Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (11)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

La multi ani Rebiana!
Imi pare rau ca suferiti de greturi. Si eu am greturi dar din fericire de cand nu mai iau vitamine prenatale nu mai vomez. Ziua pot manca doar fructe, rosii si sana iar noaptea nu mai am ninic si mi se face o foame de as manca si pietre. Cred ca o sa iau 50 de kg la sarcina asta
Onitza felicitari!

Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

mariucasara, sper ca starile astea pe care le avem sa nu ne afecteze decat in primul trimestru, iar din al doilea sa reintram cat de cat in normal cu alimentatia. Daca stau bine si ma gandesc, parca si greturile mele au aparut tot de cand am inceput sa iau vitamine prenatale. Sa fie coincidenta?

larisel, eu sufar in continuare de ameteli puternice, mi-e si frica sa ies singura pe strada. Am greturi moderate si aproape permanente, iar starea de voma apare imediat dupa masa.

Nico de Isabela si 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns satulica spune:

LA MULTI ANI, rebiana!!!
larisel, mersi de raspuns - intradevar, sunt cam slabuta - 50 de kg la 1.71m - in cazul asta o sa iau chiar impacata cate 2 pastilute... si iti doresc insanatosire grabnica!
o zi frumoasa va doresc!

mami de Marcu (04.02.2006) si 8+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

larisel, am uitat sa-ti spun insanatosire grabnica! Sa-ti treaca si raceala si greturile!

Nico de Isabela si 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza84 spune:

Buna fetelor!

Bun venit noilor burtici de pufuleti!

Sunteti tare harnicutze abia mai pot tine pasul cu voi .

Marti am fost si noi la a doua ecografie si sunt tare bucuroasa ca totul este in regula. Am avut niste emotii... Si pana la dublul test din saptamana 11-13 stam cuminti si nu o mai vizitam pe doamna doctor.

In ceea ce priveste greturile avem zile mai bune si mai proaste. Sunt in general suportabile. Astazi e una din zilele proaste. Noroc ca am gasit niste alune si parca e mai bine. Greu este mai ales cu sanii care ma dor si cand merg, iar noaptea nu stiu ce pozitie de somn sa mai adopt din pricina lor.

Aveti grija de voi!

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Rebiana si tot ce iti doresti sa ti se implineasca

Larisel, Bea si Nikole imi pare rau ca inca va este rau. Si mie imi este si mi-am facut deja norma de ratze de doua ori pe ziua de azi. Pe mine ma apuca intai un sughit si apoi greturile. Nici nu stiu ce sa mai mananc. Nu stiu daca e neaparat de la vitamine pt ca eu incepusem sa iau inainte sa raman si atunci nu aveam nimic.
Ieri m-am cantarit si mi-a venit sa cand am vazut. Aveam 50kg cand m ramas si ieri... 47kg. Sper sa-mi revin in al doilea trimestru si sa nu fac un bebe subnutrit.

Onitza, felicitari pt eco si bebe mic.

la burtici

Acum 8+ cu bb mic

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

nicole imi pare rau ca dai si tu la rate...........
lasa ca trece
te obisnuiesti.......... sa treaca

larisel daca vezi ca se ingroasa gluma eu tot iti recomand cu mare caldura oscilococcinum e unicul medicament,...sunt granule.permis in sarcina.decat sa faci puroi la gat sau febra.................
nu stiu.si eu am trecut prin asta dar a fost groaznic!!!!!!!!!!!!!!!!!
stiu ce insemna si mi-e tare mila de tine!!!!!!!!!!!!!!!!
si la tine sa treaca...............

danyela si eu am bolit de doua ori azi.....si daca te linisteste cu ceva...eu am avut 67 de kg cand am ramas.....acu am 59................
deci
eu sper din suflet sa nu facem copii subnutriti................

eu...........is asa...........
dimineata pe stomacul gol vomit..............
apoi mai stau.daca nu a iesit tot...mai dau o tura, dar daca mananc orice...........inainte de 12........iar vomit si toata ziua mi-e rau...mi-e greata de nu pot nimic baga in gura................

iar daca manc dupa 12..e fff ok

manc..azi am mancat supa de varza cu paine.apoi nectarine..si ma asteapta si o placinta............cand se mai face loc........ca nu pot manca mult............
ceea ce mai pot e cremvusti din piept de pui.NEAFUMAT......fiert bine bine luat jos pielita cu mustar..............

mere bine..e bun

rosii.............nu prea
lapte deloc
iaurt deloc
branza deloc
urasc mirosul de frigider..................

cam atat..............

va pup

Poze
Bea 9+ Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Mersi beatrice pt sfat, dar sper totusi sa imi treaca fara pastile. Mai astept. Cel mai tare ma deranjeaza tusea, ca daca am o sedinta de tuse de un sfert de ora incepe sa ma doara burtica de la atata incordare. Am observat ca ma doare si cand stranut, cred ca e tot de la incordare.

12+

odiseea noastra
nepoteii mei

Haideti sa il ajutam pe Mihaitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PrettyBaby spune:

buna fetele si pupici la burtici,sarcini usoare si bebei sanatosi.Daca se poate sa ma adaugati si pe mine la listuta ar fi suuuuper

D.N. 24.07.1984
U.M. 22.04.2009
D.P.N. 27.01.2010

[b]

Diana 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

prettybaby alias diana bine ai venit!!!!!!!!!!
sarcina usoara si la termen.
te adauga fetele ca io nu stiu cum trebuie........

larisel...............cand stranuti incearca sa adopti o pozitie cu un pic indoita de stae si tine de burtica....
stii
si sa incerci sa nu stranuti din toate puterile..............
ca daca stai intr-un fel mai ciudat si vine un stranut de ala....tare
s-ar putea ceva intampla acolo cum depune presiune burtica..............

imi pare rau ca si tusesti...eu mai putin am tusit.............mai mult am stranutat.........
sa te faci bine!!!!!!!!!!!!!!!

Poze
Bea 9+ Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!

Mergi la inceput