Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (11)
Raspunsuri - Pagina 16
Ramonika spune:
buna fetelor, eu sunt la odiseea de nov-dec, dar mai trag cu ochiul si pe la voi, mai ales ca acum ati ajuns la subiecte care erau si la noi de actualitate acum 1-2 luni. ![]()
in leg. cu vopsitul si eu am avut o mare dilema. pt. ca eram blonda peste saten-deschis (culoarea mea naturala). eu am inteles ca de fapt amoniacul (si orice alte substante chimice nocive) nu e bun pt. sarcina. acum cica exista si vopseluri fara amoniac. depinde ce culoare te vopsesti. ca pt. blond (cum aveam eu nevoie) nu exista fara amoniac. 
asa ca a trebuit sa renunt la blond si m-am facut saten-roscat cu Henna, care e o vopsea 100% naturala, din plante. a iesit bine, dupa 2 vopsiri.
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
Ramonika spune:
aaaaa... si de fapt ce era mai important, era s-o salut pe carmita_baby - felicitari si sarcina usoara
te-am vazut in listuta, asa am aflat ca esti

Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
mary27 spune:
Buna,
Am si eu o mare dilema, am fost la ecografie intravag.vineri dar nu s-a vazut decat un saculet gol. Prima zi a ultimului ciclu a fost in 29.04.2009, dar problema e ca am un ciclu de 35 zile.
Sunt 2 variante: ori sarcina e prea mica ori e sarcina fara embrion.
S-a mai confruntat careva dintre voi cu aceasta problema?La cate saptamani s-a vazut embrionul la voi?
Multumesc,
larisel spune:
micki_mica, alexutzzza Sa fie intr-un ceas bun! Sa va bucurati unul de altul + bb pana la adanci batraneti!
12+

odiseea noastra
nepoteii mei
Haideti sa il ajutam pe Mihaitza
Ashera spune:
Mary27, avem acelasi UM. 29.04.
Primul eco l-am facut in 10.06 si atunci dr mi-a confirmat prezenta sarcinii, insa nu se vedea inimioara care bate. Ptr linistea mea, am refacut eografia in 17.06 si atunci am vazut si inimioara.
Ciclul meu e regulat, de fix 28 zile. Insa nu stiu cand am avut ovulatia.
Dr ce a zis? La 5 saptamani ar trebui sa-i bata deja inimioara... Eventual mai fa un eco peste vreo saptamana, sa te linistesti....
Mami de
Chris (08.08.07) )
si
7+
larisel spune:
mary27 Eu cred ca este prea devreme. Eu am "auzit" inimioarele (de fapt am vazut pe ecran) la 6s+2z, dar unele fete ziceau ca se poate si mai tarziu. Mai ai rabdare si repeta ecografia la un ecograf mai performant; este foarte important ca ecograful sa fie bun si medicul de asemenea ca sa vada acolo ceva atat de mic. Te asteptam cu vestea buna.
12+

odiseea noastra
nepoteii mei
Haideti sa il ajutam pe Mihaitza
Nik0le spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mary27 Buna, Am si eu o mare dilema, am fost la ecografie intravag.vineri dar nu s-a vazut decat un saculet gol. Prima zi a ultimului ciclu a fost in 29.04.2009, dar problema e ca am un ciclu de 35 zile. Sunt 2 variante: ori sarcina e prea mica ori e sarcina fara embrion. S-a mai confruntat careva dintre voi cu aceasta problema?La cate saptamani s-a vazut embrionul la voi? Multumesc, |
mary27, exact aceeasi problema o am si eu. Am facut eco la 6 saptamani si tot asa s-a vazut, sacul gol.

In afara de cele doua variante spuse de tine, mai sunt doua: ori era ecograful vechi si prost (cum mi s-a spus mie) ori era medicul mai nepriceput, stiu si eu ce sa zic...? (acum vad ca si larisel ti-a spus cam acelasi lucru). Dr m-a chemat peste o saptamana, vedem atunci ce si cum. Greturi ai? Eu cu asta ma mai linistesc, ca am greturi o gramada, ba chiar pe zi ce trece se accentueaza si ma gandesc ca o fi de bine. Bafta sa fie totul bine si bebe sa fie la locul lui in saculet! 
Nico
de
Isabela si
6+
mary27 spune:
Buna Ashera,
Ms pentru mesaj. Tu cate saptamani ai acum? Pentru ca eu as avea cu una in minus fata de tine datorita ciclului.
Am facut si eu un prim eco pe 9.06 se vedea un punctulet, al doilea pe 19.06 cand s-a vazut sacul gol.
In 6.07 merg din nou, sper sa se vada ceva...
Pusi
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ashera Mary27, avem acelasi UM. 29.04. Primul eco l-am facut in 10.06 si atunci dr mi-a confirmat prezenta sarcinii, insa nu se vedea inimioara care bate. Ptr linistea mea, am refacut eografia in 17.06 si atunci am vazut si inimioara. Ciclul meu e regulat, de fix 28 zile. Insa nu stiu cand am avut ovulatia. Dr ce a zis? La 5 saptamani ar trebui sa-i bata deja inimioara... Eventual mai fa un eco peste vreo saptamana, sa te linistesti.... Mami de Chris (08.08.07) ) si 7+ |
mary27 spune:
Buna Nik0le,
Cand ai avut UM? Cum ai ciclul regulat? Eu nu am greturi deloc, sangerari nu, doar ca mi-e somn si foame mereu, plus ca ma doar sanii groaznic.
Nu stiu cum o sa treca timpul pana in 6 iulie cand merg din nou, dar sper sa fie bine pentru amandoua!!!
Pusi
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Nik0le
mary27, exact aceeasi problema o am si eu. Am facut eco la 6 saptamani si tot asa s-a vazut, sacul gol. ![]() In afara de cele doua variante spuse de tine, mai sunt doua: ori era ecograful vechi si prost (cum mi s-a spus mie) ori era medicul mai nepriceput, stiu si eu ce sa zic...? (acum vad ca si larisel ti-a spus cam acelasi lucru). Dr m-a chemat peste o saptamana, vedem atunci ce si cum. Greturi ai? Eu cu asta ma mai linistesc, ca am greturi o gramada, ba chiar pe zi ce trece se accentueaza si ma gandesc ca o fi de bine. Bafta sa fie totul bine si bebe sa fie la locul lui in saculet! ![]() Nico de Isabela si 6+ |
Ashera spune:
mary27, miercuri o sa am 8 saptamani. Inimioara am vazut-o abia miercurea trecuta, deci la 7 saptamani. La 6 saptamani nu se misca nimic, doar se vedea o pata neagra la eco, si dr mi-a confirmat ca aia e sarcina.
Daca esti cu o saptamana in urma, datorita ciclului de 35 zile, inseamna ca abia saptamana asta o sa se vada la tine
. Si la mine, printre primele simtome era somnul
.. Test ti-ai facut? Dr ce ti-a zis?
Mami de
Chris (08.08.07) )
si
7+