Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (11)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vi4i spune:

in fiecare zi citesc acest forum,si sincer imi pare rau ca mai toate aveti stari de greata!!!! sper sa va treaca repede!!!
la mine nici un semn,si asa sper sa fie,doar un pic sanii ma dor!!!!
dar astazi cand am iesit din casa ma apucat groaza nu cumva sa ma impiedic,nucumva sa ma sperii!!! nu stiu asa frica am de nu mai pot si nu stiu de la ce!?
Si cea mai mare problema care nu-mi da pace sa dorm e ca cu 2 saptamani in urma(inca nu stiam ca sunt) am aflat ca am hepatita C(cred ca am luat-o de la mama prin nastere)!!! si ca sa stiu in ce stare se afla tre sa fac niste teste costisitoare si aici in Grecia nu am asigurare!!!
of,sper sa ma ajute Dumnezeu sa trec cu bine de asta si unica ce vreau sa stiu e ca la samburel se bate inimioara!!!!
si voua sa va dea Dumnezeu la toate o sarcina usoara si sanatosi!!!!
pe burtici

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Nikole la mine a avut efect magne B6 la inceput pt greturi, acum cred ca s-a obisnuit organismul si nu mai are efect, e adevarat ca la prima sarcina luam cate 4/zi acum doar una. Am citit ce ai scris de constipatie, eu am problema asta, am avut-o si prima data o am si acum parca mai rau, e nasol tare ma umflu ca un balon, nu stiu ce as putea sa fac in privinta asta.

Si eu sunt fumatoare daca se poate numi cate 3-4 tigari /zi, de cand am inceput cu starile de rau si greata nu mai suport nici mirosul, la prima sarcina m-am lasat cand am aflat ca sunt graviduta, fumam cate o tigara la ocazie sau cand era tragedie cu constipatia, apoi cat am alaptat 7 luni nu am pus tigara in gura.
DE vopsit nici eu la prima sarcina nu m-am vopsit, acum o sa o fac ca sunt nevoita daca nasesc, dar o sa ma fac cu henna sau nuantator.

Decenuela ce de bunatati ai gatit tu acolo, fac si eu maine ardei umpluti cu carne de vita si pui sa pape si pitica mea, azi am facut ciorba de fasole cu ciolan afumat ca tare pofta mai aveam de cateva zile ma gandeam la asta, singura mea pofta ca in rest mananc numai rosii, castraveti cu sare si cu branza, lapte batut si grisine.

va pup

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia de Natalia Maria 20.02.2008 si 8 +

prietene DC .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexia28

Nikole la mine a avut efect magne B6 la inceput pt greturi, acum cred ca s-a obisnuit organismul si nu mai are efect, e adevarat ca la prima sarcina luam cate 4/zi acum doar una. Am citit ce ai scris de constipatie, eu am problema asta, am avut-o si prima data o am si acum parca mai rau, e nasol tare ma umflu ca un balon, nu stiu ce as putea sa fac in privinta asta.

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia de Natalia Maria 20.02.2008 si 8 +

prietene DC .

alexia, la prima sarcina dr mi-a recomandat sa beau dimineata cate o cafeluta slaba (asta dupa episodul de la 26 de saptamani, am ajuns mai tarziu la dr respectiva) si nu am mai avut probleme cu constipatia pana am nascut. Problema e ca eu nu obisnuiesc sa beau cafea si desi medicii zic ca e ok o cantitate limitata in timpul sarcinii, as prefera sa trec intai de trimestrul I si pe urma sa incep sa beau. Poate te ajuta si pe tine.

Nico de Isabela si 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

buna seara,fetele

Faceti cumva gimnastica de gravide, sau oric alta forma (organizata) de miscare? Eu mergeam la sala inainte, dar treptat am observat ca nu prea mai pot (se contracta burtica dupa 10-15 minute de mers rapid pe banda. Am incercat Pilates, inot, la fel.

Dr. a zis sa nu fac, dar din motive cu care nu sunt de acord: am nascut prin cezariana acum 6 ani si am 34 acum (zice ca asta inseamna sarcina cu risc..).

Va rog sa imi impartasiti si mie care ce faceti, ca eu vreau sa fac si pt bebe si pt mine.

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

Avand in vedere ca suntem un grup asa de mare, exista sanse destule sa mergem cam la aceleasi clinici/medici, nu?

Daca mai merge cineva la Euroclinic in Buc, dati un semn, va rog.

Cris,

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Nik0le la mine functioneaza mereu cafeaua impotriva constipatiei, asa ca pun un sfert de ceasca de cafea, o lingurita de miere si completez cu lapte pana se umple ceasca. Efectul la mine e garantat.
Vi4i imi pare rau ca ai probleme. Nu poti veni in Romania sa faci testele?
Cris.dogarel eu nu am fost o mare sportiva niciodata, acum cu atat mai putin. Merg zilnic pe jos cel putin 1 h1/2- 2 ore si mi-e suficient. Daca ai contractii la efort mai bine renunti la sport macar pana treci de primul trimestrul cand scad riscurile.

Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Salutari la mamici si burtici
In caz de greata, se tine sub limba, o bucatica de radacina de ghimbir. Senzatia de greata si voma va disparea imediat. Sau incercati cu ceai de ghimbir

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

buna seara,fetele

Faceti cumva gimnastica de gravide, sau oric alta forma (organizata) de miscare? Eu mergeam la sala inainte, dar treptat am observat ca nu prea mai pot (se contracta burtica dupa 10-15 minute de mers rapid pe banda. Am incercat Pilates, inot, la fel.

Dr. a zis sa nu fac, dar din motive cu care nu sunt de acord: am nascut prin cezariana acum 6 ani si am 34 acum (zice ca asta inseamna sarcina cu risc..).

Va rog sa imi impartasiti si mie care ce faceti, ca eu vreau sa fac si pt bebe si pt mine.

9+

Buna!

Mie nu mi-a interzis sport...asa ca fac exercitii pentru picioare cu legmagic si merg la inot. De sapt viitoare voi merge la floreasca - 200lei/12 sedinte, si poti imparti abonamentul cu o prietena, doua, pentru ca nu e nominal.

Daca vrei, impartim abonamentul de inot, nu tb sa faci mult, sa obosesti...insa e cel mai recomandat.

PUP

11+ Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!

prima poza http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=77922

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

Vad ca au inceput poftele...imi ploua in gura cand citesc !!

Eu am mancat ieri pumni intregi de corcoduse...ce bune!
Mi-am satisfacut pofta pe tot anul de acru...in rest o masa consistenta pe zi imi e de ajuns, seara nu prea pot manca...

Dimineata as manca ceva dulce...azi am papat dulceata cu paine si lapte...f gustos .

Durerile de burta au fost pasagere, ne simtim f bine,
si DA, SE VEDE BURTICA, ori m-am ingrasat ori chiar se vede...mama zice ca se vede .

Duminica frumoasa!

11+ Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!

prima poza http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=77922

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

nikole La mine ceapa nu prea a functionat, adica am dormit 1/2 de noapte si restul tuse la greu. Aiurea e ca trebuie sa ma ridic ca sa tusesc.

alexia28 Contra constipatiei neaparat sa bei multe lichide, desi e mai greu acum.

vi4i Sa faci neaparat testele alea ca sa vezi din timp ce poti sa faci. Nu stiu prea multe despre hepatita, dar sunt 2 analize care se fac obligatoriu in sarcina legate de hepatita: antigen hbs si anti hcv, de aia cred ca e important sa stii cum stai. Vezi ce spune dr.

12+

odiseea noastra
nepoteii mei

Haideti sa il ajutam pe Mihaitza

Mergi la inceput