Burtici fericite de septembrie-octombrie (76)
Raspunsuri - Pagina 7
lutoniana spune:
Claucia bine ai revenit in mijlocul nostru si asteptam pozele cu mare nerabdare.
Cea mai fericita 27 + cu
selen80 spune:
Lutoniana, dar ce zici da aia de au filmat videoclipuri pt manele in ambulanta??!
Si acum mai baga si co-plata pt serviciile medicale de la stat, lua-i-ar gaia sa-i ia pe toti, in frunte cu Bazac si Boc!
28+ cu Ebru PRIMA POZA!
nunta
9 luni
selen80 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
Selenico, scrie "intra in Nestle baby club si castigi un prosopel pt copilul tau"...sau ceva de genul, ca acum cand scriu nu mai imi apare. E un ursulet in flash....care se plimba sau se misca....face el ceva acolo. Ai gasit ?????? Cea mai fericita 27 + cu |
da, apare din cand in cand, nu tot timpul, l-am bunghit si eu dar n-am reusit sa ma inscriu, imi da o eroare de server...sa nu uit sa itnru de acasa multam!
28+ cu Ebru PRIMA POZA!
nunta
9 luni
MangaGirl spune:
tananana...s-a intors ideea...selen la 24 de ani...amama lor de ani, cand eram silfida si singurica...da' ce mai faceam si eu
lucia Romania e o cauza pierduta...poate in vreo 20 de ani ajumgem si noi ca italienii...desi nici aia nu-s deaprte...sau macar ca grecii, ca avem inclinatii. Nu te enerva...bb o sa creada ca ai ceva cu el in mod deosebit azi...mai ia o gura de cafea
clau te-ai intors...ce bine...asteptam poze...
iulika ceva, ceva stiam si eu de suedezi. mai ales faza cu la o petrecere, fiecare isi duce bautura lui din care bea numai el. Inteleg de ce...am trei prieteni in Suedia si stiu ce scump e alcoolul. Si mai stiu ca fac excursii in Germania, organizate cu autocarul...numai ca sa-si cumpere bautura mai ieftina. Am si o prietena suedeza...am si una romanaca...amandoua fac socli, mastere gratuit...desi romanaca e acolo de abia un an. Dar amandoua mi se plang de plictiseala si de frig. aparent e tara perfecta pentru familisti :) dar cam slabut la night life. cred ca depinde unde stai...cat despre betivance...hahaha...sa vii in UK sa le vezi pe domnisoare cum vomita si fac pipi pe ele in acelasi timp la cotul discotecii. sau cum se bat cu posetele. am asistat o data la o scena mortala...doua in fata clubului certandu-se si saracu' baiat...incercand sa le desparta. l-a batut una dintre ele cu poseta de l-a umplut de sange pe fata...fara exagerare...a se citit ad literam. aici nu ai voie sa dai in femeie ca faci inchisoare...so...mai stim si noi demoasele din astea :)
MangaGirl :-) 25+ cu Sasha Laurian
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR
www.mariaciubotaru.blogspot.com
katteryna spune:
Asa Selen fi-r-ar mama lor de hoti!Na ca m-am aprins si eu!
OOOOaaauSweet angel pantalonasi taiati la spate asta-i tare rau de tot!Sa nu-mi spui ca ii si vezi cand fac cacutz!
Iulik sunt de apreciat pt curatenie intr-adevar, dar atata raceala din partea parintilor...
Multumim pt impresii!
Claucia bine ai revenit din concediu!
29+ cu floricica RAISA MARIA
katteryna spune:
Ma simt un pic pe dinafara, dar Roxxy e suparata? De ce?Ce s-a intamplat?
29+ cu floricica RAISA MARIA
devylla spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mary_07
Daaaaa,o sa-ti revii vrei nu vrei,n-ai incotro Poze cu noi Noi Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007) si 28+, cu -Razvan |
Ba nu-ti fa iluzii
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)
Iulika29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MangaGirl iulika ceva, ceva stiam si eu de suedezi. mai ales faza cu la o petrecere, fiecare isi duce bautura lui din care bea numai el. Inteleg de ce...am trei prieteni in Suedia si stiu ce scump e alcoolul. Si mai stiu ca fac excursii in Germania, organizate cu autocarul...numai ca sa-si cumpere bautura mai ieftina. Am si o prietena suedeza...am si una romanaca...amandoua fac socli, mastere gratuit...desi romanaca e acolo de abia un an. Dar amandoua mi se plang de plictiseala si de frig. aparent e tara perfecta pentru familisti :) dar cam slabut la night life. cred ca depinde unde stai...cat despre betivance...hahaha...sa vii in UK sa le vezi pe domnisoare cum vomita si fac pipi pe ele in acelasi timp la cotul discotecii. sau cum se bat cu posetele. am asistat o data la o scena mortala...doua in fata clubului certandu-se si saracu' baiat...incercand sa le desparta. l-a batut una dintre ele cu poseta de l-a umplut de sange pe fata...fara exagerare...a se citit ad literam. aici nu ai voie sa dai in femeie ca faci inchisoare...so...mai stim si noi demoasele din astea :) MangaGirl :-) 25+ cu Sasha Laurian http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1 poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR www.mariaciubotaru.blogspot.com |
Exact asa e Manga.Sunt multe altele dar så stii ca eu nu prea ies mai ales la discoteci brrrrr...Am iesit destul in Romania
Da si cu facultatile iarasi e oki sunt gratuite..Nu dai o tona d ebani så studiezi..si din contra te ajuta ai un fel de ajutor de 200 de euro parca si apoi poti lua imprumut pe studiu cat timp studiezi si ajungi cam la 700 euro pe luna så ai cu ce så te misti in facultate.
Nu stiu cum e in alte pårti dar aici practic nu te laså så mori de foame.. daca s-ar intampla ceva..
Iulika, cea mai fericitå 29+cu Bruce Nicholas
devylla spune:
Vai sweet angel m-ai lasat cu gura cascata...stiam eu bine ca sunt bogati si saraci...ca copiaza tot ce se poate si traiesc in mizerie(cei saraci)...dar ce povestesti tu acolo suna horror.
Acuma inteleg si eu de ce se oftica japonezii cand sunt bagati in aceeasi oala in Europa.
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)