Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (11)
Raspunsuri - Pagina 10
Nik0le spune:
simo, felicitari pentru schimbarea semnaturii! Acum chiar esti in trimestrul II. Cand afli ca bebe din burtica e fetita? ![]()
Nico
de
Isabela si
5+
bAly spune:
Salut fetele,
Rebiana La Multi Ani cu sanatate si fericire!
Noilor burtici(asa e mai usor si sunt sigura ca nu uit pe nimeni
, deh neuron obosit la a 3a sarcina), felicitari si bine ati venit la noi!
Noi suntem cred ca Ok. Spun cred, pt ca se pare ca iarasi m-a palit o alergie. Nu sunt sigura la ce pt ca e primul an, dar banuiesc ca fac ceva reactii alergice la iarba sau polen. Data trecuta cind am facut am luat Claritin, acum nu am avut curajul sa iau inca chiar daca din ce am citit pe net ar fi ok in timpul sarcinii. Daca se agraveaza situatia (data trecuta mi s-a umflat fata parca plinsesem zile intregi fara sa dorm) am sa sun la dr sa vad daca e ok Claritinul si acu in primul trimestru.
Cam asta la mine...sper ca voi nu aveti pb de astea, tare neplacute sunt.
Vine Surpriza
Alina
7+, mamica de 2 fetite,
Andreea (27 iulie 2002) si
Laura (5 august 2005)
Andre_lina spune:
Buna dimineata!
Inca o zi cu soare in bucuresti!
Mi-au mutat ecografia de pe 24 pe 25...si mi se pare ca mai e o viata pana atunci...dar e numai bine poate mai creste putin si vad ce e...
Geo, intamplarea cu ata e revoltatoare...sa traiesti cu dureri atatia ani pt o ata ... Iti doresc sarcina usoara, fara complicatii, am o prietena care a nascut 2 copii prin cezariana, nu fi stresata, o sa fie bine.
Eu am niste dureri ca niste junghiuri ba in stanga ba in dreapta burticii. Sunt suportabile si rarute dar nu am mai avut...de la ce-o fi?
Cred ca am pus 1-2kg...
caci eu nu vomit nimic... sper sa nu ajung balena!
Va pup, sambata frumoasa!
11+ Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
prima poza http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=77922
Beatrice1982 spune:
andrelina......nu te plange mama....da-mi mie kgamele alea!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
of offffffff................
geo scrie repede 10 mesaje sa apara in timp real ca iti sunt moderate si apar mAi tarziu....................
sarcina usoara!!!!!!!!!!
simionette tu esti cea mai mare dintre noi!!!!!!!!!!!!!!
Poze
Bea
9+ Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!
Geo76 spune:
Buna dimineata!
Mie mi s-a dat utrogestan si acid folic, la fel ca si in sarcina trecuta. Sunt binisor, in sensul ca si eu mai am dureri cand ici si colo, dar stiu ca sunt normale, se intind ligamentele, se mareste uterul si plus alte transformari hormonale. In general, daca va doare ceva incercati sa stati intinse si sa puneti muzica de relaxare. sa vedeti ce repede va calmati orice incordare.
N-am prea dormit bine pt ca fetita mea a facut febra si a trebuit sa stau pe langa ea pana a scazut febra. Nu stiu de la ce, probabil de la amigdale ca sunt marite. A fost pe la mama zilele trecute si cred ca a alergat, a baut apa rece, pentru ca, in general, a fost un copil rezistent, cu foarte putine raceli, dar m-am si ocupat foarte mult de ea.
Va pupicim! O zi frumoasa fara calduri prea mari!
Andre_lina spune:
Bea...ti le-as da cu drag!!... intru in sapt a 12-a fara sa vomit...hehe...ce bine e!
Dar am falcutze...
Mor de curiozitate...ce-o fi...ce-o fi ![]()
![]()
![]()
11+ Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
prima poza http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=77922
alexia28 spune:
Buna gravidutelor, ce ne-am inmultit de cand nu am mai intrat! Bun venit fetelor noi, sarcina usoara si la termen si fara greturi si rau 
Incerc sa va citesc din urma, n-am intrat din cauza starii mele de rau de care nu mai scap, nu reusesc sa fac nimic, sunt ametita non stop, pitica cere atentie, catelul la fel, in casa curatenie...uff, va pup si merg sa citesc din urma
www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia
de
Natalia Maria 20.02.2008 si
8 +
prietene DC .
tomaca spune:
Dragelor, este prima data cand postez un mesaj pe vreun forum, asa ca va rog sa-mi iertati ignoranta.
Intentia mea este sa ma inscriu pe lista de Pufulesti.
DN 05.01.1975
UM 05.05.2009
DNP 09.02.2010 daca trec cu bine
Sper ca am reusit ce incercam.
gamaloana spune:
Buna,fetelor si ma iertati ca v-am raspuns mai greu...cu toate ca am zis ca mai astept pina sapt viitoare pe 24 cand merg din nou la dr la echo caci am fost sapt asta marti si fiind prea devreme nu a reusit sa vada nimik asa ca mi-a dat sa fac analiza de sange care a iesit pozitiva
...deci,cu drag,va rog sa ma primiti si pe mine in randul vostru
D.N. 05.05.1974
U.M. 13.05.2009
D.P.N. 16.02.2010
Deocamdata ma simt bine,nu am greturi,un pic ametita doar...problema mea mare este o constipatie cu care ma lupt de o viata,mi-am schimbat si regimul mananc mai mult fructe,poate,poate dar la mine fiind cronica caci am incercat multe tratamente naturiste nu stiu ce sa mai fac,se gasesc aici in farmacii niste plicuri cu niste granule din plante si am vazut ca sunt indicate in sarcina,am sa-mi iau sa incerc din nou poate ma ajuta.I-am spus dr si mi-a dat sup.cu glicerina dar am pus de 2 ori si nimik pina la urma mi-am facut sg.clisma,tare ma mai chinuie problema asta.
In rest sunt bine,dr mi-a dat acid folic 0,5mg/zi dar mi se pare prea putin si am inceput sa iau 1mg/zi caci am vazut fete aici care iau si 5mg/2ori/zi...si utrogestan 2/zi
Vad ca s-au adunat multe gravidutze pe aici,la toate le doresc sarcina si nastere usoara si un copil sanatos,ceea ce imi doresc si mie si tin sa multumesc din tot sufletul Sfantului Parinte Nectarie care mi-a ascultat rugaciunile si s-a rugat lui Dumnezeu si Maicii Domnului si m-au ajutat sa raman insarcinata.
Va pup dulce si am sa mai revin cu vesti dupa ce fac echo sapt viitoare.
ale1212xa spune:
fetele am fost si eu la medic azi si am auzit pentru prima oara baiatile inimii
. Se pare ca sarcina are 8 saptamani nu 9 dupa calculele mele, probabil o ovulatie tarzie. Dar nu conteaza, important e ca e bine
. Asadar am si eu un nou DPN si anume 02.02.2010, va rog sa modificati la mine in listuta. Va pup
7+