Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (11)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Buna diminetza

Am dus aseara strumful la bunici si de azi am si eu timp mai mult de forumeala

Geo, si eu am avut ceva secretii maronii, in saptamana a 5-a. M-am speriat foarte tare si am sunat doctorul la 11 noaptea. Mi-a zis sa iau utrogestan, 2 dimineatza si 2 seara si sa incerc sa stau in pat, sa nu mai fac efort foarte mare. A doua zi dimineatza am mers la spital la control si totul a fost ok. Am continuat cu utrogestanul o saptamana, insa partea cu statul in pat a fost imposibila la mine, din cauza copilului care ma calareste toata ziua si care vrea mult in brate. Asta e si motivul ptr care l-am dus la bunici ptr o saptamana.

Mami de
Chris (08.08.07) )

si 7+

Mergi la inceput

Offf... Flo... Acum am vazut mesajul tau

Imi pare foarte foarte rau... Nici nu stiu ce pot sa-ti spun ca sa te imbarbatez...
Sa nu te descurajezi. O sa te ajute Dumnezeu si o sa ai si tu in curand un bebe.
Te imbratisez cu drag si sa nu pierzi sperantza

Mami de
Chris (08.08.07) )

si 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Buna fetelor,

Sunt si eu gravida si cred ca as putea face parte din clubul vostru, desi am intrat mai intai la martie-aprilie deoarece eu credeam ca acolo ma incadrez. Nici acum nu sunt pe deplin lamurita, de aceea vreau sa va cer un sfat.
Ultimul CM a fost in 24 mai, iar dupa calcule DPN-ul ar fi 28 februarie. Ok, doar ca tot dupa calculele lor evenimentul ar fi avut loc pe 6 iunie, iar acum as avea 4 saptamani si 3 zile.
Mi se pare foarte mult, nu?
CM ar trebui sa-mi vina in 24, dar eu am simtit ceva si am facut testul care e super pozitiv.
Sunt in ceatza totala, imi doresc enorm copilasul, dar am o gramada de indoieli si confuzii. Am pierdut o sarcina la 22 de saptamani in sept 2008 si mi-e foarte frica, mai ales ca nu vad cum as putea sta linistita, daca mi s-ar cere.
Ma rog o sa se aranjeze cumva, sper sa fie bine si sa ajung la liman.
La odiseea de martie aprilie sunt prima graviduta si voiam doar sa impartasesc si cu voi experientele extraordinare care ne intampina in perioada asta.
Imi cer scuze pentru "romanul" debitat, dar as avea atatea..........

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si 3 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

alexia28 Nu am luat nici un sirop nimic, dar acum deja pare ca e pe trecute raceala, desi am tusit azi noapte ca un "magar". Nu am incredere nici in siropuri, nu prea le disociez de medicamente. Sincer si de ceaiuri ma cam temeam, dar nu am facut decat de tei cu putin musetel si menta si o singura data de patlagina si o data de ceapa. Oricum le faceam mai putin concentrate decat in mod normal.

ana_g, carmita_baby, kossir Bine ati venit. Sarcini usoare si bb-i sanatosi!

kossir Varsta sarcinii de 4s+3z se calculeaza din prima zi a ultimului cm, iar durata sarcinii se calculeaza ca fiind 40 saptamani, nu 38 cat ar fi efectiv de la ovulatie.

lia_2009 Si eu mananc paine la greu desi inainte nu mancam mai deloc sau foarte rar. Acum mananc efectiv cu orice mancare gatita, plus ca frecvent aleg meniuri cu paine pe care se unge ceva: gem, miere, pateu etc. sau sandvisuri cu unt + cascaval. Dar aleg painea integrala sau de graham, deloc paine alba.

geo76 Scurgeri am si eu aproape de la inceput, doar ca sunt alb-galbui si fara efecte adverse gen mancarimi, usturimi sau miros. Am inteles ca sunt normale in sarcina. Dar stai linistita, daca ai gretzuri si sani durerosi asta inseamna ca sarcina evolueaza bine.

flo.flo Imi pare atat de rau...Sper sa gasesti puterea sa mergi mai departe si sa nu fi avut repercusiuni negative asupra sanatatii tale, pt ca eu stiu ca extrauterinele sunt destul de periculoase. Refacere rapida si putere sa o iei de la capat cu planul "bb"!

12+

odiseea noastra
nepoteii mei

Haideti sa il ajutam pe Mihaitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza84 spune:

flo.flo Imi pare nespus de rau. Ai incredere in Doamne, Doamne. O sa-ti trimita bebelusul mult dorit cand nici nu te gandesti. Sanatate multa si sa nu-ti pierzi credinta si speranta .

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

neatza burtici! :) o saptamana usoara doresc tuturor burticilor mai ales acum ca e asa cald!
Am si eu un off :), de fapt doua:
unu: am slabit aproape 2 kg de cand sunt insarcinata :(, desi mananc, singura diferenta e ca inainte mancam f mult, cam de 2 ori cat o pers normala si rontzaiam mai mereu duuulciuri, acum am inceput sa mananc mai sanatos :fructe etc, am taiat dulciurile ca nu-mi mai vine sa pap dulciuri si nu mai pot papa asa ca spartu...mi se pune o opreliste in gat...o fii din cauza asta? voi ati slabit pe sarcina?

si doi: in 10 zile am nunta si vroiam sa ma vopsesc dar mi-a zis o colega de birou acuma ca cica nu am voie sa ma vopsesc, e adevaraaaat??!?!?! ca au l-am lasat pe bietu par sa-l aranjez ptr nunta si acuma se vede ca naiba crescut, deci nu am cum sa ma marit fara sa ma vopsesc!!!!! :(. Voi ce stiati? (mentionez ca ma vopsesc mereu cu nuantator ton pe ton din ala fara amoniac)

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza84 spune:

Buna burtici!

Eu pana acum am fost la Medicover, am abonament de la serviciu si nu platesc analizele, ecografiile etc.

Totusi ma gandesc ca ar fi cazul sa imi caut un medic cu care sa nasc. La Medicover nu pot din pacate . Si in Bucuresti nu am nici un fel de cunostinte in ceea ce priveste spitalele si medicii. As prefera sa fie un medic cu un cabinet particular sa nu pierd ore intregi pe la cozi prin spitale.

Voi la ce spitale v-ati gandit? Ma puteti ajuta cu un sfat?

Pupici la burtici!

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

hello burtici!

salutari si bun-venit noilor ...si celor care desi nu au avut toate semnalele, nu a fost sa fie acum cu bebe. stiu ca va fi pentru fiecare in parte, asa ca avetin incredere in DD.
sunt alaturi de voi, toate, chiar daca nu am apucat sa va scriu.
multumesc pentru incurajari si urari...am avut si cununia civila...am mai facut un pas. o sa revin cu poze in curand

nu am mai intrat demult dar macar am apucat sa citesc...

alexutzzza sa stii ca eu am slabit mai mult de cand sunt , dar stiu ca in curand se termina starile de rau si voi putea lua in greutate. am aceeasi talie, dar burtica creste, incet acum, dar sigur, so...am slabit 4 kg si putin, mai scad, mai pun...dar am sanii mai mari si o burtica cu samburelul care creste.
cat despre vopsit...am intrebat si eu daca se poate si mi-a interzis categoric. acum, vorbeste si tu cu medicul tau si vezi ce zice.

vroiam sa va intreb, pana cand se poate face bitestul daca stiti, pentru ca cei de la firma nu mi-au virat banii pe card, ptr ca sunt in concediu si cica la lichidare ii mai vad...eu cred ca bb e mic si mai merge si peste 2-3 sapt. ar fi ok?

off si desi am scapat de raceala, acum ma supara gatul, abia pot sa inghit si ma inteapa pe partea dreapta...ceai, ceai, ceai, lamaie, miere...sesiune...greturi...dureri mari de cap...lamaie...ioc bani...sotul meu in preaviz(macar pe el sa il dea afara daca pe mine nu au putut...cata rautate!!!), inca nu job...mai vin si vremuri din astea, nu?

va pup pe toate si sarcini usoare si fara greturi!

Mihaela 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zookey spune:

alexutzzza eu stiu k e voie sa te faci cu nuantator ... cu vopsea stiu k nu dar de nuantator am mai auzit burtici kre l-au folosit !

danutza84 ar km trebui sa te grabesti cu gasitul unui dr ! Este f important sa ai unul kre sa te urmareasca pe toata perioada sarcinii si cu care bineinteles sa nasti! Este f bine mai ales la nastere sa va cunoasteti, sa-ti stie evolutia sarcinii si sa ai incredere in el !
Referitor la medicii din spitale ce pot sa spun .... a mea e la Elias si are si cab particular insa eu nu am mers decat la spital pana acum pt consultatii! Si nu astept mult ... dau un telefon inainte sa stiu dak e sau nu in vreo operatie!

Andra posesoare de 8 +

Mergi la inceput

Alexutzzza, im primul rand iti doresc Casa de piatra si o nunta minunata! Dilema cu vopsitul o am si eu. Prima sarcina nu m-am vopsit deloc, mi-a fost frica. Acum, nu stiu nici eu ce sa fac, parca m-asi vopsi . Am tot intrebat medici ginecologi si parerile lor sunt impartite. Nu s-a demonstrat pana acum nici ca ar fi daunator, nici ca nu ar fi... E alegerea fiecaruria... Sarcina trecuta eu nu am putut sa-mi asum riscul

Mami de
Chris (08.08.07) )

si 7+

Mergi la inceput