ca n-are rabdare prea multa, ca trebuie mereu sa i se dea o ocupatie, ca are inclinatii artistice...la voi nu e la fel?
loryi1974 spune:
Eu n-am nicio rubrica de sport si nici de muzica
Am asa:IDate generale copil,IIDate despre familie,Dezvoltare fizica si starea sanatatii,IIIRezultate obtinute in grupe-doar un calificativ pe total,,IVProcesele cognitive-nivel de inteligenta
,memorie,imaginatie,limbaj,conduita copilului la activitati(atentie,interes),purtarea in general,conduita in grup si integrarea sociala(daca este un copil retras,aciv,comunicativ),VTrasaturi de personalitate-temperament,emotivitate,dispozitie afectiva predominanta si insusiri aptitudinale(daca lucreaza repede si rezolva usor sarcinile de invatare etc).Mie mi se pare ca fiica-mea e caracterizata foarte bine de educatoarea ei,cu plusuri si cu minusuri.
Cred ca fisa mea seamana cu a lui gabi.
acs spune:
Ma inscriu si eu pe listuta mamicilor de viitori scolari. Maria mea implineste 7 ani pe 3 iulie si e inscrisa la o scoala de cartier.
Recunosc ca astept cu emotii inceputul de an scolar :).
sorana spune:
Fisa mea seamana cu a lui lory.
Este pe 3 pagini, pe prima pagina fb-urile
- acolo sunt trecute si optionalele pe care le-a facut muzica, dans sportiv, engleza, germana. Apoi caracterizarea copilului - cu dezvoltare fizica, memorie, dar si rolul asumat in joc, cum e perceputa de ceilalti copii, etc, etc. Nu am fisa in fata, are VI capitole cu nenumarate subpuncte ![]()
La final recomandarea - in sensul ca e pregatitata atat fizic, psihic cat si ca nivel de cunostinte pentru a incepe scoala.
Sper ca e caracterizata corect pentru ca este foarte laudativa la adresa Monicai
. Ce e drept tooate feed-backurile au fost pozitive, in ultimul an imi spuneau ba una ba alta doamnele "Doamna, ce copil extraordinar aveti"
. Mie mi s-a parut ca asa spun tuturor, un fel de incurajare, am aflat ulterior ca unor parinti li s-a recomandat sa mai stea un an ca nu e copilul pregatit pentru scoala ...
Sorana si Monica (in curand scolarita)
shtirba spune:
Buna... ma bag si eu in vorba!
Eu sunt mamica de Mihai de 12 ani si de Tudor de 7 ani(pe 10 iulie) care, evident, merge la scoala la toamna.
Cat de linistita am fost cand a inceput cel mare si cat de agitata sunt acuma... Mi-e groaza! Tudor este "copilul triplu Duracell" cum i-au spus prietenii nostri, nu oboseste niciodata si vorbeste intr-una, chiar si in somn
. Sincer, nu stiu la ce sa ma astept.
Va merge la o scoala in cartier, aceeasi la care merge si fratele lui. Sper sa fie bine, am niste emotii...
nikkibaciu spune:
Off, #351;i noi īncepem #351;coala anul acesta..Asemenea vou#259;, m#259;micilor, mai multe emo#355;ii le am eu, decāt piticul nostru..El pare īncāntat de idee, cu atat mai mult cu cāt va fi coleg cu al#355;i 6 fo#351;ti colegi de la gr#259;di. S#259; nu uit, c#259; una dintre feti#355;e este iubita lui.:)
Mult succes!
acvi spune:
Buna,ne inscriem si noi pe lista boboceilor din toamna asta,Alex va avea in septembrie aproape 6 ani si jumatate.Ne-am hotarat in ultimul moment sa-l inscriem la scoala anul acesta...asa ca am maaari emotii ...
O zi frumoasa
.
Gabi
sorana spune:
Betiana - in primul rand cred ca e reclama. In al doilea rand ce sa aflam de acolo? Am vazut chestii cu Michael Jackson si Counter Strike ... ce legatura are linkul tau cu scoala???
Sorana si Monica (in curand scolarita)