Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (11)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

bun gasit tuturor! va citesc de mult, dar abia acum mi-am facut curaj sa scriu si eu. scriu la sectiunea asta, deoarece, cu ajutorul lui Dumnezeu, voi fi si eu mamica in ianuarie 2010 acum ma apropii de 9 saptamani, dar ma confrunt cu urmatoarele probleme: 1. o usoara sangerare, pentru care iau utrogestan care se pare ca ajuta. 2. orificiul exterior al colului este deschis. nu am voie sa fac mai nimic. spre sa reusesc sa duc sarcina pana la capat pentru ca e un copil f dorit si un adevarat miracol pentru mine (am avut niste probleme legate de tulburari hormonale, diane35 la greu cativa ani si nu ma imaginam sa fac un bb fara tratament). 3. inca nu am un doctor care sa ma urmareasca. am fost la medlife la un simplu control care sa imi confirme cele 2 teste pozitive, iar de acolo am plecat cu un milion de anallize de facut. astept rezultatele saptamana viitoare. mi-am facut, de data asta la puls si eco trans-vaginala si bb e ok, e la locul lui, ii bate inimioara (tare as fi vrut sa o ascult), problema e colul ala. acum, ma tot gandesc unde sa imi gasesc un doctor. ma tenteaza medlife. costa, e-adevarat, dar pana in ianuarie e timp de strans. ma iertati pentru "logoree", dar aveam multe de spus...acum ca mi-am facut curaj, o sa scriu mai des. sarcina usoara tuturor si bbi sanatosi!

pai colul se rezolva cu un cerclaj..nici o problema, dar cauta-ti neaparat un dr bun care sa aiba grija de tine...............
intreaba pe fete ca eu nu-s din buc........si du-te nu sta...............

Poze
Bea 9+ Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

aaaaaaaaa...............si ana scrie repede 10 mesaje ca primele 10 sunt moderate si apar mai tarziu.......
una dupa alta scrie
spune despre tine
intreaba de doctori.......nu stiu dar trebiue sa mergi undeva....deja ai 9 sapt..................
ai grija de voi!!!!!!!!!!

Poze
Bea 9+ Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_2009 spune:

Maine merg la control am 9 sapt si 5 zile. Doamne ajuta sa fie totul bine. Pana acum nu am avut greturi de dim, pofte sau mirosuri. A inceput sa-mi creasca burta si am pofta de mancare. As manca si acrituri dar si dulciuri deci nu se stie daca voi avea baiat sau fata. Daca nu am avut greturi pana acum pot avea de acum incolo? Si as manca paine eu care mancam o felie la masa, acum chiar mananc ca nu pot sa ma abtin parca ma simt mai bine cu burtica. Abea astept vesti de la dr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

dragi burtici,

imi cer scuze ca dau buzna in topic, vreau sa informez de bazarele deschise pe forum, poate este cineva
interesata.

Bazar pentru Mihaita

Bazar pentru Bogdan

Bazar pentru Sebi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Geo76 spune:

Fetelor, vreau sa va intreb daca vreuna dintre voi are cumva secretii: albicioase, maronii, vascoase...?!
Eu cam am niste secretii si ma tem sa nu fie vreo sarcina oprinta in evolutie si, pana miercuri, cand merg din nou la medic, stau cu inima cat un purice. V-am spus ca eu am mai pierdut o sarcina, inainte de a avea fetita si stiu cam cum a fost si la bine si la rau. Acum, insa, am ceva greturi si mi s-au marit sanii (ceea ce nu mi s-a intamplat cand am pierdut sarcina).
Acum mi s-a dat utrogestan si acid folic. Spuneti-mi si mie daca aveti vreo scurgere, ceva sau nu e cazul. Va pup! Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

[quote]citat din mesajul lui Andre_lina
Daca vrei, impartim abonamentul de inot, nu tb sa faci mult, sa obosesti...insa e cel mai recomandat.

Andre_lina,
esti o dragutzaMultumesc mult de oferta. Problema mea era ca deja aveam abonament la o sala cu piscina toti 3 (Ana e o mare broasca:), asa ca imi parea rau sa nu mai pot face nimic decat galerie pentru ai mei

Buna dimineata,

Eu fac un bazin si apoi 10 min ma balacesc, doar plutesc...apoi inca unul si asa vreo ora, fara sa ma fortez. Tb sa retinem ca facem pentru sanatate nu pentru performanta.

Voi unde inotati?

PUP

Poate ca intensitatea e ce greseam eu, insa faceam mult mai usor decat inainte de sarcina (dupa calculele mele). Acum am vorbit cu o prietena care a facut gym. de gravidutze cu instructor si mi-a zis ca fac prea tare....

Asa ca o sa mai incerc, mai incet si sper sa fie ok, mai ales ca mai avem putin si trecem de primul trim.

P.S. Ce inseamna mult la inot? Tu cat faci? (bazin semiolimpic -4-5? sau in minute:)))

Cris, 9+ si Ana(04.04.2003)

11+ Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!

prima poza http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=77922

Mergi la inceput

Am scris aiurea si nici nu am dat buna dimineata

cris.dogarel - Eu stau cam o ora in care fac 3 bazine maxim in rest plutesc, miscari lente.

Unde inotati? Poate schimb locatia.

Au inceput insomniile la mine, de la 5 nu pot dormi...fac pipi des, burtica creste .

Joi avem eco si bitesc...abia astept sa va pun poza aici...sa ne minunam impreuna!

Mergi la inceput

Geo, eu am avut o data scurgere, la 9 sapt. dupa o curatenie in toata casa, deci dupa efort indelungat. Dar asta pentru o zi.

Stiu ca atat timp cat scurgerea nu e rosie, nu e sange rosu, e ok.

Dar nu ezita vizita la medic.

Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zookey spune:

Neatza fetelor!
Geo in legatura cu secretiile acestea sunt normale in sarcina . Si eu m-am speriat k erau mult mai abundente si cu o tenta galbuie! Vezi sa nu ai o infectie mai degraba sau o raceala jos ... ceva ! Cum au mai spus si fetele dak nu e sange e ok!
Pupici

Andra posesoare de 8 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo.flo spune:

Buna ziua fetele

Am rugamintea sa ma stergeti de pe prima pagina - din pacate la mine s-a dovedit a fi sarcina extrauterina

Va urez la toate sa aveti sarcini usoare, bebei sanatosi, frumosi si norocosi.

Va pup

Sper ca in curand o sa fiu si eu
http://.

Mergi la inceput