Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (11)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufuleti2010 spune:

larisel, imi pare rau ca peste toate te mai chinuie si tusea, ca remedii naturiste (ca sa nu zic babesti ) poti incerca fiertura de ceapa cu miere sau zeama de ridiche neagra cu miere (prima varianta am incercat-o eu cu succes inainte de culcare, ma lasa tusea imediat si puteam sa dorm. Sanatate multa!

PrettyBaby, bine ai venit! Sarcina usoara si sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Am comis-o, o adaugasem in listuta pe Diana si am ramas logata cu pufuleti. Eu eram, scuze.

Nico de Isabela si 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Salutare gravidute

Ma alatur si eu, in sfarsit, grupului vostru
Dupa cateva zile de sangerari si probleme, sper ca o sa raman si eu alaturi de voi pana in ianuarie-februarie
Deci,
DN 10.09.1976
UM 29.04.2009
DPN 02.02.2010

O sa va rog sa ,a puneti si pe mine pe listuta

Mami de
Chris (08.08.07) )

si 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

PrettyBaby si Ashera bine ati venit printre noi si sarcini usoare si la termen.

la burtici

Acum 8+ cu bb mic

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Salutare fetelor! Dar stiu ca aveti spor la scris nu gluma ...

In primul rand Rebiana. Multa sanatate si tot ce iti doresti!

Larisel multa sanatate, sa te faci bine repede. Felicitari ca nu iei pastile .

Noi suntem bine cu greturi mai nou . Am observat ca trec daca mananc cate ceva. Concluzie mananc tot timpul . Nikole am vazut ca si tu ai inceput cu probleme d'astea.... Succes sa treaca repede.
Alta noutate e obosela, la 21 tb neparat sa dorm ca nu te mai intelegi cu mine . Adorm inaintea Andreei.

Am fost si eu la eco luni, e prins bine in uter. Mai merg saptamana viitoare cu rezultatul la analize si sa vedem si bataile inimii.

Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Pentru noile burtici: Bine ati venit! Sarcina usoara si un bebic sanatos!

Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Mama fetelor, dar ce ne-am inmultit!!!!!!

Bun venit noilor burtici, sarcina usoara si la termen cu bb sanatos si frumos!!!

La multi nai Rebiana!!! Toate visele sa ti se implineasca!!!

Noi suntem bine dar fff ocupati! N-am mai intrat dar am frunzarit mai tot timpul!

Va imbratisez cu toata dragostea si va doresc sa va fie bine!

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum cu bb 3 in
13+
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Cat pe ce sa uit!!!!!
Azi am intrat in saptamana 15

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum cu bb 3 in
14+
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Geo76 spune:

Buna, fetelor!

Sunt mamica unei fetite de 3 ani si 8 luni si, sper, viitoare mami la acest capitol. Datele mele sunt:

DN; oct. 1976;
UM 18.05. 2009; DPN 20. 02. 2010.

Prima nastere a fost prin cezariana. Am fost deja la eco si alaltaieri embrionul avea 3mm. Nu stiu cat de bine o sa imi fie in sarcina aceasta, cu un uter deja taiat. In orice caz, am avut niste scurgeri maronii in care mi-a iesit o ata de la uter. Va dati seama dupa atatia ani. Dar m-am chinuit rau in ultima vreme si analizele imi apareau bune ca si ecografia, doar ca eu mergeam ff des la WC si aveam dureri ingrozitoare abdominale. Dupa ce mi-a iesit aceasta ata (intr-o secretie, pe hartia igienica), viata mea a revenit la normal. Imi venea sa zbor asa de bine ma simteam. Trebuia deci sa raman insarcinata ca sa descopar cauza....Multe ne mai ascunde organismul nostru!
Am un pic de greturi dimineata, dar, trecand deja printr-o sarcina, stiu ca e doar inceputul. Sanii ma dor si mi s-au marit. La prima sarcina, sanii au inceput sa imi si curga spre luna a sasea. Va doresc o sarcina usoara si sa ne ferim cat putem de soare! Am uitat sa spun ca inainte de a avea fetita, am mai pierdut o sarcina, in luna mica (o luna jumatate). Deci, stiu ce inseamana si esecul si succesul. Sa ne ajute Dumnezeu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Ashera, bine ai venit! Imi pare rau ca ai avut sangerari, sper sa fie totul bine de acum incolo si sa nasti la termen un sanatos!

xela, . Imi pare rau ca ai intrat si tu in clubul fetelor cu greturi. Am constatat ca la mine functioneaza daca sug un jeleu intre mese cand ma apuca greata. Cel putin pana se dizolva de tot, pe urma tre' sa iau altul. Preferatele mele sunt Haribo cu zmeura. Ce cumintica e Andreea ca se culca la 9 seara , a mea adoarme pe la 10 jumate.

Nico de Isabela si 5+

Mergi la inceput