Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (11)
Raspunsuri - Pagina 13
ana_g spune:
bun gasit tuturor! va citesc de mult, dar abia acum mi-am facut curaj sa scriu si eu. scriu la sectiunea asta, deoarece, cu ajutorul lui Dumnezeu, voi fi si eu mamica in ianuarie 2010
acum ma apropii de 9 saptamani, dar ma confrunt cu urmatoarele probleme: 1. o usoara sangerare, pentru care iau utrogestan care se pare ca ajuta. 2. orificiul exterior al colului este deschis. nu am voie sa fac mai nimic. spre sa reusesc sa duc sarcina pana la capat
pentru ca e un copil f dorit si un adevarat miracol pentru mine (am avut niste probleme legate de tulburari hormonale, diane35 la greu cativa ani si nu ma imaginam sa fac un bb fara tratament). 3. inca nu am un doctor care sa ma urmareasca. am fost la medlife la un simplu control care sa imi confirme cele 2 teste pozitive, iar de acolo am plecat cu un milion de anallize de facut. astept rezultatele saptamana viitoare. mi-am facut, de data asta la puls si eco trans-vaginala si bb e ok, e la locul lui, ii bate inimioara (tare as fi vrut sa o ascult), problema e colul ala. acum, ma tot gandesc unde sa imi gasesc un doctor. ma tenteaza medlife. costa, e-adevarat, dar pana in ianuarie e timp de strans. ma iertati pentru "logoree", dar aveam multe de spus...acum ca mi-am facut curaj, o sa scriu mai des. sarcina usoara tuturor si bbi sanatosi!
cris.dogarel spune:
[quote]citat din mesajul lui Andre_lina
Daca vrei, impartim abonamentul de inot, nu tb sa faci mult, sa obosesti...insa e cel mai recomandat.
Andre_lina,
esti o dragutza
Multumesc mult de oferta. Problema mea era ca deja aveam abonament la o sala cu piscina toti 3 (Ana e o mare broasca:), asa ca imi parea rau sa nu mai pot face nimic decat galerie pentru ai mei
Poate ca intensitatea e ce greseam eu, insa faceam mult mai usor decat inainte de sarcina (dupa calculele mele). Acum am vorbit cu o prietena care a facut gym. de gravidutze cu instructor si mi-a zis ca fac prea tare....
Asa ca o sa mai incerc, mai incet si sper sa fie ok, mai ales ca mai avem putin si trecem de primul trim.
P.S. Ce inseamna mult la inot? Tu cat faci? (bazin semiolimpic -4-5? sau in minute:)))
Cris,
9+ si
Ana(04.04.2003)
alexia28 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui larisel nikole La mine ceapa nu prea a functionat, adica am dormit 1/2 de noapte si restul tuse la greu. Aiurea e ca trebuie sa ma ridic ca sa tusesc. alexia28 Contra constipatiei neaparat sa bei multe lichide, desi e mai greu acum. 12+ ![]() odiseea noastra nepoteii mei Haideti sa il ajutam pe Mihaitza |
Larisel, nu mai stiu, ai incercat sirop de tuse din acela de muguri de pin sau Stodal care este homeopat? Din cate stiu astea nu sunt contraindicate in sarcina, poti sa intrebi la farmacie pt mai multa siguranta. Sanatate multa

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia
de
Natalia Maria 20.02.2008 si
8 +prietene DC .
alexia28 spune:
| citat din mesajul lui Nik0le alexia, la prima sarcina dr mi-a recomandat sa beau dimineata cate o cafeluta slaba (asta dupa episodul de la 26 de saptamani, am ajuns mai tarziu la dr respectiva) si nu am mai avut probleme cu constipatia pana am nascut. Problema e ca eu nu obisnuiesc sa beau cafea si desi medicii zic ca e ok o cantitate limitata in timpul sarcinii, as prefera sa trec intai de trimestrul I si pe urma sa incep sa beau. Poate te ajuta si pe tine. ![]() Nico de Isabela si 6+ |
Nikole, ce as mai bea o cafeluta cu lapte
dar nu pot, nu suport nici mirosul, probabil si asta este o cauza de rau ca am tensiunea ffff mica si cu cafea o mai ridicam putin.
de
8 +prietene DC .
alexia28 spune:
| citat din mesajul lui ana_g bun gasit tuturor! va citesc de mult, dar abia acum mi-am facut curaj sa scriu si eu. scriu la sectiunea asta, deoarece, cu ajutorul lui Dumnezeu, voi fi si eu mamica in ianuarie 2010 pentru ca e un copil f dorit si un adevarat miracol pentru mine (am avut niste probleme legate de tulburari hormonale, diane35 la greu cativa ani si nu ma imaginam sa fac un bb fara tratament). 3. inca nu am un doctor care sa ma urmareasca. am fost la medlife la un simplu control care sa imi confirme cele 2 teste pozitive, iar de acolo am plecat cu un milion de anallize de facut. astept rezultatele saptamana viitoare. mi-am facut, de data asta la puls si eco trans-vaginala si bb e ok, e la locul lui, ii bate inimioara (tare as fi vrut sa o ascult), problema e colul ala. acum, ma tot gandesc unde sa imi gasesc un doctor. ma tenteaza medlife. costa, e-adevarat, dar pana in ianuarie e timp de strans. ma iertati pentru "logoree", dar aveam multe de spus...acum ca mi-am facut curaj, o sa scriu mai des. sarcina usoara tuturor si bbi sanatosi! |
Ana, imi pare rau ca ai probleme cu colul, ar fi bine sa-ti gasesti un medic bun sa poti duce sarcina la termen, citeste pe forum pareri despre medici, pune in balanta si fa alegerea cea mai buna pt tine, pe mine forumul m-a ajutat fff mult in decizia de a alege un medic bun in incercarea mea de a avea un copilas, acel medic m-a ajutat sa raman insarcinata apoi am nascut cu el, acum am alt medic din comoditate pt ca nu mai imi permit sa stau cu orele la cabinet si pentru ca nu mai vreau sa nasc natural dar asta e alta problema. Bafta multa si sa stai cuminte la pat.
de
8 +prietene DC .
Ashera spune:
Salutere burtici 
Azi am reusit si eu sa fumez doar jumatate de tzigara, ca am vomitat imediat. Deci, probabil de maine sunt oficial nefumatoare ![]()
Vi4i,imi pare tare rau de hepatita ta..Sper sa fie totul bine in urma testelor. Sarcina usoara si bebe sanatos!
Cris, si eu facem foarte mult sport inainte sa raman insarcinata. Sarcina trecuta am facut inot, insa doar pana pe la 6 luni, ptr ca aveam contractii. Acum nu m-am apucat inca de sport, dar stiu ca exista gimnastica special ptr gravide.
Carmita, am mai auzit de efectele gimbirului, insa nu l-am incercat niciodata. Mai auzeam ca se poate lua o lingurita de ghimbir ras cu miere, si, la fel, starea de greata dispare. O sa-mi iau si eu, sa am in casa
.
ana_g, bine ai venit! Sa dea Dumnezeu sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!
Mami de
Chris (08.08.07) )
si
7+
mariucasara spune:
Ana_g bine ai venit! Mergi la un medic in care ai incredere si o sa fie totul bine.
Ashera felicitari de pe acum!
Eu nici mirosul nu-l mai suport desi mi-e dor de gest.
Eu am niste stari de lesin groaznice. Analizele sunt bune si eu cad din picioare
. O fii de la caldura?
Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si
8+
gamaloana spune:
Pentru cele care sufera ca si mine de constipatie si nu stiu ce sa mai faca tocmai am descoperit un sirop,vad ca este si sub forma de pulbere,DUPHALAC,se cheama,deocamdata abia am aflat si citit despre el,este recomandat in sarcina si la mamele care alapteaza...sper sa gasesc aici in farmacii chiar azi am sa caut si am sa incerc.
Am mai vazut gravidutze care au rezolvat cu Herbolax.
Va pupic si numai bine.
alicredo spune:
mariucasara probabil e de la caldura. te simti mai bine acum? cumnatica mea a fost o saptamana la dr si statea numai in perfuzii, ptr ca era slabita si nu putea manca nimic, stari de lesin, asa de rau s-a simtit(anul trecut pe vremea asta) iar acum are o mandrete de fetita,sanatoasa tun. sper ca nu e si cazul tau! oricum ai grija mare de tine. eu cateodata nu am aer si imi bag nasul la geam...parca is mama lui alba ca zapada privin in departare![]()
![]()
![]()
NikOle a fost buna shaorma?
ai putut papa ceva?mai am 4 zile si vin in

de abia astept, dar parca vad ca astea trec mai greu.Ce departe a fost Craciunul cand ma gandesc.O sa ma duc la un dr atunci, luni sau marti sun sa-mi fac programare.Mai am 4 zile de lucru. Vor trece cumva si astea, si apoi sa vedem cum stam cu vitaminele si alte cele
ana_g Deci....pana la urma minuni exista!ma bucur ca vine bb si la voi.Sa fii fericita si sa ai o sarcina ushoara! Bine ai venit!
Azi am fost mai bine....pana acum...sa vedem ce-o sa mai fie pana la sfarsitul zilei.pup

9+
carmita_baby spune:
Salutare
daca se poate as dori si eu pe listuta. Nu stiu despre sarcina mea prea multe, pentru ca ieri dupa al treilea test am ajuns sa fiu sigura ca este adevarat si ca am un mic sufletel in burtica. Nu imi vine sa cred ca s-a intamplat o minune si ca voi fi mamica, simt ca plutesc de fericire ![]()
Nu stiu cu siguranta daca voi da bine urmatoarele date, insa va voi spune cu siguranta dupa vizita la ginecolog.
DN 08.10.1980 UM 19.05.2009 DPN 23.02.2009
Ashera, ieri ma uitam pe net de niste carti din care sa mai invat cate ceva despre evolutia sarcinii si tot uitandu-ma am dat peste informatia asta despre ghimbir, cum ca ajuta in combaterea gretii de dimineata. Si ar mai fi si ceaiul de menta care ar putea ajuta cica ![]()
Simonette si Danyelana nu ati scapat de mine nici aici ![]()
Mello motanelul iubit